- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- 178
hazır olmayan kendin içine şeker katmadan yaptığın kakaolu sütün kalorisi yüksek mi ?Ama kakaolu sütün Kalorisi yüksek nar ciceginin yağ yakma özelliği var idrara çok rahat çıkarıyor. Günde 4 bardak için mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazır olmayan kendin içine şeker katmadan yaptığın kakaolu sütün kalorisi yüksek mi ?Ama kakaolu sütün Kalorisi yüksek nar ciceginin yağ yakma özelliği var idrara çok rahat çıkarıyor. Günde 4 bardak için mutlaka
Kızla benim bu umutsuzluğum ne olcaj evde herşeyimsin var deneyecek ruh yokAma kakaolu sütün Kalorisi yüksek nar ciceginin yağ yakma özelliği var idrara çok rahat çıkarıyor. Günde 4 bardak için mutlaka
neden umutsuzsun ki güzel sağlıklı bir bedene kavuşmak istemiyormusunKızla benim bu umutsuzluğum ne olcaj evde herşeyimsin var deneyecek ruh yok
Gende çok istiyorum eski güzelliğime kavuşmak istiyorum 63 kiloda Olduğum günlere 38 beden kitafetlerime girmek istiyorum ama gitmiyorlar yapıştılar üzerime herkes benim 2 katım kadar yiyor inecekler benim günahım ney neden çaba harcamalıyım kilo vermek içinneden umutsuzsun ki güzel sağlıklı bir bedene kavuşmak istemiyormusun
Gende çok istiyorum eski güzelliğime kavuşmak istiyorum 63 kiloda Olduğum günlere 38 beden kitafetlerime girmek istiyorum ama gitmiyorlar yapıştılar üzerime herkes benim 2 katım kadar yiyor inecekler benim günahım ney neden çaba harcamalıyım kilo vermek için
Mezuniyetimde çok güzeldim düğünümde çok güzel bir gelin ama duan Şişko bir anneyim Şişko bir eşim2 katın kadar yiyenler hem zayıf insanlar değil mi , herkesin bünyesi farklı kendine bir sebep bul ben çok güzel bir gelin olmak istiyorum, mezuniyetimde beğendiğim o elbisenin içinde muhteşem görünmek istiyorum, hayatım boyunca sağlıklı ve fit olmak istiyorum
o zaman eşine güzel görünmek bir nedenin olsunMezuniyetimde çok güzeldim düğünümde çok güzel bir gelin ama duan Şişko bir anneyim Şişko bir eşim
Mezuniyetimde çok güzeldim düğünümde çok güzel bir gelin ama duan Şişko bir anneyim Şişko bir eşim
herhangi bir diyet ya da spor yapıyor musun arkadaşım boyun kaçBen 70 kiloyum. 9 ay önce 52 kiloydum. Nolur bana bir yol yöntem söyleyin eski halime dönmek istiyorum.
merhaba bende 86 kiloyla başladım şuan 78 kiloyum neler yapıyorsunMerhabalar ben 18 yasinda 163 boyundayim 75 kiloyum diyete 83 ile basladim ve 8 kilo verdim simdilik hedefim 65 ten dusmek araniza katilabilirmiyim
merhaba bende 86 kiloyla başladım şuan 78 kiloyum neler yapıyorsun
Alti ogun besleniyorum sabahlari haslanmis yumurta yada peynir aralarda bir meyve oglen 5 yemk kasigi sebze yemegi yogurt salata aksamlarida et tavuk yada etli sebze yemegi gene bes kasik yagsiz salata ve gunluk bir saat tempolu yuruyus ama bugun 20 dakikasini yurudum
Ara ara meyve yerine yedi tane badem yada findik yada iki ceviz en cok ta beyaz leblebi tok tutuyor yarim cay bardagi kadar yiyorum bazende iki uc kasik yogurt yiyorum degisiyor yanimeyvelerin yanına yoğurt ya da ayran tüketebilirsen daha iyi olur bende 5 öğün besleniyorum akşam meyve yemiyorum onun dışında beslenmen güzel görünüyor aralara kuruyemişte ekleyebilirsin
Ne kadar zamanda verdiniz sekiz kiloyumerhaba bende 86 kiloyla başladım şuan 78 kiloyum neler yapıyorsun
2 ayda verdimNe kadar zamanda verdiniz sekiz kiloyu
evet güzel oluyor öyle deAra ara meyve yerine yedi tane badem yada findik yada iki ceviz en cok ta beyaz leblebi tok tutuyor yarim cay bardagi kadar yiyorum bazende iki uc kasik yogurt yiyorum degisiyor yani