Arada yiyorum canım isterse tam buğday 1 dlm.az önce canım kavun istedi 2 ince dilim yedim valla. Çok da güzeldiCanim menun çok güzel karniyarigi annem de öyle yapıyo :) cidden daha lezzetli bile oluyo bence akşam yemeklerinde ekmek yemiyosun sanırım dikkat ettim de çok iyi yapiyosun ben daha alışamadım akşam 1 dilim yiyorum mutlaka onu yemesem daha iyi olcak aslında
Oh afiyet olsun bende minicik bi kase sutlac yesem mi diye düşünüyorum baya az şekerli zaten ama bilemedimArada yiyorum canım isterse tam buğday 1 dlm.az önce canım kavun istedi 2 ince dilim yedim valla. Çok da güzeldi
Yarım kase yiyebilirsinOh afiyet olsun bende minicik bi kase sutlac yesem mi diye düşünüyorum baya az şekerli zaten ama bilemedim
Menun çok güzel sporuna hayran kaldım yine :) aerobik beni çok yoruyo :)Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: şehriye çorbası, 2 biber dolması, yoğurt, az salata
Ara: 1 küçük yeşil elma, 6-7 badem
Akşam: 2 biber dolması ( tesadüf aynı yemek vardı), cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik , 30 dk tempolu yürüyüş
Beni de yoruyor da ne ypalım mecbuuuuur :)) onun sayesinde fit oldum, sıkılaştım, kilo verdim.Menum
Menun çok güzel sporuna hayran kaldım yine :) aerobik beni çok yoruyo :)
Bence leslie de iyi bir başlangıç, bebeğinle yürüyüş en güzel ve en keyifli egzersiz. Tebrik ediyorum seniKizlar ginaydin
Dünkü menumu yazamadim ama elle tutulur sadece aksam yediğim mini magnum vardi.
Sabah tost yedim simdi bebisle yuruyusteyim.
Bende aerobik deviren ama yapamiyorum.din leslie 2 mil yaptim pilat se basliuim diyorum benim göbek kslaca yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?