• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdaysanız sohbete gıdelım 5 , 10 dakı beklerım gelen olmazsa cıkarım sıteye ilk gırınce sohbetı tıkla cet sayfası acılıyo orda dıyet grpları var oraya tıkla baglanamazsan bıkac kere tekrar sohbete tıkla öptm

hoşgeldin canım
yarın tartılma ve yeni liste hazırlama günümüz
artık merci74 arkadaşımız yeni listeleri hazırlıcak canım
inşallah hepimiz zayıflıcaz burda birbirimize destek olarak:1hug:

yarin liste verilcek demek super ya insallah yaz geldiginde hepimiz incecik olucaz ben inaniyorum

adet doneminde maydonuz odem sokturuyor ama bunun yaninda rahmi de temizledigi icin kanama fazlalasiyor.

eger kanaman fazlaysa pek onermem.

demekki hiç başlamadan vazgeçeyim maydanoz suyundan. çünkü ben de kansızlık var ve zaten fazla olmasından şikayetçiyim.
o zaman tuzu azaltmak olacak tek yöntem. işe yararsa tabi.

üüüüüüffff benim rejim gitti yaaaaa yarın kilo bildirimi var dün her zaman tartıldığım tartıda değil kefal'in :) hassas tartısında tartıldım 77 çıktım inanılmaz moralim bozuldu senağlama o moral bozukluğu ile misafirlikteydim zaten önüme ne konduğsa yedim bugün de pikniğe gidildi malum pazar yarın tartılıcam ama hiç umudum yook hiç sanmıyorum versem bile geri almışımdır dün ve bugün ama elma sirkesi + balı ve ilacımı hergün içiyorum hiç aksatmadım bakalım yarın tartılınca görücez ama çok moralim bozuk yaaaaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah kilo vermediğsem bana kızmassınız yarışmada hiç bir iddam yok bu hafta mp3 alayım yürüyüşe başlıycam işte o zaman iddam olucak inş..

merhaba arkadaşlar bende dobiş bir hatun olarak katılmak istiyorum aranıza..kabul edermisiniz:))
tartılmıyorum çünki tam 3 tane tartıyı parçaladım..tahminen 76 kiloyum.ömrüm geçti zayıflamaya çalışmakla.kendimden sıkıldım artık..bu gün elma kıron hapı siparişi verdim..bakalım işe yarayacakmı.aslında derdim beni motive edecek bişey olması..yoksa yıllardır spor yapıyorum..ama gırtlağı tutmayınca olmuyor..yarın devrimime başlıyorum..bana destek olursanız çok sevinirim..sevgiler

üüüüüüffff benim rejim gitti yaaaaa yarın kilo bildirimi var dün her zaman tartıldığım tartıda değil kefal'in :) hassas tartısında tartıldım 77 çıktım inanılmaz moralim bozuldu senağlama o moral bozukluğu ile misafirlikteydim zaten önüme ne konduğsa yedim bugün de pikniğe gidildi malum pazar yarın tartılıcam ama hiç umudum yook hiç sanmıyorum versem bile geri almışımdır dün ve bugün ama elma sirkesi + balı ve ilacımı hergün içiyorum hiç aksatmadım bakalım yarın tartılınca görücez ama çok moralim bozuk yaaaaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah kilo vermediğsem bana kızmassınız yarışmada hiç bir iddam yok bu hafta mp3 alayım yürüyüşe başlıycam işte o zaman iddam olucak inş..

elma sirkesi + bal karisimini yavas yavas mi icmek gerekiyor?

