Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef epey aldım. Ve çok kötü hissediyorum. Ben 20 kiloyu nasıl verdim şu anki iradesizliğime bakıp şaşıyorum. Kıyafetlerin dar gelmeye başladı. 70 i görmeme ramak kaldıMerhaba zerra bende ne zamandır yoktum geri geldim ama burası gerçekten çok sakin. Nasılsın kilo durumun nasıl ben kilo aldım eski halime dönmedim ama
merhaba arkadaşlar bendeyeni katılmak istiyorum aranıza. boy 1,68 71.4 kilo hedef: 58 (55 olsa tadından yenmez) bugün elma diyetie başladım sonuçları gün gün yazarım bu sefer kararlıyım kurtulcam
Selam kızlar
Ben de birkaç ay once buradaydim. Diyetisyen yardımı ile 81 kilodan 70e düşmüştüm ammaaa bırakınca 75 kilo oldum yine. Vermek bu kadar zorken almak niye bu kadar kolay?!
Bu sabah tekrar diyet yapmaya karar verdim. İnşallah buraya yazarak motive olurum tekrar.
Bildirim gününüzü bilmiyorum ama baslangic adına yazıyorum
Baslangic: 75
Hedef: 65
Selamlar , 76kg 'yum , akşam yemeyerek kilo vermeyi deneyeceğim ancak motivasyon lazım , bana da grupta yer var mı acaba?
Hoş geldin superisi,Kızlar merhaba geri dönmek istiyorum.. Bana hala açıkmı burası???
Kimler var....tekrar hareketlendirelim burayı ne dersiniz...????
üzülme canım bende çok kilo aldım. en son 64.8 i görmüştüm. Şimdi 70-71 falanımMaalesef epey aldım. Ve çok kötü hissediyorum. Ben 20 kiloyu nasıl verdim şu anki iradesizliğime bakıp şaşıyorum. Kıyafetlerin dar gelmeye başladı. 70 i görmeme ramak kaldı
Bnde hatırladım cnmİyi akşamlar arkadaşlar
Ben yaklaşık 9 ay önce buranın sayesinde 16 kilo vermiştim 71 den 55 kadar inmiştim uzunca bir süre de almadım ama şu bir aydır içimdeki yemek yeme dürtüsüne engel olamıyorum tekrar 70 li rakamları görmek istemiyorum 3 kilo aldım ve böyle giderse dahası da olacak yeniden motive olmam lazım burda çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk.
Eski arkadaşlarım amelia ve zerra hatırladınız mı beni
Hoşgeldin cnmSelamlar , 76kg 'yum , akşam yemeyerek kilo vermeyi deneyeceğim ancak motivasyon lazım , bana da grupta yer var mı acaba?
İyi akşamlar arkadaşlar
Ben yaklaşık 9 ay önce buranın sayesinde 16 kilo vermiştim 71 den 55 kadar inmiştim uzunca bir süre de almadım ama şu bir aydır içimdeki yemek yeme dürtüsüne engel olamıyorum tekrar 70 li rakamları görmek istemiyorum 3 kilo aldım ve böyle giderse dahası da olacak yeniden motive olmam lazım burda çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk.
Eski arkadaşlarım amelia ve zerra hatırladınız mı beni
Menün gayet güzel rosewind :)Bugünkü menü
Tabimenüü denilirse:
Sabah 3sosis
Çilekli çay
Kaşarlı tost
Peynir
Yarım çavdarı tahin pekmeze bandım
1tuzsuz zeytin
Ara
Nescafe
5fıstık
Öğlen
Etli taze fasülye
4yk bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği(biber salçalı)
Ara
Bir avuç antep fıstığı
2badem
7otlu çay
Su=maalesef
Spor=yok
Bugün dsarı cıkıp ewe gelince pek düzenim yoktu
Ewde yiyecek birsey kalmamış salata vs yok derken resmen saldırdım
Hoşgeldin canım[/QUOTE]OTE="evlaefe, post: 38191109, member: 459140"]74.5 kg la bugun diyete basladim canlar vatana millete hayirli olsun.
Turp mevsimindeyiz herkese turp yemesini tavsiye edrim inanilmaz tok tutuyor saclarada cok faydali.