• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.
Son 3 haftadır yine ciddi bir rejime başladım. Hızımı alamıyorum, oraya buraya yazıyorum yetmiyor. :KK48: Yazdıkça motive olduğum için daha fazla yazasım geliyor. Ben de sizin aranıza geleyim dedim. 3 hafta önce 82 ile başladım, şu an 78,2 yim.
En fazla 88, en az 68 oldum. 50.000 tane rejim yaptım. :KK48::KK23: Son 4-5 yıldır 74 civarıydım ama geçen yıl fena işlere girip çıkmaktan kilo aldım, 83,5 u bile gördüm. Hepimiz gibi ben de bu defa son olsun istiyorum. :)

Yaş 27, boy 166 cm. İstanbul Anadolu Maltepe'de oturan varsa yürüyüş arkadaşlığı da yaparım. :)
Burda uyguladığınız kurallar vs. var mı? Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. :)

Merhaba kızlar bende şimdi başlıyorum bugün karar verdim yarın tam olarak kilo bilgimi vericem kendimi tanıtıyım evli 3 çocuklu bir hatunum aslında geçen senemi çok güzel istediğim kilolarda geçirdim 67 kiloya inmiştim 83 ten jillian mıchaels 30 day ve rippedin yaparak basenlerimden bile kurtulmuştum ama sonra moral bozuklukları derken tekrar kontrolumu kaybettim malesef sitrese girince yemek yiyenlerdenim anlıcanız tekrar kendime gelicem ve ilk etapta yaza kadar 67 ye inmeyi başarıcam sonra o kilomu korumayı hedefliyorum 33 yaşında 164 boyundayım hadi bakalım ya Allah ya Bismillah dayanışmayla vermeyi nasip etsin Allahım

Merhaba kızlar bende şimdi başlıyorum bugün karar verdim yarın tam olarak kilo bilgimi vericem kendimi tanıtıyım evli 3 çocuklu bir hatunum aslında geçen senemi çok güzel istediğim kilolarda geçirdim 67 kiloya inmiştim 83 ten jillian mıchaels 30 day ve rippedin yaparak basenlerimden bile kurtulmuştum ama sonra moral bozuklukları derken tekrar kontrolumu kaybettim malesef sitrese girince yemek yiyenlerdenim anlıcanız tekrar kendime gelicem ve ilk etapta yaza kadar 67 ye inmeyi başarıcam sonra o kilomu korumayı hedefliyorum 33 yaşında 164 boyundayım hadi bakalım ya Allah ya Bismillah dayanışmayla vermeyi nasip etsin Allahım

Merhaba. :)
83'ten 67'ye sadece Jillian'la mı indin ve ne kadar zamanda indin? Merakımı maruz gör lütfen. :KK23: En kısa zamanda bir kez daha 67'yi görmen dileği ile...

Kızlar bugün yazdığım 3. mesaj bu ama malesef internetim fena halde yavaşladığından yazdıklarımı bitürlü göndereniyorum. Öncelike yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Umarım bu yazdıklarımı yollamayı becerebilirim. Riske girmeden bildirimimi yapayım. Sonra bir daha yazmayı deneyeceğim.
19 eylül bildirim
Başlangıç tarihi :2 temmuz
Başlangıç kilo :76
Geçen hafta :70.1
Bu hafta : 69.3
Bu hafta giden : 800 gr.
Toplam giden : 6.7
Hedef : 69

Toplu halde de yeni gelenlere biraz bilgi verelim. Aslında burda her cuma kilo bildirimleri oluyodu ve her cuma bir önceki haftada sonuncu olan listeyi hazırlıyodu. Fakat bitürlü toparlanamadık ve liste filan yaklaşık 2 aydır yok. Ama gene cuma bildirimlerimizi yapıyoruz. yediklerimizi yazıyoruz. :)