yeni gelenlere merhaba diyorum,
basaarcagiz insallah hep beraber
bu hafta bana ne oldu anlamiyorum 77'e inmistim 2 gundur 78 cikiyorum delirecem.
dun sabah kahvaltisi etmedim esim 1 gibi beni aldi
disarida pogaca ayran ismarladi (malum yurtdisinda olunca o kadar ikrama geciyor ki!!!!)
yarim zeytinli pogaca yedim gerisini ona kakaladimsengözlerimebaksanab
ama aksam ustu cheesecake ismarladi bir dilim yedim hayir diyemedim:utangac:
aksam da bir kase tarhana corbasi ile 5 kasik pilav bir parca tavuk yedim-sade gogus eti
yarim saat yurudum 100 mekik cektim. bu sabah ta 78'i gorunce cok bunaldim valla

sabah esim bir guzellik yapip kahvalti hazirladi cok utaniyorum bir dilim kizarmis ekmek ustune kaymak bal hazirlamis dayanamadim yedim bir haslanmis yumurta yarim kibrit kutusundan az peynir yarim saat sonra da birlikte yuruyuse ciktik 1.5 saat yuruduk yururken bir avuc ceviz atistirdim.

aksam yemegi icinde 2 haslanmis yumurta ve 200gr borulce ilaveli yesil salatayi ana yemek niyetine yedik. bugun bol bol isirgan ve devedikeni otu cayi ictim (detoks etkisi var)
yarin da insallah kilo almam insallah ama tablo kotu yaniiidelikafadulden

Son düzenleme:
cnm valla ben her yemekten sona içiyorum yorumlardan okudum bende öyle bir şeyler yudum yudum içilirse daha iyi falan diye bende öyle içiyorum azar azar ....
ama çok etkili annemde içiyor onun şişi indi karnındaki malum menepoz bende tuvalete çok sık uğruyorum :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar bende dobiş bir hatun olarak katılmak istiyorum aranıza..kabul edermisiniz:))
tartılmıyorum çünki tam 3 tane tartıyı parçaladım..tahminen 76 kiloyum.ömrüm geçti zayıflamaya çalışmakla.kendimden sıkıldım artık..bu gün elma kıron hapı siparişi verdim..bakalım işe yarayacakmı.aslında derdim beni motive edecek bişey olması..yoksa yıllardır spor yapıyorum..ama gırtlağı tutmayınca olmuyor..yarın devrimime başlıyorum..bana destek olursanız çok sevinirim..sevgiler

hoşgeldin cnm elma kıron hapını denede faydası varsa bende denemek istiyorum
tabı cnm destek olacağiz bugün kılo bildirimin yap arkadaşlar seni eklerler lısteye

cnm üzülme malesef bende aynı moralım bozuluyo

ilk hafta bomba gibiydik kızlar bu hafta noldu bize?
hepimizin aynı anda adet olması da iyi oldu bari birbirimizi böyle de anlamış olduk:)

evet cnm herkes hasta ve bakıyom moraller sıfır
inşallah vereceğiz bu kiloları

benide alin araniza lutfen hamile kalmadan once 58-60araligindaydim boyum 1.73 ama nisanda kizim dogdugunda 75gordum emzirirkende veremedim dun sabah bir tartildim ibre 79 cildirdim tabi yarindan itibaren diyetimi belirledim ilk kiloma dusene kadar durmak yok aynadaki kadindan nefret ediyorum belkide sizlerle paylastikca azimle zafere ulasiriz hepinizi optum

hoşgeldin aramıza arkadaşim
inşallah bebek isteyen herkese bebek sahıbı olur

bu arada herkese günaydın yeni bir haftada herkese iyi zayıflamalar diliyorum
kızlar benim kılom aynı anacğim delırecem ya

70.5 kılom

günaydınnn. ne güzel moralimi bozmaya hiç gerek yok. herkes aynı durumdan şikayetçi,bir tek ben değilim yani.bir hafta boyunca tuttum kendimi. gözüm ne kebap gördü ne de pide.akşamları yediğim yağsız salatalarla avuttum kendimi.şimdi koca bi şişkinlikle oturuyorum.yarın da arkadaşlarla günüm var. zaten salı günleriydi kendime izin ayırdığım gün,yarın rejim yapmam artık. ama dikkat edicem yine de bu hafta. şişkinliğin üstüne bir de kilo eklenmesin diimi?

