How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar

Ben de birkaç ay once buradaydim. Diyetisyen yardımı ile 81 kilodan 70e düşmüştüm ammaaa bırakınca 75 kilo oldum yine. Vermek bu kadar zorken almak niye bu kadar kolay?!

Bu sabah tekrar diyet yapmaya karar verdim. İnşallah buraya yazarak motive olurum tekrar.

Bildirim gününüzü bilmiyorum ama baslangic adına yazıyorum

Baslangic: 75
Hedef: 65

İyi akşamlar :KK54:
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler:KK19:
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR:KK56:
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız:KK64:
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum:KK55:
Kocaman öpüldünüz canlarım:KK60:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

Merhaba zerra bende ne zamandır yoktum geri geldim ama burası gerçekten çok sakin. Nasılsın kilo durumun nasıl ben kilo aldım eski halime dönmedim ama
Maalesef epey aldım. Ve çok kötü hissediyorum. Ben 20 kiloyu nasıl verdim şu anki iradesizliğime bakıp şaşıyorum. Kıyafetlerin dar gelmeye başladı. 70 i görmeme ramak kaldı:(

merhaba arkadaşlar bendeyeni katılmak istiyorum aranıza. boy 1,68 71.4 kilo hedef: 58 (55 olsa tadından yenmez) bugün elma diyetie başladım sonuçları gün gün yazarım bu sefer kararlıyım kurtulcam

Hoş geldin canım, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın..

Selam kızlar

Ben de birkaç ay once buradaydim. Diyetisyen yardımı ile 81 kilodan 70e düşmüştüm ammaaa bırakınca 75 kilo oldum yine. Vermek bu kadar zorken almak niye bu kadar kolay?!

Bu sabah tekrar diyet yapmaya karar verdim. İnşallah buraya yazarak motive olurum tekrar.

Bildirim gününüzü bilmiyorum ama baslangic adına yazıyorum

Baslangic: 75
Hedef: 65

Otimoti hoşgeldinnnnnn :) bende tekrar geldim buraya pek yazan yok ama tekrar başlayalım yaa :)

Selamlar , 76kg 'yum , akşam yemeyerek kilo vermeyi deneyeceğim ancak motivasyon lazım , bana da grupta yer var mı acaba?

Hoş geldin canım :)

Kızlar merhaba geri dönmek istiyorum.. Bana hala açıkmı burası???
Kimler var....tekrar hareketlendirelim burayı ne dersiniz...????
Hoş geldin superisi,
aynen bencede hareketlendirelim burayı...
Maalesef epey aldım. Ve çok kötü hissediyorum. Ben 20 kiloyu nasıl verdim şu anki iradesizliğime bakıp şaşıyorum. Kıyafetlerin dar gelmeye başladı. 70 i görmeme ramak kaldı:KK43:
üzülme canım bende çok kilo aldım. en son 64.8 i görmüştüm. Şimdi 70-71 falanım
tekrar hergün yazmaya başlarsak motive oluruz bence

İyi akşamlar arkadaşlar
Ben yaklaşık 9 ay önce buranın sayesinde 16 kilo vermiştim 71 den 55 kadar inmiştim uzunca bir süre de almadım ama şu bir aydır içimdeki yemek yeme dürtüsüne engel olamıyorum tekrar 70 li rakamları görmek istemiyorum 3 kilo aldım ve böyle giderse dahası da olacak yeniden motive olmam lazım burda çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk.
Eski arkadaşlarım amelia ve zerra hatırladınız mı beni :KK68:

İyi akşamlar arkadaşlar
Ben yaklaşık 9 ay önce buranın sayesinde 16 kilo vermiştim 71 den 55 kadar inmiştim uzunca bir süre de almadım ama şu bir aydır içimdeki yemek yeme dürtüsüne engel olamıyorum tekrar 70 li rakamları görmek istemiyorum 3 kilo aldım ve böyle giderse dahası da olacak yeniden motive olmam lazım burda çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk.
Eski arkadaşlarım amelia ve zerra hatırladınız mı beni :KK68:
Bnde hatırladım cnm
Rosewindim adımındeğiştrdim
Hoşgeldin

Bugünkü menü
Tabimenüü denilirse:
Sabah 3sosis
Çilekli çay
Kaşarlı tost
Peynir
Yarım çavdarı tahin pekmeze bandım:KK53:
1tuzsuz zeytin

Ara
Nescafe
5fıstık

Öğlen
Etli taze fasülye
4yk bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği(biber salçalı)

Ara
Bir avuç antep fıstığı
2badem
7otlu çay

Su=maalesef
Spor=yok

Bugün dsarı cıkıp ewe gelince pek düzenim yoktu
Ewde yiyecek birsey kalmamış salata vs yok derken resmen saldırdım

Yeni bir yoldayım arkadaslar
Bol su 9otlu çay +spor esliğinde
Doyduğumda yemeği bırakacagım doyma anımı hissetmeyeli aylar oldu..
Dün bunu hissettiğimde yemeği neden yediğimi anladım.
İnşallah bu sefer burada uzun süre yazıcam..
Szde yazın slm verip kaçanlar ......

İyi akşamlar arkadaşlar

Eski arkadaşlarım amelia ve zerra hatırladınız mı beni

Hatırlamaz mıyım tabiiki hatırladım canım :) ve çok sevindim seni tekrar gördüğüme. Sen bizi çok güzel motive ediyordun, İnşallah eskisi gibi aktif oluruz :) ve başarırız

Bugünkü menü

Tabimenüü denilirse:

Sabah 3sosis

Çilekli çay

Kaşarlı tost

Peynir

Yarım çavdarı tahin pekmeze bandım

1tuzsuz zeytin

Ara

Nescafe

5fıstık

Öğlen