70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm hoşgeldin :) bende 2 aydır yapmıuorım desem yeridir cuma dukan expresse başladım 64.5 le bugün 63.3 üm :) devam etcem bu sefer 57 ye kadar 80 den geldik buralara kolay değil

burda daha önce çok güzel kilolar vermiştim.maalesef bir kısmını geri aldım.topiğimiz çok aktifti o zaman
sanırım şimdi çok sakin

Merhaba zerra bende ne zamandır yoktum geri geldim ama burası gerçekten çok sakin. Nasılsın kilo durumun nasıl ben kilo aldım eski halime dönmedim ama

Olmaz mı canım :) çok sevindim

Hoşgeldin :) bende geldim.

Kızlar hadi tekrar hareketlendirelim mi grubumuzu. Burda ses yok diye başka gruplara yazmaya başladım. Ama burası evim gibi kopamıyorum :)

Benide alın aranızaaaa
Daha önce dukan ile 16 kg verdim 71 e kadar düştüm ama bırakınca 5 kilosunu aldımmm
Baya oldu bırakılıda şimdi vüvut bi canlansın diye isveç yapıyorum 76.6 ile başladım bugün 3 gün bakalım neler neler olcakkkkk :))))

Hoşgeldin :) bende en son 64.8 dim Nisan da. Şimdi 70_71 falan veririz kiloları inşallah tekrar :) hemde daha çok
69.5 çıktım bugün tartıda
Sen yine iyisin ben 70-71.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…