70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bende katıldım aranıza 80 kilo ile diyete başlamıs bulunmaktayım bugün birbirmize destek olalım sanırm buna cok ihtiyacım var agustosda düğünüm var en az 60 olmam lazım elma diyetine basladm bir dilim ekmek biraz peynir 4 zeytin sekersiz çayla khvltıma basladım biraz önce insta diet cayımı içdim aldım bakalım etkisini göürcekmiyim iki saatte bir elma yiyecegim hergün ne yediğimi yazıcagım buraya

Herkese merhaba.... Arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim? Boyum 168. Kilom 74.6. 9 aylık bir bebeğim ve 8 yaşında bir evladım daha var. Onlarla ilgilenirken spora pek zaman kalmıyor. Ama bu kilolardan kurtulmak istiyorumm desteklerinizi bekliyorumm lütfen. Neler yapıyorsunuz paylaşırmışınız benimle de. Çoookk moralim bozukk:((

merhabalar ben aranıza yeni katıldım,71.5 kilom boy 1.63, şöyle 60-65 olsam çok iyi olacak,porsiyonumu azaltarak başlayacağım,hiç yapamadığım birşey varsa o da erken kalkmak 11:00,de kalkıyorum bazen kahvaltı yapmıyorum.akşam yemeklerini abartıyorum özellikle abur cubur yemeye karşı koyamıyorum,akşamları yürüyüşe başlayacağım gündüzleride leslie sansone hareketleini yapıcam daha önce kondisyom bisikleti biniyordum ama.çok yorucu oluyor ve kalori yakamıyosun.neyse şimdilik takipteyim sizlerin yöntemlerini okumaya çalışacağım,hepimize sağlıklı zayıflamalarrrrr :KK49::KK49:

merhabalar ben aranıza yeni katıldım,71.5 kilom boy 1.63, şöyle 60-65 olsam çok iyi olacak,porsiyonumu azaltarak başlayacağım,hiç yapamadığım birşey varsa o da erken kalkmak 11:00,de kalkıyorum bazen kahvaltı yapmıyorum.akşam yemeklerini abartıyorum özellikle abur cubur yemeye karşı koyamıyorum,akşamları yürüyüşe başlayacağım gündüzleride leslie sansone hareketleini yapıcam daha önce kondisyom bisikleti biniyordum ama.çok yorucu oluyor ve kalori yakamıyosun.neyse şimdilik takipteyim sizlerin yöntemlerini okumaya çalışacağım,hepimize sağlıklı zayıflamalarrrrr :KK49::KK49:

Merhabalarr. Öncelikle hoşgeldin. Umarım beraber istediğimiz kilolara kavuşuruz. Benimde boyum 168. Kilom 73. Enson öyleydi yani. 2 gündür biraz abarrtım. Malum günümdeyim:(( ama hemen toparlıcam. Çoookk bolll bolll su içelimm çok işe yarıyor. Hepimize kolay gelsin

Merhaba kizlar bende aeaniza katilmak isteten biriyim vede 169 boyubda 65 kiloyum 6-7 kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremedim 2 kilo verdim bi arada 63 düstüm birakunca hemen ciktim 65 artik birakmadan diyete devam kuzlar maydoniz suyuyla zayiflayanlar varmiş bilgisi olan varsa anlatin bizde yapalim use yariyomu.

Merhaba arkadaslar, bende gecen yil aranizdaydim, bir gayret ve azimle 10kilo vermistim ama ipin ucunu birakinca geri aldim, simdi yine vermek istiyorum, yarindan itibaren basliyorum, hem diyet hem spor olarak, az yiyip bol bol su ve bitki caylari tuketerek, bakalim insallah basarabilirim, bu arada 79kiloyum ve boyun 164, yani yusyuvarlak birisi oldum, benimle ayni durumda olup yarismak isteyen varmi....

Yarim ibrahim saraçoglunun maydonoz ve limon kürüne baslayacagım bakalim işe yarayacakmi 6 kilo vermek istiyorum yapan varmi acaba bu kürü kizlar yygulayan varsa deneyimlerini yazsin.
Bende istiyorum aslinda o kuru yapmak ama bir sayfada gordum yag yakici cay diye birsey ona basliyayim bu hafta demistim...

Yarım limon
Küçük bir parça zencefil
8 veya 10 tane Karanfil
2 çubuk Tarçın
5 su bardağı su
Çeyrek demet maydanoz
isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için bu karışımı günde bir defa yapmanız yeterli...

Bahsettigim cay bu... ayrica her aksam gun boyu neler yaptik ne yedik ictik burda paylasirsak, cok iyi olur, cuma gunleride kilo bildirelim...

Be
Yarım limon
Küçük bir parça zencefil
8 veya 10 tane Karanfil
2 çubuk Tarçın
5 su bardağı su
Çeyrek demet maydanoz
isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için bu karışımı günde bir defa yapmanız yeterli...

Bahsettigim cay bu... ayrica her aksam gun boyu neler yaptik ne yedik ictik burda paylasirsak, cok iyi olur, cuma gunleride kilo bildirelim...
benim baktigim maydonoz ve limon kürü yag yakici ve ödem atici böbrek rahatsizligi olan kullanmasin diye de belirtiyor. 16 sap maydonozu 2 yemek kaşigi limon suyu ve yarim bardak klorsuz su ile robottan gecirip her sabah yarim bardak iç ve 15 gün yapip 7 gün ara tekrar 15 gün yapiyomuş uygulayacagin işallah yarin sabahtan itivaren tabi yaninda yedikletimize dikkat etmemiz lazim burdan bildirecegim kizlar hepimize kolay gelsin bakalim.

Back