• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapayım bakalım kilo bildirimimi. Aslında bu hafta 6 lı rakam görmek istiyodum ama şu hafta sonu tatili bozdu programımı.Geçen cuma yolda olduğum için tartılamadığımdan bir önceki kilomu yazıyorum. Yani bi haftada 1 kilo vermedim. Biraz yavaş oluyo benim kilo vermem. Acil spora başlamam lazım.:KK39:

12 Eylül Bildirim :
Başlangıç tarihi : 2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : (aslında 2 hafta önce ):71.1
Bu hafta : 70.1
Giden : 1 kg
Toplam giden : 5.9
Hedef : 69
Canim tebrik ederim ne kalmış 69 a :) 3 4 güne görürsün 69 u :)

Evet canlar bugünkü menüm
Sabah peynirli tost
Ara az şekerli türk kahvesi
Oglen. Taze fasulye 4 yk
1 dilim ekmek
4 yk bulgur pilavi
Yoğurt

Aksam
Kiymali patlican yemeği
Bulgur pilavi az miktar
Yoğurt

Biraz öncede 3 u bir arada kahve

Sabah bebisle 30 dk yürüyüş
Sabah 2 km aksam 2 km yürüyüş 200 cal kadar

Merhaba kızlar, okullar açıldı ve hala alışverişi bitmedi. Kaç gündür kırtasiyesi ve kıyafetleriyle uğraşıyorum çocukların. Buralarda biraz sessizleşmiş. Hala geri dönüşler yok mu ya da herkes benim gibi koşturmaca içinde mi ? o_OOğlumun okuluna gidince veliler çok kilo vermişsin dediler. Nasıl yaptın dediler. :KK45: 6 kilo oysa. Geride verilecek çok kilo var. Ama çok çok motive oldum. Hepimize bol kilo vermeler sağlıklı günler... :KK76:

Merhaba kızlar, okullar açıldı ve hala alışverişi bitmedi. Kaç gündür kırtasiyesi ve kıyafetleriyle uğraşıyorum çocukların. Buralarda biraz sessizleşmiş. Hala geri dönüşler yok mu ya da herkes benim gibi koşturmaca içinde mi ? o_OOğlumun okuluna gidince veliler çok kilo vermişsin dediler. Nasıl yaptın dediler. :KK45: 6 kilo oysa. Geride verilecek çok kilo var. Ama çok çok motive oldum. Hepimize bol kilo vermeler sağlıklı günler... :KK76:
zayıflamışın denince insan acayip motive oluyor canım kaç kilosun bu arada?:KK30:

Evet canlar bugünkü menüm
Sabah peynirli tost
Ara az şekerli türk kahvesi
Oglen. Taze fasulye 4 yk
1 dilim ekmek
4 yk bulgur pilavi
Yoğurt

Aksam
Kiymali patlican yemeği
Bulgur pilavi az miktar
Yoğurt

Biraz öncede 3 u bir arada kahve

Sabah bebisle 30 dk yürüyüş
Sabah 2 km aksam 2 km yürüyüş 200 cal kadar
wayy bebekle yürüyüşümüde yaparım diyorsun:nazar::KK46: çok iyi ya ablamın bebişine bakıyorum valla ev işi falanda derken hiç vaktim olmuyo spora falan:eek:

zayıflamışın denince insan acayip motive oluyor canım kaç kilosun bu arada?:KK30:

Aşağı yukarı aynı kilolarda başlamışız seninle canım. Ve yakın kilolardayız şu anda. Beni iyi anlayacağına eminim mutluluğumu.76 ile başladım temmuzda. Veeee bu sabah 6 yı gördüm :KK49: Bu sabah itibarıyle 69.8 :KK71: Yani 3-4 senedir 73-76 arası dolaşıyodum. Yaş da yolun yarısını geçince kilo bir 10 yaş daha koyuyo insana. Büyük beden reyonundan çıktım 40-42 arası bi beden oldum. Bütün kilo sırtımda karnımdaydı. O da daha da hantal görünmeme sebep oluyodu. Tamam gene ince zayıf değilim. Ama bariz bi daralma var bariz bir biçimlenme var. Tam 69 olunca hedefi 6 kilo daha düşürüp 63 olma yolunda ilerliycem. Sonrasına da o zaman bakıcam. :KK66:

Son düzenleme:
İnşallah canım ya ama takıldım 65 de :KK43:

Moralini bozma hemen. Daha önce de takıldığın kilolar oldu ama ne oldu biraz zaman geçince vermeye devam ettin. :KK64:Aylara günlere ne kadar zaman aldığına takılma canım.:KK54: Sonuca ulaşacaksın bunu biliyosun. Hem anlatmadın okulda neler oldu ? :oops:

Moralini bozma hemen. Daha önce de takıldığın kilolar oldu ama ne oldu biraz zaman geçince vermeye devam ettin. :KK64:Aylara günlere ne kadar zaman aldığına takılma canım.:KK54: Sonuca ulaşacaksın bunu biliyosun. Hem anlatmadın okulda neler oldu ? :oops:
herkes çok şaşırdı ya okuldaki bakıp bakıp kendi aralarında konusuyolar önceden beni hiç umursamayan çocuklar peşimden ayrılmıyo :D çok güzelmiş böyle olmak :) bi kıyafet alırken bile kendi kendime bakıp mutlu oluyorum aynada :)

kızlaaar buraya menu yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum yazıcam artık yine hergün eskisi gibi :)
sabah
1 tane patatesli börek 300 kalori (okulda mecburen yedim)

ara
3 form bisküvi

akşam
2 yk ıspanak yemeği
yarım tabak yağsız makarna
yogurt

ara
2 form bisküvi 1 tane mısır patlagı yarım kek

bugün biraz abur cubur ağırlıklı oldu ama 960 kalori hepsi 1000 i geçmedim yani :)
3 litre su ve bitki çaylarımı da içiyorum tabiki :)

bu arada bunu yazmazsam içim rahat etmez geçen kotona girdim öylesine sonra siyah bi kot beğendim 29 bedenini denedim ve tam oldu alasım yoktu ama o kadar güzel oldu kii hemen aldım :) artık 29 beden kot giyiyorum ve 38 beden hersey oluyo çok mutluyum bu yüzden :) ama artık çok yavaş kilo veriyorum takıldım resmen 65 e :( 57 yi görürüm inşallah :(

Günaydıııın
Cumanız mübarek olsun .
İnş istediğimiz kiloya sağlıklara ulaşır mutluluğunu yaşarız bir ömür boyu......,,,
Kızlar bn yine gelmek istiyorum
Bu dördüncü katılışım sanırım
Diyetisyene gittim maalesef iki kez sonuç alamadım kilo aldım neden bilmiyorum moralim bozulunca bıraktım.
Daha fazla alırım diye korktum
Şimdi kendim zayıflamak istiyorum.
Bildirimleri nezaman yapıyoruz bugun mu
Bırde tabloları yıne sıraylamı yapıyoruz onu yapamamaktan korkuyorum

Back