• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vallahi ne diyelim istahin kapanmis ne güzel devami gelir inşallah ama biraz fazla kapanmis menunde hicbisey yok
Bugun kv bebekle ilgilendi bende bir güzel ev temizliği yaptm sağolsun.götürenler goturuyodu evi hem de spor olmuş oldu.
Valla bugün ne yedim elle tutulur sşeyler değildi insanin bebis uyudu bende bitki cayimi içip yatiyorum malum gece bana uzun olacak
Yarin bildirimde görüşmek üzere kizlarrrr

ne mutlu sana gzel gün geçirmişsn :) bugun güzel şeyler yedm ya ama zayıflamaya devam :))

Hoşgeldin otimoticim özlettin kendini. :KK3:Kızların çoğu tatilde sanırım.:KK64: Tekrar başlamak için hadi biraz gayret.:KK71::KK71:

Hosbuldum canım. Hersheymi ve biomelden haber alırım. Kadro toplansın yaa

yüzüm tombul ve göbek kısmım var canm rahatsz ediyor cok :KK43:

Göbeğe bı şey diyemem de yüzünün olması da iyi. Ben yüzüm nedeniyle hedefimi düşüremiyorum mesela. Cok kilon yok kolayca vereceksin inşallah

HHoşgeldin oti.anne evi için 2 kg fazla değil ucuz yirtmissin.konuda en Lisa surede verirsin umarim

Sagol canım icimi rahatlatın. Bu aksam tartildim 71 bucuk gibi çıktım. 2 kilodan az almıştım demek ki
Baslangic: 11 temmuz
Bas. Kg: 72
Geçen hafta kg: 69.7
Bu hafta kg:68
Giden :1.7
Toplam giden:4 kg
Hedef:60

Gecen hafta uykusuzdum sanirim oyuzden +1 kg cikmistim.sanirim sislikmis aslında bu hafta 700 gr vermiş gibiyim.
Öyle yada boyle bu hafta yüzüm güldü :)))))

Cok iyi vermissin sevincini tahmin edebiliyorum :) ben de su 6 lara bı düşsemmm

kızlar, ben de 70.4 ile başladım 2 gün önce. bugün 3. günümdü. 68.8 çıktım sabah :)) çok mutluyum ve hevesliyim.

bugün yediklerim:
sabah kahvaltısı: yağsız az peynirli omlet, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
öğlen: domates-roka salatası, 2 saat sonra patates salatası
akşam: haşlanmış tavuk, biraz yağsız bulgur pilavı, yoğurt

sonra biraz karpuz yedim, tatlı ihtiyacımı gideriyor ve hiç zararını görmedim daha önceki rejimlerimde :)

yarınki akşam yemeği menümde yağsız piyaz, ızgara köfte var. şimdiden pişirmek isterdim :P

yaşım 26 marttan hazirana kadar diyet ve sporla beraber 17 kilo verdim. sonrasında diyet ve spor yapamadım. simdi tekrar baslamak istiyorum. spora basladım diyete de baslıcam. bu arada 90 kiloydum baslangıcta suan 73 kiloyum. boyum 1.67. bu gruba katılmak istiyorum kabul ederseniz arkdaslar

Eee hosgelmissin güzelim
Ara verdiğin donemde geri alim oldu mu peki 17 kg çok iyi tebrik ederim isteyince nazil oluyor değil mi
yaşım 26 marttan hazirana kadar diyet ve sporla beraber 17 kilo verdim. sonrasında diyet ve spor yapamadım. simdi tekrar baslamak istiyorum. spora basladım diyete de baslıcam. bu arada 90 kiloydum baslangıcta suan 73 kiloyum. boyum 1.67. bu gruba katılmak istiyorum kabul ederseniz arkdaslar

Ben sayfayı yeni gördüm.mayıstan beri 6 Kilo almışım.hani çok yemiyorum zaten 1 yaşında maşallah çok hareketli bir kızım var.hala emziriyorum.şu an 76 kiloyum doğum sonrası tüm kilolarını vermiştim ama 6 kiloyu nasıl aldım hiç bilmiyorum.özellikle spor yapmıyorum ama bütün gün sürekli hareket halindeyim.gece de doğru düzgün uyku yok.
Bana yol gösterin nerden başlasam nasıl yapsamda 70 altına düşsem

selam kızlar, dün yediklerim:
sabah yine aynı menü :D, yağsız peynirli omlet, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, taze sıkılmış portakal suyu
öğlen sarımsaklı yoğurtlu havuç (hiç yağsız), 1 dilim ekmek
akşam yağsız yayla çorbası, yağsız tavuklu bulgur pilavı, sarımsaklı yoğurtlu havuç
yemekten sonra, nestfit

Merhaba. Aranıza daha önce de katılmıştım ama yurtdışına çıktığım için devamlılığı sağlayamamıştım. Daha önce yaklaşık 20 kilo verdiğim için kilo verimi yavaşladı. Yediklerimi ve sporumu buraya yazmaya çalışacağım :KK55:

Şu an : 70 kg
Hedef : 60
Boy : 167

Back