• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya tatildeydim 65.8 gittim 67.8 döndüm ya :( ama tatilde hiç icmedim yani 4 5 günde 2.5 litre ancak normalde günlük 3 litre içiyorum bide tuvalete de çok çıkmadım odemdir dimi ya :( moralim 0 suan :( 5 gün sadece yoğurt yesem diyorum detoks gibi akşam yulafli yerim yoğurdu sizce o zaman gider mi ödem :(

Evett burdayım. Hafta sonu tatilini uzattık dün gece döndük. Henüz geri dönüp yazılanları okumadım. Ve dedim herkes kilo bildirimi yapsın cumaya diye kendim yapamadım. :KK43: Çok ayıp ettim çok ayıp ama sabah çok erken yola çıktık. Zaten bavuluma bisürü şey koymayı unutmuşum. Neyse tatil filan sebebiyle çok da fazla yedim. Neyse eve geldim tartıldım kilo almamışım. Şu okullar açılsın çocuklar bir düzene girsin ben de bir düzene girerim herhalde. Şimdi geri dönüp yazılanları okuyayım. Öpüyorum hepinizi...:D

Slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum motive olmaya çok ihtiyacım var 2 çocuk annesi 31 yaşındayım 52 ile başlayan kilo maceram 75 le durak buldu ama bir haftadır kafama koydum ve başladım vermeye inş hedefim Ocak ayına kadar 60 olmak şuan bir haftada 73 oldum . Bol su içiyorum ve yediklerinin nerdeyse 3 te birini yiyorum ve şimdilik ekmeği tamamen bıraktım . Slm herkese bol kilo vermeler

Hoşgeldin aramıza.İnşallah ocak ayına kadar verirsin canım.:KK66:

merhaba kızlar benımde zayıflamam gerekıyor. suan tam 78 kıloyum 92 den dustum 2 sene sallamadım pek ama yılbasına kadar zayıf olmak ıstıyorum.boy 1,65 hiç değilse 65 sonrasındada 60 olmak ıstıyorum
ben sureklı gırerım sıteye hergun yazdıgım yerler aktıf degıl benımde hevesım kaçıyo bu yuzden. burası aktıfe benzıyo bende katılmak ısterım

OOOO çok iyi vermişsin.:KK73: İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Hoşgeldin canım.

selam arkadaşlar 74 le aranızdayım.... boyun 1.58 yaş 32 artık kilo vermek farz oldu. Pazartesi doktora gidicem kan tahlili yaptıırıcam kısmetse hipotroid şeker vs baktırıcam belki diyetisyene yönlendirir... bakalım bakalı ne haldeyim.......... daha önce bunlara baktıran var mı naısl oluyor....

Canım sen de hoşgeldin. :KK52:İnşallah kan değerlerin de iyi çıkar.

kızlar, ben de 70.4 ile başladım 2 gün önce. bugün 3. günümdü. 68.8 çıktım sabah :)) çok mutluyum ve hevesliyim.

bugün yediklerim:
sabah kahvaltısı: yağsız az peynirli omlet, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
öğlen: domates-roka salatası, 2 saat sonra patates salatası
akşam: haşlanmış tavuk, biraz yağsız bulgur pilavı, yoğurt

sonra biraz karpuz yedim, tatlı ihtiyacımı gideriyor ve hiç zararını görmedim daha önceki rejimlerimde :)

yarınki akşam yemeği menümde yağsız piyaz, ızgara köfte var. şimdiden pişirmek isterdim :p

Menün çok iyi hoşgeldin canım.:KK54:

arkadaslar bende katılabilir miyim gruba

Hoşgeldin canım:KK25:

yaşım 26 marttan hazirana kadar diyet ve sporla beraber 17 kilo verdim. sonrasında diyet ve spor yapamadım. simdi tekrar baslamak istiyorum. spora basladım diyete de baslıcam. bu arada 90 kiloydum baslangıcta suan 73 kiloyum. boyum 1.67. bu gruba katılmak istiyorum kabul ederseniz arkdaslar

Süper yaa 17 kilo :KK73:

Ben sayfayı yeni gördüm.mayıstan beri 6 Kilo almışım.hani çok yemiyorum zaten 1 yaşında maşallah çok hareketli bir kızım var.hala emziriyorum.şu an 76 kiloyum doğum sonrası tüm kilolarını vermiştim ama 6 kiloyu nasıl aldım hiç bilmiyorum.özellikle spor yapmıyorum ama bütün gün sürekli hareket halindeyim.gece de doğru düzgün uyku yok.
Bana yol gösterin nerden başlasam nasıl yapsamda 70 altına düşsem

