• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ! aile ziyaretleri ve küçük bir tatili de araya sıkıştırdıktan neredeyse 20 gün sonra döndüm. Bu arada sizsiz diyet olmuyo onu da farkettim. :) Eve geldiğimden beri, yani dün bugün temizlik çamaşır çocuklar filan ancak oturdum bi bakayım buralarda neler oluyo dedim. Yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz diyorum burdan onlara. Azimle devam eden arkadaşları da tebrik ediyorum. Ben diyet yapamadım bu 20 gün ama çok koşuşturmalı geçtiği için bu zaman biraz vermişim. En son bildirimimi 18 temmuzda yapmışım 74 kiloymuşum. bugün itibarıyle 72.5 kiloyum. Açıkçası çok sevindim. Az yeseydim daha fazla da verirdim ama anladığım kadarıyla ben haftada yarım kilo filan veriyorum. Hazır gelmişken bugün ki listemi de yazayım :

Sabah :
domates
salatalık
peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Ara :
Sade kahve

Öğle:
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam :
Mercimek çorba
Salata
karpuz

TE="post: 36552691, member: 374685"]Dün akşam dondurma ve ayçekirdeği yedim. Benim de kaçamak yapmadığımı sanmayın diye söylüyorum :) reglim bittiği için sabah tartılayım dedim 63.8 çok mutlu oldum.[/QUOTE]
Cok sevindim senin adina:KK47:

Merhaba arkadaşlar ! aile ziyaretleri ve küçük bir tatili de araya sıkıştırdıktan neredeyse 20 gün sonra döndüm. Bu arada sizsiz diyet olmuyo onu da farkettim. :) Eve geldiğimden beri, yani dün bugün temizlik çamaşır çocuklar filan ancak oturdum bi bakayım buralarda neler oluyo dedim. Yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz diyorum burdan onlara. Azimle devam eden arkadaşları da tebrik ediyorum. Ben diyet yapamadım bu 20 gün ama çok koşuşturmalı geçtiği için bu zaman biraz vermişim. En son bildirimimi 18 temmuzda yapmışım 74 kiloymuşum. bugün itibarıyle 72.5 kiloyum. Açıkçası çok sevindim. Az yeseydim daha fazla da verirdim ama anladığım kadarıyla ben haftada yarım kilo filan veriyorum. Hazır gelmişken bugün ki listemi de yazayım :

Sabah :
domates
salatalık
peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Ara :
Sade kahve

Öğle:
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam :
Mercimek çorba
Salata
karpuz
Hoşgeldin tekrar. Menün de gayet güzel

Gunaydin bende kabak çekirdeği ve 1seftali yedim
Sabah bebis uyumadi kahvaltida çorba içtim tavuk suyu
Öğleden sonra yigenimin doğum gunu var sadece salatalardan yiyeceğim inşallah
Bende kaç gündür uykusuzdum bugün tartildim 68.5 bende sevindirik oldum.
Kaç gündür spor yok bugün belki yuzerin.tabi bebis öğlen uykusu yaparsa
Çok sevindim canım tebrikler. İnsan kilo verdikçe daha çok motive oluyor daha bir sarılıyor rejimine.

Sabah :
domates
salatalık
peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Ara :
Sade kahve

Öğle:
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam :
Mercimek çorba
Salata
karpuz
Hoşgeldin canım menun çok güzel ayrıca tebrik ederim :)

Kizlaaar çok mutlu oldum bugün sanırım vucudumun direnci kırıldı 20 gündür 68.5 68.3 arası gidip geliyodum bu sabah 67.9 u gördüm sonunda :) bu arada cuma günü regl olmam lazım onunda şişkinliği vardır diye düşünüyorum reglim bittikten sonra belki 66.5 falan görürüm haftaya salı gibi biter :)

Kizlaaar çok mutlu oldum bugün sanırım vucudumun direnci kırıldı 20 gündür 68.5 68.3 arası gidip geliyodum bu sabah 67.9 u gördüm sonunda :) bu arada cuma günü regl olmam lazım onunda şişkinliği vardır diye düşünüyorum reglim bittikten sonra belki 66.5 falan görürüm haftaya salı gibi biter :)
Çok sevindim canım tebrikler. Bak yine beklenti içine giriyorsun. Kendini koşullandırma.

