- 11 Mart 2013
- 9.616
- 13.005
- 498
ben 63 dussem zil takip oynarim :)))bende pazartesi 63.8 geldim bende cumaya kadar beklicem bakalım ne çıkacak kaçamaksız 2. günüm bugün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 63 dussem zil takip oynarim :)))bende pazartesi 63.8 geldim bende cumaya kadar beklicem bakalım ne çıkacak kaçamaksız 2. günüm bugün :)
80 le başlamıştım mayısta :) bende öyle diyodum :)ben 63 dussem zil takip oynarim :)))
ay insallah ay basi salonada baslicam insallah cok istiyrum.80 le başlamıştım mayısta :) bende öyle diyodum :)
Kızlar yukarda yanlış yazdıysam k. Bkmayn
20 gündr oğlum hasta . Zatn alerjik astımı vardı bilenler bilir . Dün artık hastaneye yatırdık. Akciğere inmiş .zatürre başlangıcı dediler. Gece serum bitince taburcu ettiler şükür..ama tabi birsürrü antibiyotik iğne ve şurupla ...
Oyüzden paylaşım yapamayacagım bugun
K.i bakın umarım yarın görüşürüz
ben geri döndüm kızlar yeni arkadaslar için hikayemi kısaca yazıyorum 28 mayısta 80 kilo ile diyete başladım şuan 63-64 arası gidip geliyorum hedefim 57 çok az kaldı ama artık gram gram gidiyo burası beni çok motive ediyodu yeniden geldim o yüzden çünkü 2 aydır diyet yapmıyorum ve kilo geri almadım dün yeniden diyete başladım bugünkü menümü hemen yazıyorum :)
sabah
1 poğaça( okulda oldugum için mecburen)
ara 2 form bisküvi
öğlen
küçük bi kase yoğurt içine 2 kasık müsli ve 1 kasık keten tohumu koydum
ara küçük bi ayva
akşam
4 yemek kaşığı barbunya yemeği haşlanmış ve yoğurtlanmış brokoli ve havuç
ara 2 form bisküvi ve bi avuç yaban mersini
3 litre su 2 bardak bitki çayı
bu arada haftada 3 gün de spora gidiyorum
Böyle yoğurtlu karışımları ben de çok severim ve bunu da deneyeceğim.kizlar size oglen ogunu olarak yaptigim biseyi yazicam cokta lezzetli oldu
bir kase yogurdun icine 3 4 tatli kasigi yulaf unu yarim portakali kup kup yapip icine,bir sari bir gunkurusu kayisiyi icine dogricaz 8 10 tane ciğ badem birazda kuru tut.bir tutam tarcin karistirin ufff lezzetli oluyor bayagda doyurucu ve faydali
ben ara ogunlerde sadece bitki cayi iciyorum.daha once 86 kg dan 76 ya dusmustum.umarim simdi 60lari gorurum
atmasyon ama guzel dene cnmCanım geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir oğlun
Maşallah çok güzel kilo vermişsin. Menün de sporun da çok çok iyi
Böyle yoğurtlu karışımları ben de çok severim ve bunu da deneyeceğim.
inşallah görebilirim 57 yi bakalım :)Canım geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir oğlun
Maşallah çok güzel kilo vermişsin. Menün de sporun da çok çok iyi
Böyle yoğurtlu karışımları ben de çok severim ve bunu da deneyeceğim.
suyu daha çok canım en az 8 bardak onun dısında menün çok iyi :)Bu günkü menüm
Sabah
1 çay bardağı portakal suyu
1 tane burgu peynir
4 tane zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 tane elma
3 tane fındık
Öğle
Bir kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
2 köfte
1 tane patlıcan dolması
Spor yok
Su 5-6 bardak
Evet canım suyu daha fazla tüketmeliyim suyun kilo gidişine katkısı çok büyüksuyu daha çok canım en az 8 bardak onun dısında menün çok iyi :)
GunaydinnGünaydın arkadaşlar
Güzel menün cnmben geri döndüm kızlar yeni arkadaslar için hikayemi kısaca yazıyorum 28 mayısta 80 kilo ile diyete başladım şuan 63-64 arası gidip geliyorum hedefim 57 çok az kaldı ama artık gram gram gidiyo burası beni çok motive ediyodu yeniden geldim o yüzden çünkü 2 aydır diyet yapmıyorum ve kilo geri almadım dün yeniden diyete başladım bugünkü menümü hemen yazıyorum :)
sabah
1 poğaça( okulda oldugum için mecburen)
ara 2 form bisküvi
öğlen
küçük bi kase yoğurt içine 2 kasık müsli ve 1 kasık keten tohumu koydum
ara küçük bi ayva
akşam
4 yemek kaşığı barbunya yemeği haşlanmış ve yoğurtlanmış brokoli ve havuç
ara 2 form bisküvi ve bi avuç yaban mersini
3 litre su 2 bardak bitki çayı
bu arada haftada 3 gün de spora gidiyorum
Güzel menüüBu günkü menüm
Sabah
1 tane burgu peynir
4 tane zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 tane elma
3 tane fındık
Öğle
Bir kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
2 köfte
1 tane patlıcan dolması
Spor yok
Su 5-6 bardak
Süper olmş menünbugünkü menüm kızlar
sabah 1 dilim çavdar ekmeği 2 yumurtadan yağsız omlet zeytin
ara form kraker
öğlen
yoğurt keten tohumu küçük bi tabak barbunya yemeği
akşam
pırasa yemeği ve 1 dilim ekmek
ara
form atıştırmalık 4 ceviz bi avuç kabak çekirdeği biraz yaban mersini
3 litre su 1 bardak kefir 1 bardak 5li çay 2 kupa çay
1 saat spor :)
Bu günkü menüm
Sabah
Biraz köy peniri
1 dilim ekmek
Yarım köfte
Ara
1 elma
Öğle
Bir tane dolma
Yarım kase çorba
Ara
Yarım elma
1 kupa nescafe
Akşam
Pırasa yemeği
Çorba
Salata
Su 6 bardak daha fazlası olamadı çok üşüdüm
nasil bir cizelge canm boy kilo endeksi miKızlar bn sadece dikkat etmeye çalışıyorum suan 2 kilo vermişim ...kilo çizelgesini yapamıyorum bilen varmı bana yardım edin
Kahvaltım ;
1 gevrek, 1 dilim peynir ve birkaç yeşil zeytin. Biraz sonra okula varıncada bir kahve...