• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buralar ne kadar güzel olmuş hareketlenmiş. :KK49:İtiraf ediyorum cuma tartıda eksi çıkınca hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. Çok pişmanım çooooook.:KK43: Ama bugün tekrar dikkatli yemeye başladım. Sabah tartılmaya korktum tartılmadım.:KK48: Yarın tartılıcam şimdi durduk yerde moralim bozulmasın di mi ? :) :KK48:
bencede canım ben çıktım 700 gram fazla çıktı ya regl oldugum için heralde :(

Slm kizlar bende katilabilirmiyim araniza karatay diyeti yapiyorum. Yasim 31 baslayali yaklasik15 gun oldu 3.5 kilo verdim 76 ile baslamistim suan 72.50 yim
Hoşgeldin cnm tebrikler inş istediğin kiloya ulaşırsın
Teşekkürler. :KK52:

Ben onu yapmaya kalkmıştım ama pek iyi gitmedi, dayanamadım lahanaya. :KK45:

Hoş bulduk. :)
3 haftada indim o kiloya, hatta yarısını ilk haftada verdim. :) Yani sen de çok güzel vereceksin, dikkat edip kendimize dürüst olduktan sonra olmayacak hiçbir şey yok. :)

Ben de ilk içtiğimde "Kötü değilmiş, sadece tatsızmış." demiştim. Ama içtikçe git gide kötüleşti benim için. :KK45:

Vitaminin kilo aldıracağını sanmam. :KK51:
İnşallah.......
O zaman ben de geçen 2 gün önceki cuma için geç kalmış bildirimimi yapayım. :)

1 hafta önce: 79,1
Cuma: 78,2
Fark: 900 gr

Bunlar da genel bilgiler. :)
Boy: 1.66
Tebrik ederim:)
Kalori sayın kızlar. Bir siteye üye oldum. Oraya her gün yediğimi/ yaptığım hareketi yazıyorum o bana hesabı çıkarıyor. Böylece ne yaptığımı, böyle devam edersem 1 ayda kaç kg vereceğimi gösteriyor. :)

Üstelik ben 6 yıl önce diyetisyene gidiyordum, yani aslında kalori hesabını gayet de biliyordum. Ama yazmak başka oluyormuş. :)

13 yaşımdan beri rejim yapıyorum (maalesef). Hiç bu kadar kolay kilo vermemiştim.
Hangi siteydi o
Yasak degilse tekrar yazabilirmisin
Kizlar gunaydin yeni arkadaşlar hosgelmisler
Bir haftadir ggiremedim bebegim çok huysuz yine güzel haberse emekliyoruz artik pitir pitir dahada bir dikkat gerekiyor
Kg değişip duruyor al ver al ver cuma bildirim yapamadim ama 69 um yine maalesef
Aslında regl olmaya başlasam iyi olacak ama

Maalesef grup yazin verdiği durgunluktan ötürü sessizdi bu sebeple liste yok ama iki hafta sonra falan topige devam edenlerle bir liste yaalim bence
Bende 30 yasindayim 5 . 5 aylik bebis var boy 167 doğumdan kalan gobisi vermeye calisiyorum 63 tüm doğum öncesi ama 60 hedef emzirdigim için ayda 3 kg ideal bana ama ipin ucunu kaciriyorum maalesef özellikle bebeğim ogün yorduysa uyuyunca yyemeğe veriyorum kendimi
Hoşbulduuk :)
Maalesef yazın pişmanlıkları yaşayıp geri döndüm
Birdahaki yazı çığır geçiririz inş
Kızlar regl oldum ama damla damla suan ve tartida 65.4 geldim +600 :KK43: regl bitince gider dimi ya bu çok sinirlerim bozuldu :KK43:
Moralini bozma tabiki gider kalmaz o kilo biliyorsun adet döneminde oluyor
Buralar ne kadar güzel olmuş hareketlenmiş. :KK49:İtiraf ediyorum cuma tartıda eksi çıkınca hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. Çok pişmanım çooooook.:KK43: Ama bugün tekrar dikkatli yemeye başladım. Sabah tartılmaya korktum tartılmadım.:KK48: Yarın tartılıcam şimdi durduk yerde moralim bozulmasın di mi ? :) :KK48:
:)

arkadaşlar merhaba bugün basladım diyete
sabah bi paket kepekli bisküvi 5adet ceviz süt
öğlen 1 adet biber dolması yagsız yaptım bulgurla bir kase mercimek çorbası salata
aksam için de yazıcam.
listemizi nasıl paylasıyoruz günlük mü kilo bidirimleri ne zaman oluyor
suan 72 kiloyum

