- 17 Eylül 2010
- 366
- 99
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım her cuma tartılıyorsunuz anlaşılan bu haftaya katılmalı mıyım bende ? erken mi olur anca mı bilemedimMerhaba kızlaar. Nasılsınız nası gidiyo diyetler ? Yeni gelenler olmuş buralar bi şenlenmiş bi güzelleşmiş. Hatırlatayım dedim yarın tartı günü. Unutmayın kızlar. Öpüyorum herkesi.
yau ben arada yediğimi fuzuli görüyorum iştahı kesmiyor fazladan yemiş oluyorum.ya kızlar bir de ben ara öğünde ne yiyeceğimi şaşırdım artık değişik ,az kalorili ,ama acıkmayı engelliyecek tarifi veya fikri olan vae mı ? şu an çok ihtiyacım var bu fikirlere
bunu da bir sitede buldum dilra koçaktanmış , bunların bazılarını ben ana öğün olarak kullanıyorum az mı yiyorum napıyorum anlamadım
Sağlıklı tercihler…
- 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
- 1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
- 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
- 2 adet grisini, 1 bardak ayran
- ½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
- 1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
- Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
- 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
- 3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
- 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
- Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
- 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
- 5 adet kuru erik, 10 badem
- Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran
bence de fuzuli ya ,bu khvemı meyve mı ara ogunden saymak daha mantıklı gelıyoryau ben arada yediğimi fuzuli görüyorum iştahı kesmiyor fazladan yemiş oluyorum.
tabi bilimsel araştırmalar sağlıklı 2-3 tane araöğünle daha hazılı kilo verildiğini söylüyormuş ...
ben inat ettim araöğünsüz zayıflicam:)
ama araöğünde ne yenir dersen engin bir kültürüm var:)
gerçi yukarda çoğunu vermiş
-taylan kümeli instagramda 2 yk kepekli makarna-1yk probiyotik yoğurt diye paylaşmıştı ( makarna cezvede yapılıyormuş az olsun diye)
-gene taylan kümeliden : araöğün olarak 3 tane mısır pirinç patlağına 1 yk labne peynir sürülüyor, afiyetle yeniyor
-bana kalırsa en sağlıklısı ve iştah keseni tarçınlı süt
-canın çukulata istediğinde 3 tane kuru kayısı veya hurmayı çay tabağına koyduğun kakaoya bandırarak yiyorsun yanında süt veya sütlü kahve olablir...
canım her cuma tartılıyorsunuz anlaşılan bu haftaya katılmalı mıyım bende ? erken mi olur anca mı bilemedim
tamm ozaaman su an evden cıkmak uzereyım eczanede tartılıp yazayım buraya kızlarCanımcım bence bildirimini yapabilirsin 9 gün olmuş diyete başlayalı. Haftada 1 düzgünce yazılınca bi ciddiyeti oluyo insanın. Kendi kendini takip ediyosun en azından.
Eee ilk bildirim benden gelsin
Baslangic 4 temmuz
Bas. Kg : 72
Gecen hafta : 68
Bu hafta :67.2
Bu hafta giden : 0.8
Toplam giden :4.8
Herkese iyi bayramlar
ameliaa merhaba. :)
Rejim yapan ve doğal olarak da taktikler arayan bir kadıncağız olarak sorabilir miyim acaba sana bu 10 kiloyu ne kadar sürede ve nasıl verdin ve yaşın kaç?
Yeni okul hayatında da başarılar bu arada... :)
aynen canım ya hep bi moral düşüklüğü bende sorma iyici psikolojimi bozdu bu diyet işi
selam canım beni hatırladın mı bende aynı durumdayım seninle :)selam arkadaşlar aylar oldu buraya gelmeyeli ve ben tabi ki diyeti bırakınca şişmiş bir vaziyette bu topikte aldım soluğu
dün diyete başladım ve çok kararlıyım.bu kilolar gidecek o kadar...
Yazdıklarını okuyunca kalori hesabı yapmaya karar verdim :)Kızlaarrrr inanmıyorum yani 1 günlük kalori hesabıyla fazlaca bir eksi gördüm Bugüne tesadüf müydü yoksa gerçekten işe mi yarıyo bu olay anlamadım Ama bayramında geleceğini hesaplarsak bu haftasonuna vereceğim gramlar gene 2 günde bünyeye gelir nasıl olsaEn iyisi çok sevinmeyeyim ben :)
merhaba kızlar bende buaya yenı katılıyorum 9gundur dıyetteyım spor yapıyorum ve bıtkı cayları ıcıyorum , 75 kıloyum hedefım 60 ve boyumda 1.70 herkese bol eksıler ve saglıklı gunler beraber motıve olup kıloların agzının payını verecegız
Hep yavaş kilo vermekten şikayet ediyodum biliyosunuz. Gerçi son 1 ay biraz ciddiyetimi kaybetmiştim.Şu yediklerimizin kalorisini ölçen siteye ben de üye oldum. Şu zamana kadar protein ve sebze ağırlıklı beslenerek kio vermiştim. Bi de kalori saymayı deniycem. Belki daha hızlı veririm bakalım :) Teşekkürler Yazagelen :)
10 kiloyu yaklaşık 3 ayda verdim canım. Diyete şubat ayında başladım, nisan gibi bıraktım. Daha sonra 64.8 e kadar falan indim ama sınav, stres falan tekrar aldım şimdi 68-69 gibiyim. 10 kiloyu verirken düzenli yürüyüş yaptım genelde sabahları ve akşamları yaklaşık 1 saat. Ama çok hızlı yürümedim, köpeğimi gezdirdiğim için yavaş yavaş, arada durarak falan. Ve yediklerime dikkat ettim ama çok kasmadım. Hatta hafta sonları bir hayli kaçamak yaptım.(cevap biraz geç oldu canım kusura bakma)
teşekkürler kuzuuuu10 kiloyu yaklaşık 3 ayda verdim canım. Diyete şubat ayında başladım, nisan gibi bıraktım. Daha sonra 64.8 e kadar falan indim ama sınav, stres falan tekrar aldım şimdi 68-69 gibiyim. 10 kiloyu verirken düzenli yürüyüş yaptım genelde sabahları ve akşamları yaklaşık 1 saat. Ama çok hızlı yürümedim, köpeğimi gezdirdiğim için yavaş yavaş, arada durarak falan. Ve yediklerime dikkat ettim ama çok kasmadım. Hatta hafta sonları bir hayli kaçamak yaptım.(cevap biraz geç oldu canım kusura bakma)
Bence hiç bozma moralini 10 kilo süper :)
selam canım beni hatırladın mı bende aynı durumdayım seninle :)
Yazdıklarını okuyunca kalori hesabı yapmaya karar verdim :)
Hoş geldin canım :)