• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm;

Kahvaltı;
1 kumru ve 1 bardak sütlü kahve

Öğle;
Köfte ekmek, ayran

Akşam;
bulgur pilavı, pancar salatası, yoğurt, kola

Puding ve türk kahvesi...:KK12::KK12::KK12:

evet biliyorum menüm çok kötü, çünkü artık eski düzenim yok, tekrar üniversiteye başladım. Ama kararlıyım burada olduğum sürece düzene giricem. İlk zamanlarda pek başarılı olamam adapte olana kadar, ama olacak En Büyük KK

Bugünkü menü
Tabimenüü denilirse:
Sabah 3sosis
Çilekli çay
Kaşarlı tost
Peynir
Yarım çavdarı tahin pekmeze bandım:KK53:
1tuzsuz zeytin

Ara
Nescafe
5fıstık

Öğlen
Etli taze fasülye
4yk bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği(biber salçalı)

Ara
Bir avuç antep fıstığı
2badem
7otlu çay

Su=maalesef
Spor=yok

Bugün dsarı cıkıp ewe gelince pek düzenim yoktu
Ewde yiyecek birsey kalmamış salata vs yok derken resmen saldırdım
Canım bence yediklerin çok değil sosis ve antep fıstığı biraz fazla gibiydi onu da akşam yemeyerek dengelemişsin ama suyu ihmal etme bence

Ben de menü paylaşmaya başlayayım
Sabah
4 zeytin
Yarım çay bardağı dut suyu
1 örme peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
1 elma

Öğle
Yoğurt
3 kaşık nohut yemeği
Yarım domates

Akşam
1 tane kuru patlıcan dolması
4 kaşık nohut yemeği
Birkaç yaprak kıvırcık

5 bardak su
Spor olarak da yoğun tempolu temizlik yaptım

Bencede olacak sen çok azimliydin ve istikrarlıydın yine aynı performensı yakalayacağından eminim ameliacım
Sağol canım inşallah :)

Sabah
4 zeytin
1 örme peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
1 elma

Öğle
Yoğurt
3 kaşık nohut yemeği
Yarım domates

Akşam
4 kaşık nohut yemeği
Birkaç yaprak kıvırcık

5 bardak su
Harika bir menü, yine senin menülerinden kopya çekeyim ben :)

Selam arkadaşlar 6 aylık bebeğim var 72 kiloyum hedefim 59. Gruba katılmam için napmam lazım? Beni motive eden bişeyler lazım. Diyet + leslie yapıcam. çok sıkı diyet de yapamam bebeğim küçük.Kıyafetlerime giremiyorum ve bu beni sinir ediyor
Hoşgeldin canım gruba katıldın bile :) sadece düzenli olarak yazman senin için iyi olur, menülerini paylaşman, yaptığın sporu paylaşman...

74.5 kg la bugun diyete basladim canlar vatana millete hayirli olsun.
Turp mevsimindeyiz herkese turp yemesini tavsiye edrim inanilmaz tok tutuyor saclarada cok faydali.:KK66:
Ewet çok faydalı:)
OTE="evlaefe, post: 38191109, member: 459140"]74.5 kg la bugun diyete basladim canlar vatana millete hayirli olsun.
Turp mevsimindeyiz herkese turp yemesini tavsiye edrim inanilmaz tok tutuyor saclarada cok faydali.:KK66:
Hoşgeldin canım[/QUOTE]

Dün akşam yemeyerek başlattım diyeti , hayırlısı bakalım , bugün 76kg çıktım tartıda ,kolay değil ve önemli olan süreklilik.Verilecek çok kilo var , yaş 40 çok zor , çoook...
Çok kolay diyorum ben hep ..inş. Kolay olcak
Merhaba canım eski arkadaşları görmek ne güzel
:))öyle gercekten bnde çok sevinsim szi burda görünce tabi burda olmak çokta i degil ama:))
Bugünkü menüm;

Kahvaltı;
1 kumru ve 1 bardak sütlü kahve

Öğle;
Köfte ekmek, ayran

Akşam;
bulgur pilavı, pancar salatası, yoğurt, kola

Puding ve türk kahvesi...:KK12::KK12::KK12:

evet biliyorum menüm çok kötü, çünkü artık eski düzenim yok, tekrar üniversiteye başladım. Ama kararlıyım burada olduğum sürece düzene giricem. İlk zamanlarda pek başarılı olamam adapte olana kadar, ama olacak En Büyük KK
Olacak inş cnm ilk başlandıgına böyle olumsuzluklar olucak ama zamnla düzene girer
Canım bence yediklerin çok değil sosis ve antep fıstığı biraz fazla gibiydi onu da akşam yemeyerek dengelemişsin ama suyu ihmal etme bence
Ewet su içmeyi çok azalttım haklısın
Sabah
4 zeytin
1 örme peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
1 elma

