• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah biraz gec kalktim, yag yakici cayimi demledim ama daha icmedim biraz ilimasini bekliyorum, bugun basliyorum bakalim, bi 20gun deniyecegim bakalim nasil olacak, cayimi icip yuruyuse cikacagim....
Malesef ben yürüyüşe cikamiyorum 3 yasinda kizim var onu kimseye birakamiyorum yürüş ve sporda yapabilsek tabiki daha iyi olur yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor

Inat ettim verecgim bu kilolari, gunde bir ogun yeneye karar verdim, daha oncedededigim gibi gec kaltim yag yakici cayimi demledim buyuk bir kupa ictim, evi isimi yaptim, 3yasindaki oglu arabasina koydum ustunude guzelce battaniye ile orttum yuruyuse gittim 1saat yurudum geldim yagmur baslamasaydi daha yuruyecektim, eve geldim 20tane mekik cektim, birazda hizli hizli bel kivirdim :) yoruldum, simdi mutfaga girip yemek yapacagin, cayimi icim yemegimi yiyecegim, 5ten sonra hic birsey yok, yatmadan yine cay icer yatarim insallah, hepimize kolay gelsin....

Inat ettim verecgim bu kilolari, gunde bir ogun yeneye karar verdim, daha oncedededigim gibi gec kaltim yag yakici cayimi demledim buyuk bir kupa ictim, evi isimi yaptim, 3yasindaki oglu arabasina koydum ustunude guzelce battaniye ile orttum yuruyuse gittim 1saat yurudum geldim yagmur baslamasaydi daha yuruyecektim, eve geldim 20tane mekik cektim, birazda hizli hizli bel kivirdim :) yoruldum, simdi mutfaga girip yemek yapacagin, cayimi icim yemegimi yiyecegim, 5ten sonra hic birsey yok, yatmadan yine cay icer yatarim insallah, hepimize kolay gelsin....
Çok azimlisin maşallah diyelim benim kizla yürüyüşe gidemiyorum havalar soguk hasta olur diye birde zaten ciktikmi park diye sürekli agliyo onu parka mi götureyimmi yürüyeyimmi şaşiriyorum,ben ameliyat oldugun icin spor yapamiyorum sen kaç kiloydun ben 6 kilo vermek istiyorum becerebilecekmiyim isallah veririm.

Inat ettim verecgim bu kilolari, gunde bir ogun yeneye karar verdim, daha oncedededigim gibi gec kaltim yag yakici cayimi demledim buyuk bir kupa ictim, evi isimi yaptim, 3yasindaki oglu arabasina koydum ustunude guzelce battaniye ile orttum yuruyuse gittim 1saat yurudum geldim yagmur baslamasaydi daha yuruyecektim, eve geldim 20tane mekik cektim, birazda hizli hizli bel kivirdim :) yoruldum, simdi mutfaga girip yemek yapacagin, cayimi icim yemegimi yiyecegim, 5ten sonra hic birsey yok, yatmadan yine cay icer yatarim insallah, hepimize kolay gelsin....[/QUOT
bence yanlış yapıyorsun..5 ten sonra birşey yemezsen vücudun savunmaya geçer..ne yapparsan yap kilo veremezsin üstelik çabuk pes eder fazlasıyla geri alırsın..geç yatıyorsan en geç 7 de yemegini yemeli yatmadan 2 saat öncede yogurt ayran süt tarzı bişeyler yiyip bol su içmelisin ki metabolizman yemek gelecek diye tutmayacak savunmaya geçmeyecek...hadi kolay gele..

Bende bugun sıkı bi diyete başlıyorum 79 kiloyum Boyum kısa olduğu için çok vermem gereken kilo var dışarıda yürüyüş yapamıyorum o yüzden evde yapıcam en az yarım saat dans edicem ve yatmadan 50 tane mekik cekicem tabi ki yemeye içmeye dikkat ederek arkadaşlar varmisiniz beraber yapalım hem destek oluruz birbirimize

Bende bugun sıkı bi diyete başlıyorum 79 kiloyum Boyum kısa olduğu için çok vermem gereken kilo var dışarıda yürüyüş yapamıyorum o yüzden evde yapıcam en az yarım saat dans edicem ve yatmadan 50 tane mekik cekicem tabi ki yemeye içmeye dikkat ederek arkadaşlar varmisiniz beraber yapalım hem destek oluruz birbirimize
Bende seninle ayni durumdayim, 79 kilo ile basladim dun, boyun 164, spor arti diyet bakalim 20gun hic bozmamaya kararliyim, dun guzel gecti, bugunde insallah iyi olur....

Gun boyu ne yedik ne ictik, ne kadar spor yaptik burda paylasirsak bir birimize destek oluruz, ben kendime 20 gunluk bir sure koydum 20gun sonra esimle bir is gezisine gidecegiz, o zamana kadar biraz versem cok iyi olacak...
ben gunde bir ogun yiyorum, yag yakici cay demleyip iciyorum, ve yuruyus yapiyorun birazda mekik cekiyorum....

Gun boyu ne yedik ne ictik, ne kadar spor yaptik burda paylasirsak bir birimize destek oluruz, ben kendime 20 gunluk bir sure koydum 20gun sonra esimle bir is gezisine gidecegiz, o zamana kadar biraz versem cok iyi olacak...
ben gunde bir ogun yiyorum, yag yakici cay demleyip iciyorum, ve yuruyus yapiyorun birazda mekik cekiyorum....
Bana uyar hadi bakalım başlayalım. Benimde 14 günlük bi sürem var memlekete gidicem ve iyi görünmek istiyorum.. o zaman ben başlıyorum bugün yarın saat arayla 4.5 saat yürüdüm geç başladığım için yurumem geç bitti dinleniyim yarım saat dans etmeyi düşünüyorum ve yatmadan biraz mekik cekicem 2 bardak Yeşilçay 2 bardak 9 lu form cayi içtim 3 ltre şu içtim 1 kase mercimek çorbası ve bol salata yedim 6 dan sonra bişey yemicem ve bende 1 öğün yemeyi düşünüyorum şimdilik bu kadar sen neler yaptın bakalım bugun

Bu arada belirttiğin yağ yakici cay nedir ogrenebilirmiyim nasıl yapiyosun bu cayi daha doğrusu kendin mi yapiyosun yoksa hazır mı aldin

Selam, bende bugun cok yorucu bir gun gecirdim, saate bakmadin ama 10000 adim yurudum, bel kivirma hareketleri yaptim, malum ev isleri, derken cok yogun bir gun gecti, sadece bir ogun yemek yedim, bir kase kuru fasulye ve bir kase, pilav, yaninda bol yesillik, bol bol su ictim kac lt oldu bilmiyorum, sabah yag yakici cayimi icmistim aksamda esimle yuruyus yapip geldim bir saat kadar, gelince form cay ictim, iki tane muz yedim birazdan mekiklerimi cekecegim....

Yag yakici cay
Yarım limon
Küçük bir parça zencefil
8 veya 10 tane Karanfil
2 çubuk Tarçın
5 su bardağı su
Çeyrek demet maydanoz
isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çay Nasıl Yapılır

Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için...

Back