• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim:
Başlangıç:76.6
Geçen hafta: 64.2
Bu hafta: 63.8
Giden:400 gr
Toplam giden:12.8 kg
Hedef: 59

Ooooo kovacim tebrik ederim yine eksidesin .devami daha çok eksili haftalara inşallah...

Baslangic 11 temmuz
Baslangic kg. 72
Gecen hafta kg. -- ( tartilamamistim)
Bu hafta kg. 68.7
Toplam giden 3.3 kg

Bu arada menulerimi pek yazamiyorum bu aralar genelde bebis gece uyuyunca yaziyodum ama buaralar gündüz uyumuyor çok yorul nca aksam bende bayiliyorum .ama dun gece bayilmadan 3 fast mile leslie yaptim öyle bayildim.

Birde kg versemde göbek gitmeyecek bu sebeple pazartesinden itibaren pilates yapicam en qzindan haftada 3 gün umarim....:)

Ben de bildirimi yapayım. Bu hafta tabloyu kim yapıyo şöyle bi geçmişi okudum ama bulamadım. Ben de hergün menü paylaşamıyorum. Aile içinde düğün nişan vb. olaylar çok, bu ara koşuşturuyorum o yüzden. Çocuklar da ayrı bi telaş. Bunlar bahane olmamalı tabi. :)

Başlangıç 2 Temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta :72
Bu hafta : 71.1
Bu hafta giden : 900 gr
Toplam giden : 4.9
Hedef : 69

Bu arada ilk hedefime az kaldı kızlar inanamıyorum :) 2 senedir doğru düzgün 1 kilo bile veremezken mucize sanki. 6 lı rakamlara az kaldı...

Ooooo kovacim tebrik ederim yine eksidesin .devami daha çok eksili haftalara inşallah...

Baslangic 11 temmuz
Baslangic kg. 72
Bu hafta kg. 68.7
Toplam giden 3.3 kg

Bu arada menulerimi pek yazamiyorum bu aralar genelde bebis gece uyuyunca yaziyodum ama buaralar gündüz uyumuyor çok yorul nca aksam bende bayiliyorum .ama dun gece bayilmadan 3 fast mile leslie yaptim öyle bayildim.

Birde kg versemde göbek gitmeyecek bu sebeple pazartesinden itibaren pilates yapicam en qzindan haftada 3 gün umarim....:)

Süpersin canım, ah şu spor işini ben de biraz ciddeye alabilsem...

Baslangic 11 temmuz
Baslangic kg. 72
Bu hafta kg. 68.7
Toplam giden 3.3 kg

Teşekkür ederim canım. Karın egzersizleri çok işe yarıyor tavsşye ederim.

Bende bildirimi yapayım. Bu hafta tabloyu kim yapıyo şöyle bi geçmişi okudum ama bulamadım. Ben de hergün menü paylaşamıyorum. Aile içinde düğün nişan vb. olaylar çok, bu ara koşuşturuyorum o yüzden. Çocuklar da ayrı bi telaş. Bunlar bahane olmamalı tabi. :)

Başlangıç 2 Temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta :72
Bu hafta : 71.1
Bu hafta giden : 900 gr

Hedefe ne 2 kala.eee oda iki haftada bilemedinuc haftada gider.bizde goruruz insallah o gunleri

Bugünkü menüm:
Sabah: 2 dlm çok tahıllı ekmekle tost, domates, salatalık
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: yoğurt, yulaf, ananas karışımı ( acayip tok tuttu tavsiye ederim)
Ara: 5-6 fındık
Akşam: yarım porsiyon kuşbaşı, yarım porsiyon tavuk şiş, salata, lavaş ekmek, ayran
Spor: 1 saat aerobik, 1 saat tempolu yürüyüş

offf kızlar ya bu kilolar yapıştı gitmiyo bunaldım artık burya yazıyodum kilo veremeyince yazmayıda bıraktım 7kilo vermiştim ne güzel 1kg geri almışım hemen bıktım ya hiç beğenmiyorum kendimi motive edelim birbirimizi lütfennn tabi ben bu yazdıklarımla sizi motive etmiş olmuyorum ama çok sıkıldım diyetden etrafımda sen zayıflayamazsın boşuna yapma diyet diyenlerden off offf

offf kızlar ya bu kilolar yapıştı gitmiyo bunaldım artık burya yazıyodum kilo veremeyince yazmayıda bıraktım 7kilo vermiştim ne güzel 1kg geri almışım hemen bıktım ya hiç beğenmiyorum kendimi motive edelim birbirimizi lütfennn tabi ben bu yazdıklarımla sizi motive etmiş olmuyorum ama çok sıkıldım diyetden etrafımda sen zayıflayamazsın boşuna yapma diyet diyenlerden off offf
Sabır çok önemli. Diyetten sıkılıyorsan zaten şimdiden kaybettin. Seveceğin bir diyeti yapmalısın, yoksa herşeye saldırırsın ( bizzat yaşadım). Kilo verdikçe motive olursun, daha sağlıklı beslenmeye başlarsın, artık whoper menü bana zevk vermiyor mesela. Ennson yediğimde çok şaşırmıştım. Canımın çektiği herşeyden yiyorum ama daha az. Ve en önemlisi çok düzenli spor yapıyorum

