Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün başladım umarım işe yarar son 7 kilo artık hedefe ulasirim umarımisveç diyeti çok sıkı bir diyettir.işe yarar.
Olmaz bişey o kadardan :)Bayram geldi gez toz derken saldm biraz umarim bedeli agir olmaz :)
Bunlara ek 100 kalorilik form bisküvi yedim kaçamak yani :)Canlarim isveç diyetine başladım menumu yazıyorum
Sabah
1 fincan sadece kahve
Öğlen
2 Haşlanmış yumurta
1 Domates
Aksam
1 çay bardağı yeşil mercimek haşlicam bide yeşil salata
:)
3 litre su 3 fincan yeşil çay umarım devam ederim 6 gün dayanicam baktım kilo verebiliyorum 13 e tamamlarim :)
evet girebilirsin hoşgeldin :) bende 79.1 le girmiştim :)merhaba bende 79.9 kiloyum bu gruba girebiliyor muyum acaba , aynı zamanda canım takımım 3.takımdayım![]()
hoşbuldum teşekkür ederimevet girebilirsin hoşgeldin :) bende 79.1 le girmiştim :)
64 kiloyum canım 28 mayısta başladım diyete en başta güzel verdim ama suan çok yavas gidiyo artık hedef 57 :)hoşbuldum teşekkür ederimşuan da kaç kilosun acaba ?
evet canım bende 86 kiloydum gidiyorum hedefime doğru64 kiloyum canım 28 mayısta başladım diyete en başta güzel verdim ama suan çok yavas gidiyo artık hedef 57 :)
çok güzel pes etmek yok az da olsa gidiyo yeter ki sabredelim :)evet canım bende 86 kiloydum gidiyorum hedefime doğru![]()
evet kesinlikle öyleçok güzel pes etmek yok az da olsa gidiyo yeter ki sabredelim :)
bayram kiloları değil mikızlar ya 68kiloydumama aranıza 70kg olarak döndüm
ne çabuk alınıyo bu kilolar çok zor gidiyo ama hemen geri alınıyoor OHALAR BAŞIMAAAAA
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza![]()