Bugün başladım umarım işe yarar son 7 kilo artık hedefe ulasirim umarımisveç diyeti çok sıkı bir diyettir.işe yarar.
Olmaz bişey o kadardan :)Bayram geldi gez toz derken saldm biraz umarim bedeli agir olmaz :)
Bunlara ek 100 kalorilik form bisküvi yedim kaçamak yani :)Canlarim isveç diyetine başladım menumu yazıyorum
Sabah
1 fincan sadece kahve
Öğlen
2 Haşlanmış yumurta
1 Domates
Aksam
1 çay bardağı yeşil mercimek haşlicam bide yeşil salata
:)
3 litre su 3 fincan yeşil çay umarım devam ederim 6 gün dayanicam baktım kilo verebiliyorum 13 e tamamlarim :)
evet girebilirsin hoşgeldin :) bende 79.1 le girmiştim :)merhaba bende 79.9 kiloyum bu gruba girebiliyor muyum acaba , aynı zamanda canım takımım 3.takımdayım
hoşbuldum teşekkür ederimevet girebilirsin hoşgeldin :) bende 79.1 le girmiştim :)
64 kiloyum canım 28 mayısta başladım diyete en başta güzel verdim ama suan çok yavas gidiyo artık hedef 57 :)hoşbuldum teşekkür ederimşuan da kaç kilosun acaba ?
evet canım bende 86 kiloydum gidiyorum hedefime doğru64 kiloyum canım 28 mayısta başladım diyete en başta güzel verdim ama suan çok yavas gidiyo artık hedef 57 :)
çok güzel pes etmek yok az da olsa gidiyo yeter ki sabredelim :)evet canım bende 86 kiloydum gidiyorum hedefime doğru
evet kesinlikle öyleçok güzel pes etmek yok az da olsa gidiyo yeter ki sabredelim :)
bayram kiloları değil mikızlar ya 68kiloydumama aranıza 70kg olarak döndüm ne çabuk alınıyo bu kilolar çok zor gidiyo ama hemen geri alınıyoor OHALAR BAŞIMAAAAA
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?