How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende iki ayda verdim bu haftadan hic birsey anlamadim reglm dun bitti ondanmi bilmiyorum ama iki gun once 74.400e dusmustum bugun 75.200 diyetede devam ama neden bilmiyorum. Hangi gunler kilo bildirimi yapiyorsunuz
canım burda bildirim yok sanırım bura sohbet gibi çünkü kimse bildirim yapmıyor ya da ben görmedim 3.takıma gelsene cuma günleri bildirim yapılıyor motivasyon açısından da çok güzel oluyor , her cuma bildirim yapılıyor orada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-7825

Güzelim bu kadar umutsuz olma.ne zaman doğum yaptin
Bende yeni anneyim bebeğim 7 aylik oldu 23 kg aldim simdi 5 kg fazlam var vermeye calisiyorum amacim sebebim saglikli olmak bende aynaya bakinca inanamiuorum kendime gogusler zaten almus basini gitmiş göbek desen öyle ama umutsuz değilim yavaş yavaş gidecek

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

Kızlar merhaba. Yaklaşık 1 aydır yazmıyorum belki daha fazla. Beni unutmayın diye yazdım şu an :) Bu sene kızım teoga hazırlanıyo ve bizde rejim mejim kalmadı. Homini gırtlak vaziyetindeyim. Kızın üzerine düştüm biraz o yüzden motivasyon filan yok. Varsa yoksa teog. Bi işe yarasa bari. Neyse motivasyonumu topladığımda döncem aranıza. Sevgiler selamlar :)

selam arkadaşlar ben de katılmak istiyorum grubunuza 76 kilodayım aslında kilomdan çok şikayetçi değilim sadece biraz göbeğim var pek rejim de yapamam ama dayanışmayla belimi inceltebilirim . üç çocuk annesiyim boyum 172. sabahları bir yarım ekmek yerim yemezsem başım döner. akşam yemeğim de saat 6 da hazırdır. yarım saatte yerim ve tüm gece boyunca başka bir şey yemem. bir de masaj kemerim var. asla yürüyüş yapamam. sağlıklı olmak için bir şeyler yapmam lazım. bir de 7 aylık bebeğim var ama bana pek düşkün değil emziren bir anne profilinden uzağım yani .hedefim göbeksiz 65 kilo hadi bakalım hayırlısı.

Günaydın kızlar sabah sabah yazıyorum. çünkü belki 1 aydır tartılmıyodum burdayken 68 e düşmüştüm.:KK49:Bu sabah beklenen oldu tartıldım 70 kiloyum.:KK61: ( Grupla birlikte 76 dan 68 düşmüştüm. Hatırlatayım dedim ) Bir ayda 2 kilo almışım. Demek ki devam etmem gerekiyor.:KK66: Ben kilomu karbonhidrattan uzak durarak vermiştim. Bu ara karbonhidrat yiyorum gene. Ekmekler özlediğim simitler filan homini gırtlak durumum var. Dün şöyle bir kendimi hazırladım. Bugün tekrar başlıyorum. Aldıklarım tahminimce daha çabuk gider ama ilk hedefim 65. Şimdi 5 kilo çok değil gibi ama beni bilenler bilir ben yavaş veririm kiloyu pek kendimi üzmem.:KK24: Hadi bakalım beraberce gene veririz inşallah.:KK24:

Günaydın kızlar sabah sabah yazıyorum. çünkü belki 1 aydır tartılmıyodum burdayken 68 e düşmüştüm.:KK49:Bu sabah beklenen oldu tartıldım 70 kiloyum.:KK61: ( Grupla birlikte 76 dan 68 düşmüştüm. Hatırlatayım dedim ) Bir ayda 2 kilo almışım. Demek ki devam etmem gerekiyor.:KK66: Ben kilomu karbonhidrattan uzak durarak vermiştim. Bu ara karbonhidrat yiyorum gene. Ekmekler özlediğim simitler filan homini gırtlak durumum var. Dün şöyle bir kendimi hazırladım. Bugün tekrar başlıyorum. Aldıklarım tahminimce daha çabuk gider ama ilk hedefim 65. Şimdi 5 kilo çok değil gibi ama beni bilenler bilir ben yavaş veririm kiloyu pek kendimi üzmem.:KK24: Hadi bakalım beraberce gene veririz inşallah.:KK24:

selam arkadaşlar ben de katılmak istiyorum grubunuza 76 kilodayım aslında kilomdan çok şikayetçi değilim sadece biraz göbeğim var pek rejim de yapamam ama dayanışmayla belimi inceltebilirim . üç çocuk annesiyim boyum 172. sabahları bir yarım ekmek yerim yemezsem başım döner. akşam yemeğim de saat 6 da hazırdır. yarım saatte yerim ve tüm gece boyunca başka bir şey yemem. bir de masaj kemerim var. asla yürüyüş yapamam. sağlıklı olmak için bir şeyler yapmam lazım. bir de 7 aylık bebeğim var ama bana pek düşkün değil emziren bir anne profilinden uzağım yani .hedefim göbeksiz 65 kilo hadi bakalım hayırlısı.

Hoşgeldin inşallah verirsin canım.:KK52: Benim de 2 çocuğum var.Ben de yürüyüşten pek hoşlanmıyorum. Ama bir aydır ayakkabı modellerimi değiştirdim. Kilolu olduğum yüksek ökçe ayakkabılar kullanıyodum daha zayıf gözükmek için. Yürüyemiyodum haliyle. Şimdi belki çok anlamsız ama daha yürüyüş tarzı ayakkabılar tercih ediyorum dışarı çıktığımda sanki kondisyonum arttı. Ben bu ara kilo aldım gene ama bu kadar hareketli olmasam daha da alırdım. Hareketli hiç değildim geçen seneler. Şimdi yürümeyi tercih ediyorum. Tabi bebekle senin için zor gibi gözüküyor. Havalar da soğudu. Yürüyüş bandım yok benim. Spor salonlarından da hoşlanmıyorum. Ama senin için bu 2 si daha uygun görünüyo. Ay böyle yazıyorum da bana yürüyüş yap diyenlere de gıcık oluyorum. Spor konusundaki düşüncelerimiz aynı ama bize faydası yok kanımca.:KK48::KK48: Umarım başarırsın. :KK16:Devamlılık önemli.:KK54:

Günaydın kızlar, hemen bir günde gitmez kilo ama bu sabah 300 gr. gitmiş gözüküyo. Dün biraz dikkat ettim. Bol su içtim akşam yemedim. Gece atıştırmalarım artmıştı bu ara.:KK53: Yapmadım öyle kötü şeyler.:KK54:Devam devam en az 5 kilo koydum kendime hedef. 65 olcam önce sonra bakıcizzz.:KK24:Şu suratımdaki gıdı beni hasta ediyo. Valla hep o yüzden azıcık yüzüm inse bırakcam bu işleri. Yapı işte yakın bir arkadaşım var fotograf çektiriyoruz aynı yaşıtız aynı boyuz. Benden 20 kilo fazla. Resimlerde o daha zayıf çıkıyo inanamıyorum. Onun kilosu bel altında. Bense belinden sıkılmış yukarı doğru uzanan balon gibiyim.:-):-):-)

eskiler nerde ya herkes mi gitti :KK43:

Aa Sibel geri dönmüşsün ama tekrar kaybolmuşsun. Ben de kayboldum bu aralar. Kızım bu sene teoga hazırlanıyor. Sınavla yatıp sınavla kalkıyoruz. O yüzden de ben motivasyonumu kaybettim biraz. Bi tartıldım 2 kilo almışım. Hemen başladım tekrar. Devam edebildiğim kadar devam edicem. Sen neler yaptın ?

Aa Sibel geri dönmüşsün ama tekrar kaybolmuşsun. Ben de kayboldum bu aralar. Kızım bu sene teoga hazırlanıyor. Sınavla yatıp sınavla kalkıyoruz. O yüzden de ben motivasyonumu kaybettim biraz. Bi tartıldım 2 kilo almışım. Hemen başladım tekrar. Devam edebildiğim kadar devam edicem. Sen neler yaptın ?
canım bende 64 e takıldım kaldım 2 aydır gram eksilmiyo bugün dukan express yapmaya başladım bakalım umarım iner artık

Back