Çok sevindim canım tebrikler. Bak yine beklenti içine giriyorsun. Kendini koşullandırma.
Evet canım ya o elimde olmadan oluyo eğer fazla çıkarsa da üzülüyorum ama bu sefer hiç bakmicam ona ne kadar olursa olsun illaki gidecek kilolar ben pes etmezsem 2 ayda olmaz da 4 ayda olur olsun :)

merhabalar, ben de aranıza girmek istiyorum kızlar. vermem gereken 9 kilom var. siz diyet olarak ne yapıyorsunuz. ben alkali diyeti çok güzel buldum. ama bazen de hızlı zayıflattığı için şeyda coşkun yapasım geliyor.
şöyle de bir düşüncem var; şeyda coşkun listeleriyle hızlı zayıflayıp, alkali diyetle kilomu korumak.

ben hareket olarak bugün itibarıyla leslie yapmaya başladım. her gün mü yapsam, yoksa haftada 3-4 gün yapsam yeterli mi sizce?

merhabalar, ben de aranıza girmek istiyorum kızlar. vermem gereken 9 kilom var. siz diyet olarak ne yapıyorsunuz. ben alkali diyeti çok güzel buldum. ama bazen de hızlı zayıflattığı için şeyda coşkun yapasım geliyor.
şöyle de bir düşüncem var; şeyda coşkun listeleriyle hızlı zayıflayıp, alkali diyetle kilomu korumak.

ben hareket olarak bugün itibarıyla leslie yapmaya başladım. her gün mü yapsam, yoksa haftada 3-4 gün yapsam yeterli mi sizce?
Kaslarini yıpratmadigin ve kendini çok zorlamadigin sürece spordan zarar gelmez vücudunun durumuna göre onu sen ayarlamalisin bide belli başlı diyet liatelerindeki diyetleri yapmaya kalkma bence kovanin menülerine bak ona benzer ye sende yüksek kalorili şeyler yerine daha doyurucu ve sağlıklı beslenmeyi tercih et ben 2.5 ayda 11 kilo verdim günlük 1000 1200 kalori arası yiyorum ama senin bünyen kaldırmayabilir bunu o yüzden 1300 1400 arası ye önce baktın iyi gidiyo yavaş yavaş azalt

Bugünkü menu

Sabah
biberli omlet domates salatalık yeşillik 1.5 dilim kepek ekmek

Ara
1 dilim karpuz
Öğlen
1 tane minik elmalı kurabiye yarim tabak barbunya yemeği

Aksam
Salata 1 tabak barbunya yemeği yarimdan daha az su böreği
3 litre su bitki çayları 4 kilometre yürüdüm ve 1 saat spor aletleriyle çalıştım

Bugünkü menu

Sabah
biberli omlet domates salatalık yeşillik 1.5 dilim kepek ekmek

Ara
1 dilim karpuz
Öğlen
1 tane minik elmalı kurabiye yarim tabak barbunya yemeği

Aksam
Salata 1 tabak barbunya yemeği yarimdan daha az su böreği
3 litre su bitki çayları 4 kilometre yürüdüm ve 1 saat spor aletleriyle çalıştım
Menün sporun güzel canım. Kurabiye ve böreği dozunda yemişsin tadımlık. Tebrik ederim. Bunu normal hayatımıza da geçirebilirsek işte o zaman kalıcı olacak kilo kaybımız. Ben de öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum inşallah başarırız

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği, içine kabuk tarçın koyduğum çay içiyorum artık her sabah
Ara: kahve, 9lu çay, yeşil çay
Öğle: 5 cızbız köfte, yoğurt, domates
Ara: 2 erik, çok küçük yeşil elma, 4-5 fındık
Akşam: 1 karnıyarık( fırınlanmış kızarttırmadım tadı aynı oldu), yoğurt
Spor: 45 dk aerobik, 1 saat koşu bandında yürüyüş

Menün sporun güzel canım. Kurabiye ve böreği dozunda yemişsin tadımlık. Tebrik ederim. Bunu normal hayatımıza da geçirebilirsek işte o zaman kalıcı olacak kilo kaybımız. Ben de öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum inşallah başarırız
Aynen canım çok zor tuttum kendimi ama bugün bide 67.9 olmanın verdiği gazla yemedim inşallah hep böyle devam edebiliriz :)

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği, içine kabuk tarçın koyduğum çay içiyorum artık her sabah
Ara: kahve, 9lu çay, yeşil çay
Öğle: 5 cızbız köfte, yoğurt, domates
Ara: 2 erik, çok küçük yeşil elma, 4-5 fındık
Akşam: 1 karnıyarık( fırınlanmış kızarttırmadım tadı aynı oldu), yoğurt
Spor: 45 dk aerobik, 1 saat koşu bandında yürüyüş
Canim menun çok güzel karniyarigi annem de öyle yapıyo :) cidden daha lezzetli bile oluyo bence akşam yemeklerinde ekmek yemiyosun sanırım dikkat ettim de çok iyi yapiyosun ben daha alışamadım akşam 1 dilim yiyorum mutlaka onu yemesem daha iyi olcak aslında

Back