Hosbulduk canım. Sizlerin yaş kilo kaç bilmiyorum. Çizelge var mı?hoşgeldin canım aramıza
Toplu halde de yeni gelenlere biraz bilgi verelim. Aslında burda her cuma kilo bildirimleri oluyodu ve her cuma bir önceki haftada sonuncu olan listeyi hazırlıyodu. Fakat bitürlü toparlanamadık ve liste filan yaklaşık 2 aydır yok. Ama gene cuma bildirimlerimizi yapıyoruz. yediklerimizi yazıyoruz. :)
kızlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum bu arada 1 hafta onu yapcam yağ yaktırıyomuş çok iyi bi şekilde sonucu yazarım haftaya kaç kilo gitcek bakalım gitcek mi :)
Hoşgeldin
82den 78olman ilgimi çekti malum 81' im bu kilo hiç gitmicek sanıyorum
kızlar lahana diyetine başladım bugün çorbasını yaptım çok güzel oldu sevdim bile tadını kokuyo çok kötü falan diyenler vardı ama bence külliyen yalan ne koku var nede başka bişey çok hoş :)
Kızlar vitamin kullanıyorum kilo aldırırmı acaba adını yazmak yasakmı bilmiyorum
Teşekkürler.
Ben onu yapmaya kalkmıştım ama pek iyi gitmedi, dayanamadım lahanaya.
Hoş bulduk. :)
3 haftada indim o kiloya, hatta yarısını ilk haftada verdim. :) Yani sen de çok güzel vereceksin, dikkat edip kendimize dürüst olduktan sonra olmayacak hiçbir şey yok. :)
Ben de ilk içtiğimde "Kötü değilmiş, sadece tatsızmış." demiştim. Ama içtikçe git gide kötüleşti benim için.
lahana çorbasını sevdim bile beniçine limon pulbiber karabiber falan koyunca iyi oldu :) dün başladım
Vitaminin kilo aldıracağını sanmam.
bende kalori sayarak 4 ayda 16 kilo verdim :)Kalori sayın kızlar. Bir siteye üye oldum. Oraya her gün yediğimi/ yaptığım hareketi yazıyorum o bana hesabı çıkarıyor. Böylece ne yaptığımı, böyle devam edersem 1 ayda kaç kg vereceğimi gösteriyor. :)
Üstelik ben 6 yıl önce diyetisyene gidiyordum, yani aslında kalori hesabını gayet de biliyordum. Ama yazmak başka oluyormuş. :)
13 yaşımdan beri rejim yapıyorum (maalesef). Hiç bu kadar kolay kilo vermemiştim.
bende kalori sayarak 4 ayda 16 kilo verdim :)
suan çok az gidiyo benden de ayda 1 2 ancak olcak sanrıım vücut artık alıştı duraklamada kilom ondan lahanaya talim olcam 1 haftaBana o kadar imkansız geliyordu ki ayda 4 kilo vermek... Hep ayda 2 kilo veriyordum. Ama işte ne yaptığını bilince farklı oluyor. :)
Kızlar regl oldum ama damla damla suan ve tartida 65.4 geldim +600regl bitince gider dimi ya bu çok sinirlerim bozuldu
kahvaltı bile yapmıyorum canım ya lahana diyetinde 3.günüm çiğ sebze meyve lahana çorbası yiyorum o da çok falan değil yani dün canım çok tatlı çektiği için 1 tane bisküvi dışında bişey yemedim :/Yediklerine gerçekten dikkat ettiysen ve bu sonuç o yüzden uçuk geliyorsa gider, merak etme. :)
kahvaltı bile yapmıyorum canım ya lahana diyetinde 3.günüm çiğ sebze meyve lahana çorbası yiyorum o da çok falan değil yani dün canım çok tatlı çektiği için 1 tane bisküvi dışında bişey yemedim :/Yediklerine gerçekten dikkat ettiysen ve bu sonuç o yüzden uçuk geliyorsa gider, merak etme. :)
bencede canım ben çıktım 700 gram fazla çıktı ya regl oldugum için heraldeBuralar ne kadar güzel olmuş hareketlenmiş.İtiraf ediyorum cuma tartıda eksi çıkınca hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. Çok pişmanım çooooook. Ama bugün tekrar dikkatli yemeye başladım. Sabah tartılmaya korktum tartılmadım. Yarın tartılıcam şimdi durduk yerde moralim bozulmasın di mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?