Tebrik ederim:)

Hangi siteydi o
Yasak degilse tekrar yazabilirmisin

Sağol canım. :)

Ben diyetarkadaşım'ı kullanıyorum, ücretsiz... Başka sitelerde var ama kimileri paralı üyelik istiyor. Benim üye olduğum sitede çoğu kişinin verdiği kilo ile sitenin tahmini paralel ilerliyor. :) Site bana 3 kg verdiğimi söylüyor şu an, ama ben 4 kilo verdim. Gerçi ben aldığım kalorileri biraz şişiriyorum, yaktıklarımı da biraz düşürüyorum çok büyük beklentilere yok açacak tahminler görmeyeyim diye... :)

Bugünün menüsü (düzenleme son hali)
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal

Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal

Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal

Ara
1 fincan Türk Kahvesi 22 kcal

Aksam
1 Çay bardağı haşlanmış nohut 57 kcal
1 porsiyon salata 87Kcal

ara
3 badem 23 kcal

719 kcal

2 litre su
30 dk yürüyüş

Bugünün menüsü (düzenleme son hali)
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal

Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal

Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal

Ara
1 fincan Türk Kahvesi 22 kcal

Aksam
1 Çay bardağı haşlanmış nohut 57 kcal
1 porsiyon salata 87Kcal

ara
3 badem 23 kcal

719 kcal

2 litre su
30 dk yürüyüş

Canım hangi siteden hesapladın bunları? Bazılarının hatalı olduğunu düşünüyorum. Yani şöyle...

1 elma 80 kalori tutmaz, 3-5 kalorinin önemi yok gerçi ama elma bu.
1 porsiyon fasulyenin 140 kcal civarı olması gerekir. 1 kase yoğurt 150- 200 ml eder ki 40 kcal olması mümkün değil, 100 kcal civarı olması gerekir. :)

Canım hangi siteden hesapladın bunları? Bazılarının hatalı olduğunu düşünüyorum. Yani şöyle...

1 elma 80 kalori tutmaz, 3-5 kalorinin önemi yok gerçi ama elma bu.
1 porsiyon fasulyenin 140 kcal civarı olması gerekir. 1 kase yoğurt 150- 200 ml eder ki 40 kcal olması mümkün değil, 100 kcal civarı olması gerekir. :)
Diyetkolik sitesi canım. Sadece yoğurt küçük kase olduğu için tam degilde yarım porsiyon kalorisi hesapladım.

selam kızlar, ben hala 67 kilodayım. durma dönemine girdi sanırım. bugün kaçamak yapıp ev mantısı yedim, ama sadece yoğurtla, yağsız. yine de kaçamak diyorum çünkü karbonhidrat da fena :) 1,5 haftadır sabırla bekliyorum 66 ya düşsem diye. inşallah düşerim ya :(

21.09.14==> 77.7
22.09.14==> 76.8 {-900gr}
23.09.14==> 76.6 {-200gr}
24.09.14==> 76.3 {-300gr}
25.09.14==> 76.0 {-300gr}

Merhaba. :)
Hevesini kırmak istemem ama peş peşe her gün giden o 200-300 gramlar yağdan değildir. Çünkü 1 kg yağ demek, 7000 kcal demek, malum... Yani senin 300 gram vermek için o gün hiçbir şey yememiş, üstüne de 1 saat yürüyüş yapmış olman gerekir.

Her gün yeterli su içiyor musun? Buna dikkat et.
Bir de eğer hiçbir şey yemiyorsan, ya da çok az yiyorsan kas kaybetme riskin de var.

Yani eğer şu 4 günde 12000 kalori harcamadıysan, rakamlara güvenme, bir şekilde geri dönerler.
Hedefini bil, hesabını bil ve sonucu ona göre değerlendir canım. :)

Hevesini kırmak istemem ama peş peşe her gün giden o 200-300 gramlar yağdan değildir. Çünkü 1 kg yağ demek, 7000 kcal demek, malum... Yani senin 300 gram vermek için o gün hiçbir şey yememiş, üstüne de 1 saat yürüyüş yapmış olman gerekir.

