• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar,,geçiyodumda bi uğriyim dedim keyifler nasıl,,yeni gelenler bilmezler beni gerçide eskilerden kimler var bakalım,,geçmişe bakamadım haliyle :KK14: çok değişmiş kk şaşaırdım fenaa :KK57:

aaaa trendy nasılsın :) bende ne zamandır yoktum tekrar başlıyorum diyete. :))) senin nasıl gidiyor?

meraba kızlar gün geçtikçe kilo alıyorum yaa 75 olmuşum 18 yaşındayım ve acil 50lere düşmem lazım artık hergün menümü paylaşcam. umarım sizinle birlikte veririm kilocukları:KK24: ya bide ben çikolataya tatlıya dayanamıyorum :KK42::cry:napcam bilmiyorum dün yemek yerken kendime dikkat ettim ama çayla birlikte çikolata olunca dayanamadım 3-4 tana yedim :cry:

Dunun menusu
Sabah
1 kupa yeşil çay 2 kcal
1 kibrit kutusu kaşar peyniri 85 kcal
1 domates 19 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
2 salamura yesil zeytin 10 kcal

Ara yok ( çok yogundum)

Öğle
3 kaşık bulgur pilavı 66 kcal
3 kaşık mantı 100 kcal
1
Ara
1 muz 71 kcal
2 minik şekerli kurabiye 85 kcal
2 tuzlu kurabiye 40 kcal
425 kcal

Aksam
3 tane çiğ köfte 51 kcal
1 ayran 72 kcal
1 porsiyon salata 87Kcal
1 kozlenmis patlıcan 26 kcal

Ara
1 kivi 49 kcal
1 mandalina 38 kcal
1 minik salatalık 9 kcal

757 kcal
1.5 litre su
45 dk yavaş tempo yürüyüş

Sağol canım. :)

Ben diyetarkadaşım'ı kullanıyorum, ücretsiz... Başka sitelerde var ama kimileri paralı üyelik istiyor. Benim üye olduğum sitede çoğu kişinin verdiği kilo ile sitenin tahmini paralel ilerliyor. :) Site bana 3 kg verdiğimi söylüyor şu an, ama ben 4 kilo verdim. Gerçi ben aldığım kalorileri biraz şişiriyorum, yaktıklarımı da biraz düşürüyorum çok büyük beklentilere yok açacak tahminler görmeyeyim diye... :)
Slm B'nde üye oldum suan için yediğim şeylerin kalorisi nekadar fazlaymış
Çok şaşkınım kalorisi düşük yemek arayışındayım

Slm B'nde üye oldum suan için yediğim şeylerin kalorisi nekadar fazlaymış
Çok şaşkınım kalorisi düşük yemek arayışındayım

İnsan ne kadar şaşırıyor, değil mi? :KK48:
O yüzden kalori takip etmek önemli. Yiyecekler düşündüğümüz kadar masum değiller. :)

Hayırlı pazarlar kızlar
Kaç gündür midem çok ağrıyor
Sirkeli su
Gündüz diyet akşam aşırı yemek derken iyice rahatsızlandın
Oyüzden dikkat edicem sadece diyeti beceremiyorum
Artık hayırlısı
Pazar diye kimse yok sanırım

Sabah daha sıkı ye ki akşam yeme ihtiyacı hissetme. Çok düşük kalorili yemene gerek yok. Günde 1500 kalori yesen ayda 2 kilo verirsin, sporsuz...

İnsan ne kadar şaşırıyor, değil mi? :KK48:
O yüzden kalori takip etmek önemli. Yiyecekler düşündüğümüz kadar masum değiller. :)

Sabah daha sıkı ye ki akşam yeme ihtiyacı hissetme. Çok düşük kalorili yemene gerek yok. Günde 1500 kalori yesen ayda 2 kilo verirsin, sporsuz...

Çok şaşkınım ya kesinlikle
Ewet 1500ü hedef edinmeliyim aslında
Kendimi skmadan alışırım umarım

sibelcim ama sen ben gitmeden öncede böyle karamsardın. sürekli kilo veremiyorum diyorsun ama öyle diye diye 15 kilo vermişsin maşallah :KK24: hiçte az değil. Artık bu olayları çözdün zaten. bu arada seni gördüğüme sevindim
aynen canım ya hep bi moral düşüklüğü bende sorma :( iyici psikolojimi bozdu bu diyet işi

15 kilo az değil canım tebrik ediyorum.
Uzun dönem zayıflarken bazen duruyo gitmiyor kilolar. Sakın bırakma canım. Hep beraber zayifliyoruz
evet canım artık çok yavaş gitmesi normalmiş ama insanlar 30 40 kilo veriyo bu kadar duraklama olmuyo olmadı bi diyetisyene gidip baktırcam :(

Hep yavaş kilo vermekten şikayet ediyodum biliyosunuz. Gerçi son 1 ay biraz ciddiyetimi kaybetmiştim.Şu yediklerimizin kalorisini ölçen siteye ben de üye oldum. Şu zamana kadar protein ve sebze ağırlıklı beslenerek kio vermiştim. Bi de kalori saymayı deniycem. Belki daha hızlı veririm bakalım :) Teşekkürler Yazagelen Yazagelen :)

Hep yavaş kilo vermekten şikayet ediyodum biliyosunuz. Gerçi son 1 ay biraz ciddiyetimi kaybetmiştim.Şu yediklerimizin kalorisini ölçen siteye ben de üye oldum. Şu zamana kadar protein ve sebze ağırlıklı beslenerek kio vermiştim. Bi de kalori saymayı deniycem. Belki daha hızlı veririm bakalım :) Teşekkürler Yazagelen Yazagelen :)
Yine protein ve sebze ağırlıklı Beslen kalorileride say. Süper olur :KK56:

Back