70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlaar. Nasılsınız nası gidiyo diyetler ? Yeni gelenler olmuş buralar bi şenlenmiş bi güzelleşmiş. Hatırlatayım dedim yarın tartı günü. Unutmayın kızlar. Öpüyorum herkesi.
canım her cuma tartılıyorsunuz anlaşılan bu haftaya katılmalı mıyım bende ? erken mi olur anca mı bilemedim

ya kızlar bir de ben ara öğünde ne yiyeceğimi şaşırdım artık değişik ,az kalorili ,ama acıkmayı engelliyecek tarifi veya fikri olan vae mı ? şu an çok ihtiyacım var bu fikirlere
bunu da bir sitede buldum dilra koçaktanmış , bunların bazılarını ben ana öğün olarak kullanıyorum az mı yiyorum napıyorum anlamadım
Sağlıklı tercihler…

• 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
  • 1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
  • 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
  • 2 adet grisini, 1 bardak ayran
  • ½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
  • 1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
  • Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
  • 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
  • 3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
  • 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
  • Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
  • 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
  • 5 adet kuru erik, 10 badem
  • Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

yau ben arada yediğimi fuzuli görüyorum iştahı kesmiyor fazladan yemiş oluyorum.
tabi bilimsel araştırmalar sağlıklı 2-3 tane araöğünle daha hazılı kilo verildiğini söylüyormuş ...
ben inat ettim araöğünsüz zayıflicam:)

ama araöğünde ne yenir dersen engin bir kültürüm var:)
gerçi yukarda çoğunu vermiş
-taylan kümeli instagramda 2 yk kepekli makarna-1yk probiyotik yoğurt diye paylaşmıştı ( makarna cezvede yapılıyormuş az olsun diye)
-gene taylan kümeliden : araöğün olarak 3 tane mısır pirinç patlağına 1 yk labne peynir sürülüyor, afiyetle yeniyor
-bana kalırsa en sağlıklısı ve iştah keseni tarçınlı süt
-canın çukulata istediğinde 3 tane kuru kayısı veya hurmayı çay tabağına koyduğun kakaoya bandırarak yiyorsun yanında süt veya sütlü kahve olablir...

bence de fuzuli ya ,bu khvemı meyve mı ara ogunden saymak daha mantıklı gelıyor

canım her cuma tartılıyorsunuz anlaşılan bu haftaya katılmalı mıyım bende ? erken mi olur anca mı bilemedim

Canımcım bence bildirimini yapabilirsin 9 gün olmuş diyete başlayalı. Haftada 1 düzgünce yazılınca bi ciddiyeti oluyo insanın. Kendi kendini takip ediyosun en azından.

Dünkü menüm
Söh
1 kase corn flakes
1 haslanmis yumurta

Öğlen
Ark. Gittimnkahvalti yapıyordu bende atistirdim karisik birşeyler

Ara
Türk kahvesi
Yarim elma yarim armut

Aksam
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
5 izara köfte / soğan domates
Az şekerli sütlü irmik tatlisi

Bebisle 30 dk 1 km yürüyüş
Bantta 2.5 km yürüyüş tabi düşük tempo olduğu için toplam 180
Yediklerimde ort 1300 gibi

Tabi şimdi bayram ESiM evde sürekli birşeyler yedirmeye calisiyor ya

Ben de bu sabah tartıldım bildirimi yapıcam kızlar. Ve ilk hedefim olan 69 u indiğim için hedefimi bu hafta değiştiriyorum. Hedef 63. Hadi bakalım hayırlısı.

Başlangıç tarihi : 2 temmuz,
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : 69.3
Bu hafta : 68.7
Bu hafta giden : 600 gr
Toplam giden : 7.3 gr
Hedef : 63

10 kiloyu yaklaşık 3 ayda verdim canım. Diyete şubat ayında başladım, nisan gibi bıraktım. Daha sonra 64.8 e kadar falan indim ama sınav, stres falan tekrar aldım şimdi 68-69 gibiyim. 10 kiloyu verirken düzenli yürüyüş yaptım genelde sabahları ve akşamları yaklaşık 1 saat. Ama çok hızlı yürümedim, köpeğimi gezdirdiğim için yavaş yavaş, arada durarak falan. Ve yediklerime dikkat ettim ama çok kasmadım. Hatta hafta sonları bir hayli kaçamak yaptım.(cevap biraz geç oldu canım kusura bakma)

aynen canım ya hep bi moral düşüklüğü bende sorma iyici psikolojimi bozdu bu diyet işi

Bence hiç bozma moralini 10 kilo süper :)
selam arkadaşlar aylar oldu buraya gelmeyeli ve ben tabi ki diyeti bırakınca şişmiş bir vaziyette bu topikte aldım soluğu
dün diyete başladım ve çok kararlıyım.bu kilolar gidecek o kadar...
selam canım beni hatırladın mı bende aynı durumdayım seninle :)

Yazdıklarını okuyunca kalori hesabı yapmaya karar verdim :)

Hoş geldin canım :)

İlk bildirimimi de yapayım bakalım :)

Başlangıç tarihi : 3 Şubat
Başlangıç kilo : 78
Bu hafta : 69
Toplam giden : 9
Hedef : 55

Android uygulaması da olsa tekrar ne güzel olur. Sırf o yüzden çok giremiyorum siteye.
Uygulama varken ne kadar pratikti.

Rica ederim. :)
Umarım güzel sonuç alırsın.

Geç olsun, problem değil. :) Yine işin sırrı spor diyorsun yani. :)

---------

Ben de durumumu yazayım.

Başlangıç kilo : 82 (27 Ağustos)
Geçen hafta : 77.9
Bu hafta : 77.3
Bu hafta giden : 600 gr
Toplam giden : 4.7

teşekkürler kuzuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…