• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Toplu halde de yeni gelenlere biraz bilgi verelim. Aslında burda her cuma kilo bildirimleri oluyodu ve her cuma bir önceki haftada sonuncu olan listeyi hazırlıyodu. Fakat bitürlü toparlanamadık ve liste filan yaklaşık 2 aydır yok. Ama gene cuma bildirimlerimizi yapıyoruz. yediklerimizi yazıyoruz. :)

Teşekkürler. :KK52:

kızlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum bu arada 1 hafta onu yapcam yağ yaktırıyomuş çok iyi bi şekilde sonucu yazarım haftaya kaç kilo gitcek bakalım gitcek mi :)

Ben onu yapmaya kalkmıştım ama pek iyi gitmedi, dayanamadım lahanaya. :KK45:

Hoşgeldin
82den 78olman ilgimi çekti malum 81' im bu kilo hiç gitmicek sanıyorum

Hoş bulduk. :)
3 haftada indim o kiloya, hatta yarısını ilk haftada verdim. :) Yani sen de çok güzel vereceksin, dikkat edip kendimize dürüst olduktan sonra olmayacak hiçbir şey yok. :)

kızlar lahana diyetine başladım bugün çorbasını yaptım çok güzel oldu sevdim bile tadını kokuyo çok kötü falan diyenler vardı ama bence külliyen yalan ne koku var nede başka bişey çok hoş :)

Ben de ilk içtiğimde "Kötü değilmiş, sadece tatsızmış." demiştim. Ama içtikçe git gide kötüleşti benim için. :KK45:

Kızlar vitamin kullanıyorum kilo aldırırmı acaba adını yazmak yasakmı bilmiyorum

Vitaminin kilo aldıracağını sanmam. :KK51:

Kalori sayın kızlar. Bir siteye üye oldum. Oraya her gün yediğimi/ yaptığım hareketi yazıyorum o bana hesabı çıkarıyor. Böylece ne yaptığımı, böyle devam edersem 1 ayda kaç kg vereceğimi gösteriyor. :)

Üstelik ben 6 yıl önce diyetisyene gidiyordum, yani aslında kalori hesabını gayet de biliyordum. Ama yazmak başka oluyormuş. :)

13 yaşımdan beri rejim yapıyorum (maalesef). Hiç bu kadar kolay kilo vermemiştim.

Teşekkürler. :KK52:

Ben onu yapmaya kalkmıştım ama pek iyi gitmedi, dayanamadım lahanaya. :KK45:

Hoş bulduk. :)
3 haftada indim o kiloya, hatta yarısını ilk haftada verdim. :) Yani sen de çok güzel vereceksin, dikkat edip kendimize dürüst olduktan sonra olmayacak hiçbir şey yok. :)

Ben de ilk içtiğimde "Kötü değilmiş, sadece tatsızmış." demiştim. Ama içtikçe git gide kötüleşti benim için. :KK45:

lahana çorbasını sevdim bile ben :D içine limon pulbiber karabiber falan koyunca iyi oldu :) dün başladım

Vitaminin kilo aldıracağını sanmam. :KK51:

Kalori sayın kızlar. Bir siteye üye oldum. Oraya her gün yediğimi/ yaptığım hareketi yazıyorum o bana hesabı çıkarıyor. Böylece ne yaptığımı, böyle devam edersem 1 ayda kaç kg vereceğimi gösteriyor. :)

Üstelik ben 6 yıl önce diyetisyene gidiyordum, yani aslında kalori hesabını gayet de biliyordum. Ama yazmak başka oluyormuş. :)

13 yaşımdan beri rejim yapıyorum (maalesef). Hiç bu kadar kolay kilo vermemiştim.
bende kalori sayarak 4 ayda 16 kilo verdim :)

Bana o kadar imkansız geliyordu ki ayda 4 kilo vermek... Hep ayda 2 kilo veriyordum. Ama işte ne yaptığını bilince farklı oluyor. :)
suan çok az gidiyo benden de ayda 1 2 ancak olcak sanrıım vücut artık alıştı duraklamada kilom ondan lahanaya talim olcam 1 hafta

Kizlar gunaydin yeni arkadaşlar hosgelmisler
Bir haftadir ggiremedim bebegim çok huysuz yine güzel haberse emekliyoruz artik pitir pitir dahada bir dikkat gerekiyor
Kg değişip duruyor al ver al ver cuma bildirim yapamadim ama 69 um yine maalesef
Aslında regl olmaya başlasam iyi olacak ama

Maalesef grup yazin verdiği durgunluktan ötürü sessizdi bu sebeple liste yok ama iki hafta sonra falan topige devam edenlerle bir liste yaalim bence
Bende 30 yasindayim 5 . 5 aylik bebis var boy 167 doğumdan kalan gobisi vermeye calisiyorum 63 tüm doğum öncesi ama 60 hedef emzirdigim için ayda 3 kg ideal bana ama ipin ucunu kaciriyorum maalesef özellikle bebeğim ogün yorduysa uyuyunca yyemeğe veriyorum kendimi

Bugünün menüsü
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal

Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal

Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal

Ara
1 kupa Nescafe (yarısı su yarısı tam yağlı sut) 64 kcal

Aksam
2 kepçe mercimek çorbası 132 kcal

726 kcal

Buralar ne kadar güzel olmuş hareketlenmiş. :KK49:İtiraf ediyorum cuma tartıda eksi çıkınca hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. Çok pişmanım çooooook.:KK43: Ama bugün tekrar dikkatli yemeye başladım. Sabah tartılmaya korktum tartılmadım.:KK48: Yarın tartılıcam şimdi durduk yerde moralim bozulmasın di mi ? :) :KK48:

Yediklerine gerçekten dikkat ettiysen ve bu sonuç o yüzden uçuk geliyorsa gider, merak etme. :)
kahvaltı bile yapmıyorum canım ya lahana diyetinde 3.günüm çiğ sebze meyve lahana çorbası yiyorum o da çok falan değil yani dün canım çok tatlı çektiği için 1 tane bisküvi dışında bişey yemedim :/

Yediklerine gerçekten dikkat ettiysen ve bu sonuç o yüzden uçuk geliyorsa gider, merak etme. :)
kahvaltı bile yapmıyorum canım ya lahana diyetinde 3.günüm çiğ sebze meyve lahana çorbası yiyorum o da çok falan değil yani dün canım çok tatlı çektiği için 1 tane bisküvi dışında bişey yemedim :/

Buralar ne kadar güzel olmuş hareketlenmiş. :KK49:İtiraf ediyorum cuma tartıda eksi çıkınca hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. Çok pişmanım çooooook.:KK43: Ama bugün tekrar dikkatli yemeye başladım. Sabah tartılmaya korktum tartılmadım.:KK48: Yarın tartılıcam şimdi durduk yerde moralim bozulmasın di mi ? :) :KK48:
bencede canım ben çıktım 700 gram fazla çıktı ya regl oldugum için heralde :(

Back