• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
arkadaslar sadece bir arkadas özelden bildirim yapmıs bende burdan derleyebildiklerimi toparladım bulamadığım bilgiler xx olarak yazdim.eklemeli isterseniz cuma bildirim yaparken eksik yerleride bildirim ekleyeyim
Cuma yoklamasini bekliyorum herkesten
Cuma bildirimle c.tesi tabloya eklerin
Sevgiler az calorili günler

Canım süpersin burdaki boşluklar sanırım cuma dolucak.:KK76: Birde 2 temmuz 76 kiloyla diyete başlayan bendim. Sibel sanırım başka bi tarihte başka bi kiloyla başladı. Neyse biz cuma günü ayrıntılı atarız sana canım. Tablo harika görünüyo ben yapamadım anlamadım bu tablo işini :) Yaşasın gene tablomuz vaaarrrrr :) :KK76::KK76::KK76::KK76:

Son düzenleme:
Tablo olunca daha bir motive oluyor insan ne aldik ne verdik görünüyor ayni tablodan ilerlemek daha kolay ben yaparim tablolari bebisi uyutunca

Xnm tabloda sende varsin sadece x li bilgileri cuma bildirim yaparken ekle mesajina soldurayim :)

Ben evet eksik yazmışım pardon boyum 155 hedefim 65 şu an bu sabah tartıldım 75.8 devam ediyorum bakalım bakalım inş. güzel olur hepimiz için

akşam 1 çorba 1/2 sebze yiyerek diyete devam etti 1 saat de yürüyüşüm var hiç fena gitmiyo ama sabah meyve suyu (200) kaşarlı tost (250) işte bu kötü oldu öğlen meyve ve sütle geçircem oranlayacam inş.

Ya insan kus kadar bisey giyiyor hop 450 calori cepte can dikici
akşam 1 çorba 1/2 sebze yiyerek diyete devam etti 1 saat de yürüyüşüm var hiç fena gitmiyo ama sabah meyve suyu (200) kaşarlı tost (250) işte bu kötü oldu öğlen meyve ve sütle geçircem oranlayacam inş.

Bu arada bebisten girip menü yazmak kismet olmuyor
Ama pek de iyi aayilmam bebis uyuyunca gofret yiyiyorum gecenin 10 bunda ört 1500 le ve 1 km yürüyüşle + bebisle 1 km ile günü kapatiyorum maalesef

merhaba arkadaslar ben 13.takimda idim orada 89kilodan 76kadar dustum su anda74 kiloyum burada sizinle devam etmek istiyorum gruba katilmak istiyorum

Aaaa kizlar kimse bildirim yapmamis herkes kg mi aldi yoksa alsakda versekte biz bir takimiz :)
Bende gelen giden yok ayniyim bu hafta

siteye yeni üye oldum. gruba nasıl katılabilirim. bende zayıflamak istiyorum acilen. 1.65 boyundayım 73 kiloyom. hedefim 65kg. bana yardımcı olursanız sevinirim

Slm kızlar, 13.takımdayım hala. Bir taraftan da bu gruba katılabiliyor muyuz? Bu takımın da kaptanı var mı?

Selam fit hatunlar uzuunn bi aradan sonra tekrar merhaba bakalım tanıyan çıkcak mı beni :KK54:

Back