• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 Kilo farketmez mi farkeder tabi. Eşim 2 kilo verdiğimde sen 4-5 kilo filan mı verdin diye sormuştu.:KK48: Tamam belki abartmayı seviyor ama kesinlikle gözle görülür bir kilo olmuştu :KK54: Su içmen de harika ben bu ara unutuyorum suyu.:KK43: Hep beraber kurtulcaz inşallah kilolardan.:D Hepimiz için sabır çok sabır.

suyu şu şekilde yaptım, 0,75lik cam şişem var her gün en az 3 kez dolduruyorum alışkanlık oldu zaten..bazen yavas yavas çmiyorum sırf litre yerini bulsun diye bir şişeyi bes dk da içebiliyorm değişiyor :)

Gunaydin Ne güzel burasi yeni ark. İle aktiflesmis.bebis bu aralar coştu benim gece uykusuz gündüz ykusuz bi huysuz valla esim izinde nöbetleşe bakiyoruz.
Dünkü menüm
Sabah
peynir domates
İki yumurta
1 dilim ekmek 1 yk reçel
Yeşil cay

Öğlen şeftali
Simit
Domates
Peynir

Aksamada et sote
Taze fasulye
Yoğurt
Eşimin israrla uzattigi magnumad hayir dedim sonunda. .spor yine yok maalesef
Bu arada kg verenler olmuş tebrikler.yeni ark. Hoş gelmiş.

Kızlar günaydın.:KK28: Bu ara yediklerimi yazamıyorum pek. Ama benimki belli işte bu zamana kadar karbonhidrat ve şekerden uzak durdum. Ama bugün ve yarın şu patates diyetini deniycem. Belki bünye şaşırır ve kilo verir. Sonra 3 günlük İzmire gidicem orda gene karbonhidrattan uzak dururum artık. Dönünce 1 hafta daha patates diyetini yapmayı düşünüyorum. Çok sağlıksız ama ben de böyle çok yavaş kilo veriyorum. Neyse arkadaşlar cuma günü yola çıkıcam ama sabahın köründe kilo bildirimi yaparım. Bu cuma bildirimleri çok olmuyo keşke olsa gene :KK16:Valla o gün yolda olmasam listeyi bile yaparım. Sanki motivasyonu artırıyo bildirimler. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ? :KK64:

kızlar diyetimin 9. günümdeym 75 den 73e düşmüşüm 2 kilo ama farkediliyor yaa cok değişik bişey :D
bu arada boyumu 171 bilirdim de 175mişim bu da süpriz oldu bana 3 yerde olcturdum :)

neyse gelelim diyet şeysine cok ozel şeyler yapmıyorum sadece ekmeği kestim kahvaltı da belki bi dilim yersem yiyorm ve su 2 lt den az içmiyorum fazlası oldu ama azı ASLA :D ve gece yemelerimi kestim bir de sevindiğim farklı birşey oldu o da cok acıkmamam nedendir bilmiyorm su mu doyuruyor acaba acıkmıyorum pek..

Oo boyun iyi, kilon iyi, sen iyisin daha ne olsun hosgeldin

Kızlar ben de evime dondüm artık. Anne evinde hiçbir seyden sakınmadım ne istediysem yedim bedelini de 2.5 3 kilo alarak ödedim :KK53:

Gerçi 13 saatlik araba yolculugu ile geldim ertesi gun o yüzden biraz da farklı çıktım sanırım. Bugün 72 tartildim mesela. 2 kilo almışim yani.

Zaten 2-3 ay once ciddiyetimi kaybetmiştim. İlk günlerdeki diyetime dönmek istiyorum ama tatlının tadını bir alınca cok zor oluyor ya hu!

Bu arada emel de yok ortalıkta. Haberi olan var mı acaba?

Kızlar ben de evime dondüm artık. Anne evinde hiçbir seyden sakınmadım ne istediysem yedim bedelini de 2.5 3 kilo alarak ödedim :KK53:

Gerçi 13 saatlik araba yolculugu ile geldim ertesi gun o yüzden biraz da farklı çıktım sanırım. Bugün 72 tartildim mesela. 2 kilo almışim yani.

Zaten 2-3 ay once ciddiyetimi kaybetmiştim. İlk günlerdeki diyetime dönmek istiyorum ama tatlının tadını bir alınca cok zor oluyor ya hu!