Öğle
Yoğurt
3 kaşık nohut yemeği
Yarım domates

Akşam
4 kaşık nohut yemeği
Birkaç yaprak kıvırcık

5 bardak su
Menün çok iyi cnm
Selam arkadaşlar 6 aylık bebeğim var 72 kiloyum hedefim 59. Gruba katılmam için napmam lazım? Beni motive eden bişeyler lazım. Diyet + leslie yapıcam. çok sıkı diyet de yapamam bebeğim küçük.Kıyafetlerime giremiyorum ve bu beni sinir ediyor
Hoşgeldin cnm . Hergün menü paylaşıyoruz. Emziriyorsan çok sıkı diyete gerek kalmaz umarım.. Hercuma bildirim yapıyorduk yanılmıyorsam
Herkese günaydın... Az kalorili ve sağlıklı bir gün olur inşallah :)
Amiiiin dicem ama olanları yazim bakım benm için gecerlimi bu

Kızlar yukarda yanlış yazdıysam k. Bkmayn
20 gündr oğlum hasta . Zatn alerjik astımı vardı bilenler bilir . Dün artık hastaneye yatırdık. Akciğere inmiş .zatürre başlangıcı dediler. Gece serum bitince taburcu ettiler şükür..ama tabi birsürrü antibiyotik iğne ve şurupla ...
Oyüzden paylaşım yapamayacagım bugun
K.i bakın umarım yarın görüşürüz

Kızlar yukarda yanlış yazdıysam k. Bkmayn
20 gündr oğlum hasta . Zatn alerjik astımı vardı bilenler bilir . Dün artık hastaneye yatırdık. Akciğere inmiş .zatürre başlangıcı dediler. Gece serum bitince taburcu ettiler şükür..ama tabi birsürrü antibiyotik iğne ve şurupla ...
Oyüzden paylaşım yapamayacagım bugun
K.i bakın umarım yarın görüşürüz
gecmis olsun Allah sifa versin cnm

ben geri döndüm kızlar yeni arkadaslar için hikayemi kısaca yazıyorum 28 mayısta 80 kilo ile diyete başladım şuan 63-64 arası gidip geliyorum hedefim 57 çok az kaldı ama artık gram gram gidiyo burası beni çok motive ediyodu yeniden geldim o yüzden çünkü 2 aydır diyet yapmıyorum ve kilo geri almadım dün yeniden diyete başladım bugünkü menümü hemen yazıyorum :)
sabah
1 poğaça( okulda oldugum için mecburen)
ara 2 form bisküvi
öğlen
küçük bi kase yoğurt içine 2 kasık müsli ve 1 kasık keten tohumu koydum
ara küçük bi ayva
akşam
4 yemek kaşığı barbunya yemeği haşlanmış ve yoğurtlanmış brokoli ve havuç
ara 2 form bisküvi ve bi avuç yaban mersini
3 litre su 2 bardak bitki çayı
bu arada haftada 3 gün de spora gidiyorum

kizlar size oglen ogunu olarak yaptigim biseyi yazicam cokta lezzetli oldu
bir kase yogurdun icine 3 4 tatli kasigi yulaf unu yarim portakali kup kup yapip icine,bir sari bir gunkurusu kayisiyi icine dogricaz 8 10 tane ciğ badem birazda kuru tut.bir tutam tarcin karistirin ufff lezzetli oluyor bayagda doyurucu ve faydali

ben ara ogunlerde sadece bitki cayi iciyorum.daha once 86 kg dan 76 ya dusmustum.umarim simdi 60lari gorurum

kizlar size oglen ogunu olarak yaptigim biseyi yazicam cokta lezzetli oldu
bir kase yogurdun icine 3 4 tatli kasigi yulaf unu yarim portakali kup kup yapip icine,bir sari bir gunkurusu kayisiyi icine dogricaz 8 10 tane ciğ badem birazda kuru tut.bir tutam tarcin karistirin ufff lezzetli oluyor bayagda doyurucu ve faydali

ben ara ogunlerde sadece bitki cayi iciyorum.daha once 86 kg dan 76 ya dusmustum.umarim simdi 60lari gorurum
şimdi kaç kilosun bende yapıyorum senin yaptığına yakın yapıy0rum yoğurt çok güzel oluyo öyle :)

Back