Yulaf alıcam ben de. Çok faydası varmış. Menün gene çok güzel takibindeyim kova:).Ben de yazayım bugün ki menümü. Nerdeyse öğlen uyandım. Dolayısıyla sabah kahvaltısı öğle yemeği gibi oldu. Bugün o yüzden 2 öğün yazıyorum
Sabah- öğlen :
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
bir parça peynir
1 bardak süt

Ara:
sade kahve

Akşam :
2 parça tavuk but sebzeli
Salata
Acıkırsam gene bir dilim karpuz
bolca da su

Haklısın kilo gitmeyince motivasyon azalıyo. Ama 7 kilo çok iyi bir kilo. Sana zayıflayamazsın diyenlere aldırma bence. Niye olmasın ki ? Zaman zaman bu süreçte moralimiz bozuluyo ama önemli olan sanırım sabırlı olmak, bunun bir süreç olduğunu bilmek ve acele etmemek. Kaç kilo olduğunu ve boyunu yazmamışsın. Kaç kilo daha vermeyi hedefliyosun bilmiyorum ama 7 kilo verebildiğine göre devamı da gelecektir. Hoşgeldin tekrar...

kızlar artık benım de aranıza katılma zamanım geldi sanırım.. 19 yasındayım kendimi bildim bileli balık etliydim hiç öyle çıtıpıtı bir kız olamadım.en son geçen sene ygs/lys zamanların da 68 kiloydum yine göbeğim vardı kollarım hep kalın zaten sadece bacaklarım zayıftı basenlerim yoktu ve gıdık yoktu.. sağolsunlar şimdi hepsi benimle birlikte 75 kiloyu gördüm ve boym 171. sürekli diyete niyetlenirm 3-4gun dikkat eder sonra bozarm ki hem de ne bozmak.. sınav stresi vs diyordm şimdi o da geçti üstüne kilo aldm bir de ne yapıcam hiç bilmiyorrm nereden başlıycam onu da bilmiyorm:(

Haklısın kilo gitmeyince motivasyon azalıyo. Ama 7 kilo çok iyi bir kilo. Sana zayıflayamazsın diyenlere aldırma bence. Niye olmasın ki ? Zaman zaman bu süreçte moralimiz bozuluyo ama önemli olan sanırım sabırlı olmak, bunun bir süreç olduğunu bilmek ve acele etmemek. Kaç kilo olduğunu ve boyunu yazmamışsın. Kaç kilo daha vermeyi hedefliyosun bilmiyorum ama 7 kilo verebildiğine göre devamı da gelecektir. Hoşgeldin tekrar...
20yaşındayım canım şuanki kilom 70.9 :( ya burayı bırakmamak en iyisi motivasyonm azalıyo birbirimize gaza getirirz hoşbulduk bu arda tekrardan :)))

kızlar artık benım de aranıza katılma zamanım geldi sanırım.. 19 yasındayım kendimi bildim bileli balık etliydim hiç öyle çıtıpıtı bir kız olamadım.en son geçen sene ygs/lys zamanların da 68 kiloydum yine göbeğim vardı kollarım hep kalın zaten sadece bacaklarım zayıftı basenlerim yoktu ve gıdık yoktu.. sağolsunlar şimdi hepsi benimle birlikte 75 kiloyu gördüm ve boym 171. sürekli diyete niyetlenirm 3-4gun dikkat eder sonra bozarm ki hem de ne bozmak.. sınav stresi vs diyordm şimdi o da geçti üstüne kilo aldm bir de ne yapıcam hiç bilmiyorrm nereden başlıycam onu da bilmiyorm:KK43:
hg canım bu kilolara dur demek lazım artık demi bende bırakmıştım ve tekrar başladım sana tavsiyem bol su iç spor yap ve 3beyazdan uzak dur un,tuz,şeker ben 7kilo verdim tecrube olarak yazmak istedim bunları :))

bugünkü menüm

kahvaltı

biber kızartması
yarım dilim ekmek
peynir
2bardak çay

öğle

1küçük poğça(misafire yaptıydım çok güzel koktu tutamadım kendimi)
1fincan kahve

akşam

yarım porsiyon bulgur pilavı ve kavurma( maşallahım var benim baya çok yemişim bugünde)
1bardak ayran

gece

1kase mercimek çorbası(çok acıkmıştım ya):(

benim menü bugünlük fazla oldu yarın telafi ederim ins:)

kızlar artık benım de aranıza katılma zamanım geldi sanırım.. 19 yasındayım kendimi bildim bileli balık etliydim hiç öyle çıtıpıtı bir kız olamadım.en son geçen sene ygs/lys zamanların da 68 kiloydum yine göbeğim vardı kollarım hep kalın zaten sadece bacaklarım zayıftı basenlerim yoktu ve gıdık yoktu.. sağolsunlar şimdi hepsi benimle birlikte 75 kiloyu gördüm ve boym 171. sürekli diyete niyetlenirm 3-4gun dikkat eder sonra bozarm ki hem de ne bozmak.. sınav stresi vs diyordm şimdi o da geçti üstüne kilo aldm bir de ne yapıcam hiç bilmiyorrm nereden başlıycam onu da bilmiyorm:KK43:

Hoşgeldin canım, inşallah beraberce kurtuluruz kilolardan. :)

Back