Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldimmmmmm burdayım :) dayımin nişanı falan vardı girememistim :)Yaaaa kizlar ne oldu topige böle kimsecikler yok biomel/ hersheymi/ sibel/ kova nereletdeseniz ??????
Hoşgeldin canım. Darısı sanaGeldimmmmmm burdayım :) dayımin nişanı falan vardı girememistim :)
Yine menun çok güzel :) canım çok makarna istiyo benimde denicem hemen :) kalorisi çok değil dimi canım ?Bugünkü menüm:
Sabah: nesfit, süt
Ara: kahve, yeşil çay
Öğlen: fırında patlıcan, üstüne kıyma, bostana salatası
Ara: şeftali, yulaf
Akşam: fırında kabak mücver, yoğurt
Spor: 1 saat aerobik
Haftasonu kepekli makarna yaptım yedim , köri, krema, tavuk, mantarlı ama küçük porsiyon. Sabahında da 2 yumurtalı menemen yedim ama 2 saat spor yaptım. Kepekli makarna çok lezzetliydi tavsiye ederim
Saol canım inşallah :)Hoşgeldin canım. Darısı sana
Menün çok güzel canım bravo böyle devam etMenum
Sabah
1 omlet 1 dilim kepek ekmek domates salatalık yeşillik
Ara
1 dil karpuz
Öğlen
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf ezmesi 1 elma rendeledim tadı harika oldu :)
Aksam
1 tabak barbunya yemeği salata yarım dilim kepek ekmek
Ara
Yarım kase çok az şekerli sutlac ( yemedim daha acikirsam onu yicem ) veya yerine bi avuç leblebi
3 litre su bitki çayları spor yapamadım ama alışverişe gittim baya dolaştım bide ütü falan yaptım :) çok hareket ettim yani bugün
Açıkçası kalorisi çok önemli değil önemli olan sağlıklı bir karbonhidrat olması kepekli olduğu için ve porsiyon !!! Herşeyden yiyebilirsin porsiyonuna dikkat ettiğin süreceYine menun çok güzel :) canım çok makarna istiyo benimde denicem hemen :) kalorisi çok değil dimi canım ?
Evet canım çok doğru söylüyorsun artık kendime eziyet etmicem yicem herseyden ama çok az o zamanki sorun olmaz :)Açıkçası kalorisi çok önemli değil önemli olan sağlıklı bir karbonhidrat olması kepekli olduğu için ve porsiyon !!! Herşeyden yiyebilirsin porsiyonuna dikkat ettiğin sürece
Aynen canım bugün sıfırdan başlamış oldum :) bundan sonra böyle illaki biyerden sonra vücudun direnci kırılır ve vermeye başlarım inşallahMenün çok güzel canım bravo böyle devam et
Menü gayet güzel canım ama akşamki ekmeğin bi dilimini öğlene çek bence :)Evet bende hesabimi vereyim
Sabah domates roka salata
Tavada iki yumurta
Peynir
İki ck reçel
1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Oglen uç etli biber dolmasi
Aksam taze fasulye
Yoğurt
İki dilim ekmek
Bebisi uyutuyorum uyursa kabak çekirdeği yada seftali
Menü güzel sibelin de dediği gibi ekmeğin biri olmasa iyiymişEvet bende hesabimi vereyim
Sabah domates roka salata
Tavada iki yumurta
Peynir
İki ck reçel
1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Oglen uç etli biber dolmasi
Aksam taze fasulye
Yoğurt
İki dilim ekmek
Bebisi uyutuyorum uyursa kabak çekirdeği yada seftali
İnşallah canım sen yeterki zaman sınırlaması yapma kendineAynen canım bugün sıfırdan başlamış oldum :) bundan sonra böyle illaki biyerden sonra vücudun direnci kırılır ve vermeye başlarım inşallah