Hoşgeldin otimoticim özlettin kendini. :KK3:Kızların çoğu tatilde sanırım.:KK64: Tekrar başlamak için hadi biraz gayret.:KK71::KK71:

bugün ki planımı şimdiden yazıyorum çünkü 7 den sonra hiç bir şey yemeyeceğim. :)sabahleyin önüme küçük bi tabak koyup tüm yiyeeklerimi içine koyudum.böylelikle sofradaki başka hiç bişeye elimi uzatmadım. tabağım 1 dilim diyet ekmek,peynir ,biber ve maydanoz dan ibaretti. öğlen yağsız domates çorbası yapmayı planlıyorum .yaptığım çorbadan büyük bi tabak içmek yeterli gelecektir bana. akşam için tavuk göğsü haşlayıp kalan çorbamdan da içerek sonlandırmayı düşünüyorum.en önemlisi 7 den sonra ağzıma bişi almayacağım dedim. bakalım uygulaya bilecek miyim . sizler ne durumdasınız :)

Kızlar babanemlerdeyim burda kendimi zor tutuyorum :( 3 4 gündür
Menum
Sabah
Çeyrek simit peynir domates salatalık
Öğlen
Yarım haşlanmış mısır 2 bisküvi kahve
Aksam
2 tane yaprak sarması 3 yemek kaşığı sossuz mantı salata yarım kase çorba :(

3 litreden az içiyorum burda :( cumada tatile gidiyorum 5 gün ordayım inşallah orda da yemem :(

Slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum motive olmaya çok ihtiyacım var 2 çocuk annesi 31 yaşındayım 52 ile başlayan kilo maceram 75 le durak buldu ama bir haftadır kafama koydum ve başladım vermeye inş hedefim Ocak ayına kadar 60 olmak şuan bir haftada 73 oldum . Bol su içiyorum ve yediklerinin nerdeyse 3 te birini yiyorum ve şimdilik ekmeği tamamen bıraktım . Slm herkese bol kilo vermeler

HHoşgeldin oti.anne evi için 2 kg fazla değil ucuz yirtmissin.konuda en Lisa surede verirsin umarim

hızla kilo veriyorm iyi mi kötü mü anlayamıyorum.. bol su içiyorum tamam ama önceden homili gırtlak biriydim yememe göre kilom azdı neyse velhasıl iştahım kapandı resmen sabah bi tost yedim aksam da en fazla 8 tane hamsi yemişimdir ekmeksiz salata ile ara öğün vs yok canm hiçbişey istemedi. tartılmayayım diyorm ama tardıldım 72 çıktım hamsilerden sonra bi de düşünün yani. sizce de bi gariplik yok mu bu işte ?

Garip olan istahinin kapanmasini yoksa kisa surede çok kg vermen mi
hızla kilo veriyorm iyi mi kötü mü anlayamıyorum.. bol su içiyorum tamam ama önceden homili gırtlak biriydim yememe göre kilom azdı neyse velhasıl iştahım kapandı resmen sabah bi tost yedim aksam da en fazla 8 tane hamsi yemişimdir ekmeksiz salata ile ara öğün vs yok canm hiçbişey istemedi. tartılmayayım diyorm ama tardıldım 72 çıktım hamsilerden sonra bi de düşünün yani. sizce de bi gariplik yok mu bu işte ?

merhaba kızlar benımde zayıflamam gerekıyor. suan tam 78 kıloyum 92 den dustum 2 sene sallamadım pek ama yılbasına kadar zayıf olmak ıstıyorum.boy 1,65 hiç değilse 65 sonrasındada 60 olmak ıstıyorum
ben sureklı gırerım sıteye hergun yazdıgım yerler aktıf degıl benımde hevesım kaçıyo bu yuzden. burası aktıfe benzıyo bende katılmak ısterım

selam arkadaşlar 74 le aranızdayım.... boyun 1.58 yaş 32 artık kilo vermek farz oldu. Pazartesi doktora gidicem kan tahlili yaptıırıcam kısmetse hipotroid şeker vs baktırıcam belki diyetisyene yönlendirir... bakalım bakalı ne haldeyim.......... daha önce bunlara baktıran var mı naısl oluyor....

balık yedikten sonra kesinlikle tartıda daha az çıkıyor insan.... bende hep öyle olur yani....

balık yedikten sonra kesinlikle tartıda daha az çıkıyor insan.... bende hep öyle olur yani....

hadi ya ondandır diyorsun yani bilemedim ki şimdi :O

Garip olan istahinin kapanmasini yoksa kisa surede çok kg vermen mi
aslında ikisi de ama en cok iştahımın kapanması cunku cok yiyen bir insandım.. acaba su doyuruyor mu insanı

Vallahi ne diyelim istahin kapanmis ne güzel devami gelir inşallah ama biraz fazla kapanmis menunde hicbisey yok
Bugun kv bebekle ilgilendi bende bir güzel ev temizliği yaptm sağolsun.götürenler goturuyodu evi hem de spor olmuş oldu.
Valla bugün ne yedim elle tutulur sşeyler değildi insanin bebis uyudu bende bitki cayimi içip yatiyorum malum gece bana uzun olacak
Yarin bildirimde görüşmek üzere kizlarrrr
hadi ya ondandır diyorsun yani bilemedim ki şimdi :O

aslında ikisi de ama en cok iştahımın kapanması cunku cok yiyen bir insandım.. acaba su doyuruyor mu insanı

Back