Selam kızlar.
Son 3 haftadır yine ciddi bir rejime başladım. Hızımı alamıyorum, oraya buraya yazıyorum yetmiyor. :KK48: Yazdıkça motive olduğum için daha fazla yazasım geliyor. Ben de sizin aranıza geleyim dedim. 3 hafta önce 82 ile başladım, şu an 78,2 yim.
En fazla 88, en az 68 oldum. 50.000 tane rejim yaptım. :KK48::KK23: Son 4-5 yıldır 74 civarıydım ama geçen yıl fena işlere girip çıkmaktan kilo aldım, 83,5 u bile gördüm. Hepimiz gibi ben de bu defa son olsun istiyorum. :)

Yaş 27, boy 166 cm. İstanbul Anadolu Maltepe'de oturan varsa yürüyüş arkadaşlığı da yaparım. :)
Burda uyguladığınız kurallar vs. var mı? Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. :)
Hoşgeldin
82den 78olman ilgimi çekti malum 81' im bu kilo hiç gitmicek sanıyorum
kilo bildirimi yapayım hemen
Başlangıç 77kg
Geçen Hafta 69.8
Bugün 68.8
Bu hafta Giden 1kg:KK49:
Toplam giden 8.2kg:KK58::D
1aydır kilo veremiyordum 68i gördüm kızlar mutluyum:KK76: ama karnımda bi şişkinlik var ya ödem olsa gereko_O
Tebrik ederiiiim
Ya Allah ya bismillah ewet
Amiiiiinnn
Kızlar bugün yazdığım 3. mesaj bu ama malesef internetim fena halde yavaşladığından yazdıklarımı bitürlü göndereniyorum. Öncelike yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Umarım bu yazdıklarımı yollamayı becerebilirim. Riske girmeden bildirimimi yapayım. Sonra bir daha yazmayı deneyeceğim.
19 eylül bildirim
Başlangıç tarihi :2 temmuz
Başlangıç kilo :76
Geçen hafta :70.1
Bu hafta : 69.3
Bu hafta giden : 800 gr.
Toplam giden : 6.7
Hedef : 69
Hoşbulduuuk
Tebrik ederim
Toplu halde de yeni gelenlere biraz bilgi verelim. Aslında burda her cuma kilo bildirimleri oluyodu ve her cuma bir önceki haftada sonuncu olan listeyi hazırlıyodu. Fakat bitürlü toparlanamadık ve liste filan yaklaşık 2 aydır yok. Ama gene cuma bildirimlerimizi yapıyoruz. yediklerimizi yazıyoruz. :)
İyiymiş yinede evde tek başına yapmaktan iyidir diyeti bozacakken aklıma gelirsiniz
bildirim
başlagıç 28 mayıs 79.1
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.9
giden 300 gr
giden 14.2
hedef 57
boy 1.67 :)
artık gram gram gidiyo malesef :/
4aydr diyette oldugundanmı yavaşlıyor
kızlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum bu arada 1 hafta onu yapcam yağ yaktırıyomuş çok iyi bi şekilde sonucu yazarım haftaya kaç kilo gitcek bakalım gitcek mi :)
Hayırlısıyla bakalım takipteyiz

Hoşgeldin
82den 78olman ilgimi çekti malum 81' im bu kilo hiç gitmicek sanıyorum

Tebrik ederiiiim

Ya Allah ya bismillah ewet
Amiiiiinnn

Hoşbulduuuk
Tebrik ederim

İyiymiş yinede evde tek başına yapmaktan iyidir diyeti bozacakken aklıma gelirsiniz

4aydr diyette oldugundanmı yavaşlıyor

Hayırlısıyla bakalım takipteyiz
aynen canım sanırım o yüzden yavaşladı artık vucut az yemeye alıştı artık normal sanıyo bunu kilo çok kaybetmiyo malesef

kızlar lahana diyetine başladım bugün çorbasını yaptım çok güzel oldu sevdim bile tadını kokuyo çok kötü falan diyenler vardı ama bence külliyen yalan ne koku var nede başka bişey çok hoş :)
Sevindim senin adına ..hadi kolay gelsin inşallah işe yarar..
Yaş 27
Boy 169
Kilo 77.7
Hedef 59
Bende aranizdayim kızlar.
Hoşgeldiiinn

Back