Her gün yeterli su içiyor musun? Buna dikkat et.
Bir de eğer hiçbir şey yemiyorsan, ya da çok az yiyorsan kas kaybetme riskin de var.

Yani eğer şu 4 günde 12000 kalori harcamadıysan, rakamlara güvenme, bir şekilde geri dönerler.
Hedefini bil, hesabını bil ve sonucu ona göre değerlendir canım. :)

Söylediklerini düşündüm canım. Bende bu hızla kilo kaybetmem konusunda saskinim. Ama inan ki çok güzel bi diyet ben pek acikmiyorum. Akşam yemeğini erken yiyorum. Yağ yakınını hızlandırmak için hergün yeşil çay içiyorum. Suyuma dikkat ediyorum.Ekmeği çok azalttım. Muhtemelen bunların etkisi çok.
Yinede seni dinleyip listeme bişeler ekledim bugün. Bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor.

Menulerimi görenler lütfen yorum yapsın.

Söylediklerini düşündüm canım. Bende bu hızla kilo kaybetmem konusunda saskinim. Ama inan ki çok güzel bi diyet ben pek acikmiyorum. Akşam yemeğini erken yiyorum. Yağ yakınını hızlandırmak için hergün yeşil çay içiyorum. Suyuma dikkat ediyorum.Ekmeği çok azalttım. Muhtemelen bunların etkisi çok.
Yinede seni dinleyip listeme bişeler ekledim bugün. Bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor.

Menulerimi görenler lütfen yorum yapsın.
merhaba bende katılmak isterim aranıza neler yaptıgınız hakkında bilgi paylaşırmısınız benimle arkadaşlar umarım herpimiz yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz.

İnanmıyorum kilo bildirimi hiç olmamış bugün. Ben de bildirmeyecektim aslında çünkü şiddetli grip geçiriyorum. yatmaktan ve tatlı yemekten başka yaptığım bişi yok. Tamam tatlı yemiyodum çok uzun zamandır ama bu grip beni baya sarstı. Gene de görevimi yaptım tartıldım. Değişen bişey yok. Yattığım yerden kilo vermeyi beklemiyodum zaten. Bir de bu kadar yerken kilo almayı bekliyodum açıkcası. Ama kilo da almamışım değişen bişy yok yani. Geçen haftayla durum aynı. Gene de paylaşayım :

26 eylül bildirim
Başlangıç tarihi :2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : 69.3
Bu hafta : 69.3
Bu hafta giden yok
Toplam giden : 6.7
Hedef : 69

merhaba bende katılmak isterim aranıza neler yaptıgınız hakkında bilgi paylaşırmısınız benimle arkadaşlar umarım herpimiz yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz.

Ben de yeni katıldım, ne kadar doğru ne kadar eksik yazacağım bilmiyorum ama...
Haftaiçinde aklımıza estiği zaman geliyoruz gibi görünüyor. :KK48: Tabi ne kadar sık gelinse o kadar çok motivasyon olur. :) İsteyen menü yazıyor. Cuma günleri de bildirim yapılıyor aşağıda görüldüğü gibi. :)

Herkese Selamlaaaar :KK15::KK3::KK39:
Veee... Tekrar geldim. :))) Beni tanıyanlar belki hatırlar, sınavım yüzünden diyete bir süreliğine ara vermiştim. Sonra bu süre biraz uzadı. Sanırım yaklaşık 3 aydır falan yokum.Kadınlar Kulübüne android uygulamasından girilemeyince daha da uzadı. Hala girilemiyor ama artık tekrar başlamak lazım dedim ve burdayım :) Bu arada en son 64.8 i falan görmüştüm. Ama sınav stresi falan hiç dikkat etmedim. Şimdi 68-69 arasında gidip geliyorum. Ama bu sefer ara vermeden devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada sınavı kazandım. Tekrar üniversiteye başladım. İnşallah okul hayatına da sağlıklı beslenmeyi bir şekilde oturtabilirim. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyor ve diyetime başlamış bulunuyorum :KK37::KK37::KK22::D:KK58::KK54::KK33::KK9::KK36::KK39::KK5::p:KK16::KK25::cool::KK66::KK75::KK73::KK6::KK8::rolleyes::KK71:

Back