Canim tebrik ederim ne kalmış 69 a :) 3 4 güne görürsün 69 u :)Yapayım bakalım kilo bildirimimi. Aslında bu hafta 6 lı rakam görmek istiyodum ama şu hafta sonu tatili bozdu programımı.Geçen cuma yolda olduğum için tartılamadığımdan bir önceki kilomu yazıyorum. Yani bi haftada 1 kilo vermedim. Biraz yavaş oluyo benim kilo vermem. Acil spora başlamam lazım.
12 Eylül Bildirim :
Başlangıç tarihi : 2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : (aslında 2 hafta önce ):71.1
Bu hafta : 70.1
Giden : 1 kg
Toplam giden : 5.9
Hedef : 69
Başlangıç 28 Mayıs
Baş kilo 79.1
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 65.1
Giden 700 gram
Toplam 14
Hedef 57
Kaldı 8.1 :) 2 aya tamamdır inşallah :)
13 gün önce diyete başlamıştım. 70.4 ile şu an tartı 67.5 i gösteriyo aşırı mutluyum :) 13 günde 3 kilo iyi dimi kızlar :) hedefim 60 tı ama asıl olmak istediğim kilo 57 falan
çok iyi canım ya13 gün önce diyete başlamıştım. 70.4 ile şu an tartı 67.5 i gösteriyo aşırı mutluyum :) 13 günde 3 kilo iyi dimi kızlar :) hedefim 60 tı ama asıl olmak istediğim kilo 57 falan
zayıflamışın denince insan acayip motive oluyor canım kaç kilosun bu arada?Merhaba kızlar, okullar açıldı ve hala alışverişi bitmedi. Kaç gündür kırtasiyesi ve kıyafetleriyle uğraşıyorum çocukların. Buralarda biraz sessizleşmiş. Hala geri dönüşler yok mu ya da herkes benim gibi koşturmaca içinde mi ?Oğlumun okuluna gidince veliler çok kilo vermişsin dediler. Nasıl yaptın dediler. 6 kilo oysa. Geride verilecek çok kilo var. Ama çok çok motive oldum. Hepimize bol kilo vermeler sağlıklı günler...
wayy bebekle yürüyüşümüde yaparım diyorsunEvet canlar bugünkü menüm
Sabah peynirli tost
Ara az şekerli türk kahvesi
Oglen. Taze fasulye 4 yk
1 dilim ekmek
4 yk bulgur pilavi
Yoğurt
Aksam
Kiymali patlican yemeği
Bulgur pilavi az miktar
Yoğurt
Biraz öncede 3 u bir arada kahve
Sabah bebisle 30 dk yürüyüş
Sabah 2 km aksam 2 km yürüyüş 200 cal kadar
zayıflamışın denince insan acayip motive oluyor canım kaç kilosun bu arada?
İnşallah canım ya ama takıldım 65 de14 kiloo !!!!!! Sibel harika gidiyosun. 8 kiloyu da verirsin eminim. Darısı başıma.
İnşallah canım ya ama takıldım 65 de
herkes çok şaşırdı ya okuldaki bakıp bakıp kendi aralarında konusuyolar önceden beni hiç umursamayan çocuklar peşimden ayrılmıyoMoralini bozma hemen. Daha önce de takıldığın kilolar oldu ama ne oldu biraz zaman geçince vermeye devam ettin.Aylara günlere ne kadar zaman aldığına takılma canım. Sonuca ulaşacaksın bunu biliyosun. Hem anlatmadın okulda neler oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?