- 5 Aralık 2014
- 2
- 1
- 3
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım eski arkadaşları görmek ne güzelBnde hatırladım cnm
Rosewindim adımındeğiştrdim
Hoşgeldin
Dün akşam yemeyerek başlattım diyeti , hayırlısı bakalım , bugün 76kg çıktım tartıda ,kolay değil ve önemli olan süreklilik.Verilecek çok kilo var , yaş 40 çok zor , çoook...
Canım bence yediklerin çok değil sosis ve antep fıstığı biraz fazla gibiydi onu da akşam yemeyerek dengelemişsin ama suyu ihmal etme benceBugünkü menü
Tabimenüü denilirse:
Sabah 3sosis
Çilekli çay
Kaşarlı tost
Peynir
Yarım çavdarı tahin pekmeze bandım
1tuzsuz zeytin
Ara
Nescafe
5fıstık
Öğlen
Etli taze fasülye
4yk bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği(biber salçalı)
Ara
Bir avuç antep fıstığı
2badem
7otlu çay
Su=maalesef
Spor=yok
Bugün dsarı cıkıp ewe gelince pek düzenim yoktu
Ewde yiyecek birsey kalmamış salata vs yok derken resmen saldırdım
Sağol canım inşallah :)Bencede olacak sen çok azimliydin ve istikrarlıydın yine aynı performensı yakalayacağından eminim ameliacım
Harika bir menü, yine senin menülerinden kopya çekeyim ben :)Ben de menü paylaşmaya başlayayım
Sabah
4 zeytin
Yarım çay bardağı dut suyu
1 örme peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğle
Yoğurt
3 kaşık nohut yemeği
Yarım domates
Akşam
1 tane kuru patlıcan dolması
4 kaşık nohut yemeği
Birkaç yaprak kıvırcık
5 bardak su
Spor olarak da yoğun tempolu temizlik yaptım
Hoşgeldin canım gruba katıldın bile :) sadece düzenli olarak yazman senin için iyi olur, menülerini paylaşman, yaptığın sporu paylaşman...Selam arkadaşlar 6 aylık bebeğim var 72 kiloyum hedefim 59. Gruba katılmam için napmam lazım? Beni motive eden bişeyler lazım. Diyet + leslie yapıcam. çok sıkı diyet de yapamam bebeğim küçük.Kıyafetlerime giremiyorum ve bu beni sinir ediyor
Merhaba canım . amiiiinHerkese günaydın... Az kalorili ve sağlıklı bir gün olur inşallah :)
Ewet çok faydalı:)74.5 kg la bugun diyete basladim canlar vatana millete hayirli olsun.
Turp mevsimindeyiz herkese turp yemesini tavsiye edrim inanilmaz tok tutuyor saclarada cok faydali.
Hoşgeldin canım[/QUOTE]OTE="evlaefe, post: 38191109, member: 459140"]74.5 kg la bugun diyete basladim canlar vatana millete hayirli olsun.
Turp mevsimindeyiz herkese turp yemesini tavsiye edrim inanilmaz tok tutuyor saclarada cok faydali.
Çok kolay diyorum ben hep ..inş. Kolay olcakDün akşam yemeyerek başlattım diyeti , hayırlısı bakalım , bugün 76kg çıktım tartıda ,kolay değil ve önemli olan süreklilik.Verilecek çok kilo var , yaş 40 çok zor , çoook...
:))öyle gercekten bnde çok sevinsim szi burda görünce tabi burda olmak çokta i degil ama:))Merhaba canım eski arkadaşları görmek ne güzel
Olacak inş cnm ilk başlandıgına böyle olumsuzluklar olucak ama zamnla düzene girerBugünkü menüm;
Kahvaltı;
1 kumru ve 1 bardak sütlü kahve
Öğle;
Köfte ekmek, ayran
Akşam;
bulgur pilavı, pancar salatası, yoğurt, kola
Puding ve türk kahvesi...
evet biliyorum menüm çok kötü, çünkü artık eski düzenim yok, tekrar üniversiteye başladım. Ama kararlıyım burada olduğum sürece düzene giricem. İlk zamanlarda pek başarılı olamam adapte olana kadar, ama olacak
Ewet su içmeyi çok azalttım haklısınCanım bence yediklerin çok değil sosis ve antep fıstığı biraz fazla gibiydi onu da akşam yemeyerek dengelemişsin ama suyu ihmal etme bence
Menün çok iyi cnmBen de menü paylaşmaya başlayayım
Sabah
4 zeytin
Yarım çay bardağı dut suyu
1 örme peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğle
Yoğurt
3 kaşık nohut yemeği
Yarım domates
Akşam
1 tane kuru patlıcan dolması
4 kaşık nohut yemeği
Birkaç yaprak kıvırcık
5 bardak su
Spor olarak da yoğun tempolu temizlik yaptım
Hoşgeldin cnm . Hergün menü paylaşıyoruz. Emziriyorsan çok sıkı diyete gerek kalmaz umarım.. Hercuma bildirim yapıyorduk yanılmıyorsamSelam arkadaşlar 6 aylık bebeğim var 72 kiloyum hedefim 59. Gruba katılmam için napmam lazım? Beni motive eden bişeyler lazım. Diyet + leslie yapıcam. çok sıkı diyet de yapamam bebeğim küçük.Kıyafetlerime giremiyorum ve bu beni sinir ediyor
Amiiiin dicem ama olanları yazim bakım benm için gecerlimi buHerkese günaydın... Az kalorili ve sağlıklı bir gün olur inşallah :)
gecmis olsun Allah sifa versin cnmKızlar yukarda yanlış yazdıysam k. Bkmayn
20 gündr oğlum hasta . Zatn alerjik astımı vardı bilenler bilir . Dün artık hastaneye yatırdık. Akciğere inmiş .zatürre başlangıcı dediler. Gece serum bitince taburcu ettiler şükür..ama tabi birsürrü antibiyotik iğne ve şurupla ...
Oyüzden paylaşım yapamayacagım bugun
K.i bakın umarım yarın görüşürüz
şimdi kaç kilosun bende yapıyorum senin yaptığına yakın yapıy0rum yoğurt çok güzel oluyo öyle :)kizlar size oglen ogunu olarak yaptigim biseyi yazicam cokta lezzetli oldu
bir kase yogurdun icine 3 4 tatli kasigi yulaf unu yarim portakali kup kup yapip icine,bir sari bir gunkurusu kayisiyi icine dogricaz 8 10 tane ciğ badem birazda kuru tut.bir tutam tarcin karistirin ufff lezzetli oluyor bayagda doyurucu ve faydali
ben ara ogunlerde sadece bitki cayi iciyorum.daha once 86 kg dan 76 ya dusmustum.umarim simdi 60lari gorurum
ptesi 74.5 kg dim canm cumaya kadar tartilmicam.azmediyorun.evde fitnessada basladm.şimdi kaç kilosun bende yapıyorum senin yaptığına yakın yapıy0rum yoğurt çok güzel oluyo öyle :)
bende pazartesi 63.8 geldim bende cumaya kadar beklicem bakalım ne çıkacak kaçamaksız 2. günüm bugün :)ptesi 74.5 kg dim canm cumaya kadar tartilmicam.azmediyorun.evde fitnessada basladm.