Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü menum
Sabah 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek ekmek
Öğlen
Yarım kase yoğurt
Aksam
1 tabak kabak yemeği yarım kase yoğurt yarım salkım üzüm
Yok valla o kadar hirlandim ki iki kilo fazla çıkınca bogazima dizildi yediklerim bileAwwwww acliktan bayilnadin mi kizzz
Slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum motive olmaya çok ihtiyacım var 2 çocuk annesi 31 yaşındayım 52 ile başlayan kilo maceram 75 le durak buldu ama bir haftadır kafama koydum ve başladım vermeye inş hedefim Ocak ayına kadar 60 olmak şuan bir haftada 73 oldum . Bol su içiyorum ve yediklerinin nerdeyse 3 te birini yiyorum ve şimdilik ekmeği tamamen bıraktım . Slm herkese bol kilo vermeler
merhaba kızlar benımde zayıflamam gerekıyor. suan tam 78 kıloyum 92 den dustum 2 sene sallamadım pek ama yılbasına kadar zayıf olmak ıstıyorum.boy 1,65 hiç değilse 65 sonrasındada 60 olmak ıstıyorum
ben sureklı gırerım sıteye hergun yazdıgım yerler aktıf degıl benımde hevesım kaçıyo bu yuzden. burası aktıfe benzıyo bende katılmak ısterım
selam arkadaşlar 74 le aranızdayım.... boyun 1.58 yaş 32 artık kilo vermek farz oldu. Pazartesi doktora gidicem kan tahlili yaptıırıcam kısmetse hipotroid şeker vs baktırıcam belki diyetisyene yönlendirir... bakalım bakalı ne haldeyim.......... daha önce bunlara baktıran var mı naısl oluyor....
kızlar, ben de 70.4 ile başladım 2 gün önce. bugün 3. günümdü. 68.8 çıktım sabah :)) çok mutluyum ve hevesliyim.
bugün yediklerim:
sabah kahvaltısı: yağsız az peynirli omlet, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
öğlen: domates-roka salatası, 2 saat sonra patates salatası
akşam: haşlanmış tavuk, biraz yağsız bulgur pilavı, yoğurt
sonra biraz karpuz yedim, tatlı ihtiyacımı gideriyor ve hiç zararını görmedim daha önceki rejimlerimde :)
yarınki akşam yemeği menümde yağsız piyaz, ızgara köfte var. şimdiden pişirmek isterdim
arkadaslar bende katılabilir miyim gruba
yaşım 26 marttan hazirana kadar diyet ve sporla beraber 17 kilo verdim. sonrasında diyet ve spor yapamadım. simdi tekrar baslamak istiyorum. spora basladım diyete de baslıcam. bu arada 90 kiloydum baslangıcta suan 73 kiloyum. boyum 1.67. bu gruba katılmak istiyorum kabul ederseniz arkdaslar
Ben sayfayı yeni gördüm.mayıstan beri 6 Kilo almışım.hani çok yemiyorum zaten 1 yaşında maşallah çok hareketli bir kızım var.hala emziriyorum.şu an 76 kiloyum doğum sonrası tüm kilolarını vermiştim ama 6 kiloyu nasıl aldım hiç bilmiyorum.özellikle spor yapmıyorum ama bütün gün sürekli hareket halindeyim.gece de doğru düzgün uyku yok.
Bana yol gösterin nerden başlasam nasıl yapsamda 70 altına düşsem
Merhaba. Aranıza daha önce de katılmıştım ama yurtdışına çıktığım için devamlılığı sağlayamamıştım. Daha önce yaklaşık 20 kilo verdiğim için kilo verimi yavaşladı. Yediklerimi ve sporumu buraya yazmaya çalışacağım
Şu an : 70 kg
Hedef : 60
Boy : 167
Benide alin araniza kilo 77.4
Canım sen de hoşgeldin. İnşallah kan değerlerin de iyi çıkar.
Menü
Sabah
Domates salatalık 1 yumurta 3 kaşık yoğurt
Ara
2 kurabiye
Aksam
Salata azcık haşlanmış tavuk yoğurt üzüm
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor diyetlerimiz ?ben başlayalı 2 hafta bitti ve şuan 70.9 kiloyum biraz hızlı verdim sanki ama galiba ödem attım bolca yine de çok iyi artık 60 ları görmek istiyorum
Sibel'cim ödem durumun ne alemde ? Ve okula gittin mi valla burda meraktan ölüyorum. Yazın resmen 3 beden inceldin.
Canim ödem gitti ya oh be dedim vallahi 65.6 geldim bugün :) okula pazartesi baslicam bende çok merak ediyorum nasıl olacak tepkiler heyecan çokSibel'cim ödem durumun ne alemde ? Ve okula gittin mi valla burda meraktan ölüyorum. Yazın resmen 3 beden inceldin.
Canim bedende sıkıntı yoktur esnektir bende 36 beden etek aldım mümkün değil yani 36ya girmem gerçekten 36 beden olduğumuz günlerde gelecek :)Bir şeyler daha yazmak istedim. Dayanamıyorum yazıcam. Buraya 76 kiloyla geldim. Kıyafet almaya gitmekten nefret ediyordum. Çoğu mağazalara giremiyordum bile. Şimdi ise alışveriş yapabiliyorum. 40 ile 42 beden arası bişey olmuşum. Gerçi bir mağazada 40 beden büyük oldu ama artık herhalde hatalı bir üründü. o kadar da değil yani. Beş kilo daha verirsem artık mutluluktan uçucam.