Oluyo işte öyle çocuk peşinde koşuluyo gene de kilo alınıyo. :) Ben çocuğumu emzirirken gitmiştim diyetisyene protein ağırlıklı bi liste vermişti. Onla epey kilo vermiştim. İnşallah sen de verirsin istediğin kiloya ulaşırsın canım.:KK54:

Merhaba. Aranıza daha önce de katılmıştım ama yurtdışına çıktığım için devamlılığı sağlayamamıştım. Daha önce yaklaşık 20 kilo verdiğim için kilo verimi yavaşladı. Yediklerimi ve sporumu buraya yazmaya çalışacağım :KK55:

Şu an : 70 kg
Hedef : 60
Boy : 167

Hoşgeldin canımcım:KK25:

Benide alin araniza kilo 77.4

Aramıza hoşgeldin canım. :KK52:

Bir şeyler daha yazmak istedim. Dayanamıyorum yazıcam. Buraya 76 kiloyla geldim. Kıyafet almaya gitmekten nefret ediyordum. Çoğu mağazalara giremiyordum bile.:KK43: Şimdi ise alışveriş yapabiliyorum. :KK73:40 ile 42 beden arası bişey olmuşum. :-)Gerçi bir mağazada 40 beden büyük oldu ama artık herhalde hatalı bir üründü. o kadar da değil yani. :-)Beş kilo daha verirsem artık mutluluktan uçucam.:KK55:

Canım sen de hoşgeldin. :KK52:İnşallah kan değerlerin de iyi çıkar.

hoşbulduk beybi,

şeker ve tiroid yok ama kolestrol ve karaciğerde büyüme vamrış 15 gün sonra yine tahlil istedi bakalım... ilerde beni damar tıkanıklığı karaciğer yağlanması safra kesesi hastalıkları bekliyormuş öğrenmiş oldum.... diyet şart oldu...

Kızlar yarın tartı günü. :KK28:Umarım vermişimdir. Hepimiz vermişizdir. Şu kısa hafta sonunda biraz kaçırmıştım. Bugün bol su, yoğurt filan tüketicem. Şişlik filan olmasın şimdi. Sonra tartıldığımda moralim bozuluyo:KK61:Allahım hepimiz 36 en kötü ihtimalle 38 beden olalım. Amin.:KK16:

Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor diyetlerimiz ?ben başlayalı 2 hafta bitti ve şuan 70.9 kiloyum biraz hızlı verdim sanki ama galiba ödem attım bolca yine de çok iyi artık 60 ları görmek istiyorum

İki haftada 5 kilo filan verdin galiba. Tebrik ederim süpersin.:KK73: Valla o kiloyu ben anca 1 buçuk ayda verdim.:KK48: Gerçi spor filan yapamadım. Çok çok iyisin devam canımcım. :KK9:

Sibel'cim ödem durumun ne alemde ? Ve okula gittin mi valla burda meraktan ölüyorum.:KK48: Yazın resmen 3 beden inceldin. :KK76:
Sibel'cim ödem durumun ne alemde ? Ve okula gittin mi valla burda meraktan ölüyorum.:KK48: Yazın resmen 3 beden inceldin. :KK76:
Canim ödem gitti ya oh be dedim vallahi :D 65.6 geldim bugün :) okula pazartesi baslicam bende çok merak ediyorum nasıl olacak tepkiler heyecan çok :D

Bir şeyler daha yazmak istedim. Dayanamıyorum yazıcam. Buraya 76 kiloyla geldim. Kıyafet almaya gitmekten nefret ediyordum. Çoğu mağazalara giremiyordum bile.:KK43: Şimdi ise alışveriş yapabiliyorum. :KK73:40 ile 42 beden arası bişey olmuşum. :-)Gerçi bir mağazada 40 beden büyük oldu ama artık herhalde hatalı bir üründü. o kadar da değil yani. :-)Beş kilo daha verirsem artık mutluluktan uçucam.:KK55:
Canim bedende sıkıntı yoktur esnektir bende 36 beden etek aldım :D mümkün değil yani 36ya girmem :D gerçekten 36 beden olduğumuz günlerde gelecek :)

Yapayım bakalım kilo bildirimimi. Aslında bu hafta 6 lı rakam görmek istiyodum ama şu hafta sonu tatili bozdu programımı.Geçen cuma yolda olduğum için tartılamadığımdan bir önceki kilomu yazıyorum. Yani bi haftada 1 kilo vermedim. Biraz yavaş oluyo benim kilo vermem. Acil spora başlamam lazım.:KK39:

12 Eylül Bildirim :
Başlangıç tarihi : 2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : (aslında 2 hafta önce ):71.1
Bu hafta : 70.1
Giden : 1 kg
Toplam giden : 5.9
Hedef : 69

Back