günaydınlar arkadaslar bendede pek bı degısıklık yok dun spor yapamadım dün kahvaltıyı saglam yaptım aksamda mantılları götürdüm yanı bendede fazla bı degısıklık yok 68 kıloyum işallah verenler olmustur hepipinizi öpüyorum şimdi kahvaltımı edıcem 1 kepek ekmegı 3 zeytın bırazcık kırem peynır sonrada spora devam spor yapmısş olsaydık sonuçlar güzel olucaktı ama hasftasonu spor yapamadım bende artık oturmayalım hadı spora Şeniz

günaydın kızlar iyi haftalar herkese bütün bir hafta dikkat edip pazar sabahı 68,5 kilo çıkıp kahvaltıda abarttım bide akşam yemiğinde bende sevilcan gibi mantıları götürdüm üstünede kadayıf sanırım 70 olmuşumdur :)))) 2 gün spor da yapmadım :(

günaydın arkadaşlar hafta sonu yediklerime hiç dikkat edemedim ve kilom aynı 70.500
almamış olmama sevindim allahtan:oklava:

günaydınnn. ne güzel moralimi bozmaya hiç gerek yok. herkes aynı durumdan şikayetçi,bir tek ben değilim yani.bir hafta boyunca tuttum kendimi. gözüm ne kebap gördü ne de pide.akşamları yediğim yağsız salatalarla avuttum kendimi.şimdi koca bi şişkinlikle oturuyorum.yarın da arkadaşlarla günüm var. zaten salı günleriydi kendime izin ayırdığım gün,yarın rejim yapmam artık. ama dikkat edicem yine de bu hafta. şişkinliğin üstüne bir de kilo eklenmesin diimi?
enazından almamışız bunada şükür dıyete devam
kızlar ben 71.400.400 gr vermişim canım çok sıkıldı aslında ben spor yapmadığım hafta veremiyrm yaaa.
normal canım aslında en ıdealı yavas yavas vermek sabırlı ol kurtulacaz bu kılolardan
günaydın kızlar iyi haftalar herkese bütün bir hafta dikkat edip pazar sabahı 68,5 kilo çıkıp kahvaltıda abarttım bide akşam yemiğinde bende sevilcan gibi mantıları götürdüm üstünede kadayıf sanırım 70 olmuşumdur :)))) 2 gün spor da yapmadım :(
olsun canım artık üzülmenın anlamıyok diyete devam olan olmus bak bende öyleyim telafi edıcez hepberaber
günaydın kızlar bende bu haftada 1 kilo vermişim kilom 69 sonunda 70 lerden kurtuldum .
cok guzel canım kutlarım senı her hafta bır kılo gıtse süper olur böyle devam et
günaydın arkadaşlar hafta sonu yediklerime hiç dikkat edemedim ve kilom aynı 70.500
almamış olmama sevindim allahtan:oklava:
sen nerelerdesın bakıyim hiç ugramadın vallahı merak ettık saglık olsun canım bu hafat hepberaber düzeltecez cıtır kızlar olcaz sonra bırde cıtırlar grubu kuracagız sabredıp zaferımıze ulasacagız pes etmek yok yola devam

bu arada herkese günaydın yeni bir haftada herkese iyi zayıflamalar diliyorum
kızlar benim kılom aynı anacğim delırecem ya

70.5 kılom
sabır canım bu kılolar bıze yavas yavas geldı yavas yavas atacagız hepberaber buhafta dahada hırslanıp daha iyi sonuçlar alıcaz
günaydın kızlar..
ben de gecen hafta 73 tüm,
bu hafta 72 :lepi:

tebrık ederım canım senı hep böyle devam et haftada 1 kılo en idealı bazet bızler abartıyoruz ama bıran önce kurtulalım su kılolarımızdan dıyoruz öle veya böle kurtulucazsonuçları cok merak edıyorum hadı hayırlısı

kızlar ben de dün 74.1 dim ama bgn gene 74.5 yani değişen bişi yok maalesef bu hafta nasıl bir haftadır yaww kimse verememiş ama bu hafta veririz inşallah...

Back
X