• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar bu hafta liste altıyım ama haftaya inşallah verenler arasına girerim.70-75 arasına sıkıştım kaldım. Benim spor yapmam lazım ama kıpırdayamıyorum sıcaklardan. Spor salonuna mı yazılsam acep. Eşim topa tutçak artık beni. Yürüyüüş bandı aldırdım yürümüyorum. Off off.
Listeyi kim yapıyor göremedim ben ama.
Bildirimim:
Başlangıç: 75 19 mayıs
2 hafta önce: 71.1
Bu hafta:72.2
Gelen: 1.1 kg
Toplam giden:2.8
Hedef: 63

Bugünkü menüm:
Sabah: 2 dlm tb ekmeğine tost, domates, salatalık
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: ızgara tavuk, yoğurtlu buğday çorbası( soğuk)
Ara: yeşil çay
Akşam:barbunya, yoğurt
Spor: elektrikler kesik yapamıyorum :(
Akşam yoğurtlu dondurma yemeyi düşünüyorum

kova01, post: 36519946, member: 374685"]Bugünkü menüm:
Akşam yoğurtlu dondurma yemeyi düşünüyorum[/QUOTE]
Yogurtlu Dondurmamiii oneymis nasil oluyomus ki

Sabah iki yumurta domates slayalik biber
1 dilim ekmek

Ara turk kahvesi

Oglen iki seftali
İki kurabiye

Aksam

kova01, post: 36519946, member: 374685"]Bugünkü menüm:
Akşam yoğurtlu dondurma yemeyi düşünüyorum
Yogurtlu Dondurmamiii oneymis nasil oluyomus ki

Sabah iki yumurta domates slayalik biber
1 dilim ekmek

Ara turk kahvesi

Oglen iki seftali
İki kurabiye

Aksam[/QUOTE]
Kahve dünyasında var çok lezzetli ve hafif öneririm canım. İstanbulda da pinkberry diye bir marka varmış arkadaşım söyledi. Yoğurt ve dondurma karışımı

Himmm artik seneye yerim bu kuduruk oglanlan adimimi atamiyorum AVM lere
Gittik bitmişti:( normal dondurma yedim ben de.oğlumdan yarım kalanı ( külahını yemedim), ben meyveli frozen söylemiştim onun da çoğunu oğlum içti. Paylaştık yani. Elektrik yeni geldi ( saat 22.00 de) spor yapamadım acayip vicdan azabı çekiyorum. Artık haftasonu yaparım mecburen. Zaten reglim. Karnım da ağrıyor.

İyi geceler kızlar

Kimse yokmuş hakikaten bugün. Biomel giremmedigino söylüyordu da digerleri nerde acaba?

Ben de ailemin yanındayım. Kilomu beğendi herkes. Dün yine 70 tartilmistim. Degisiklik yok yani önceki haftaya aynı. Şimdilik bu kilomu korusam yeter bana.

Bu arada Kova masallahin var, cok iyisin yine.

İyi geceler kızlar

Kimse yokmuş hakikaten bugün. Biomel giremmedigino söylüyordu da digerleri nerde acaba?

Ben de ailemin yanındayım. Kilomu beğendi herkes. Dün yine 70 tartilmistim. Degisiklik yok yani önceki haftaya aynı. Şimdilik bu kilomu korusam yeter bana.

Bu arada Kova masallahin var, cok iyisin yine.
Teşekkür ederim canım. Ama topik sessiz olunca hiç tadı yok :(

[QUOtimoti, post: 36522544, member: 508130"]İyi geceler kızlar

Bu arada Kova masallahin var, cok iyisin yine.[/QUOTE]
Ne guzel insan etrafından olumlu şeyler duyunca daha bir motive oluyor

Bu topik benim günlüğüm gibi oldu artık. Kendi kendime yazıyorum
Bildirim:
Başlangıç: 76.6 ( 14 nisan)
Geçen hafta: 65.6
Bu hafta:64.2
Giden: 1.4 kg
Toplam giden:12.4
Hedef: 59
Kovacim ya ben 28 mayısta 79.1 le başladım şimdi 68 im ama kilo vermem durdu biliyosun hiç eksilmiyo bi kaç gündür abartmadan daha çok yiyorum bozdum diyeti pazartesi diyetisyene gidip yeniden baslicam inşallah metabolizmam sasirmistir ve kilo vermeye başlarım yeniden herkes artık ayda 1 2 kilo zor verirsin yada hiç veremezsin diyo 11 kilodan sonra napicam ben :(

Kovacim ya ben 28 mayısta 79.1 le başladım şimdi 68 im ama kilo vermem durdu biliyosun hiç eksilmiyo bi kaç gündür abartmadan daha çok yiyorum bozdum diyeti pazartesi diyetisyene gidip yeniden baslicam inşallah metabolizmam sasirmistir ve kilo vermeye başlarım yeniden herkes artık ayda 1 2 kilo zor verirsin yada hiç veremezsin diyo 11 kilodan sonra napicam ben :KK43:
Sen ilk başta hata yaptın çok az yiyordun hızlı verdin, metabolizman az yemeye alıştı, az yenilen diyetlerde hızlı verilip sonra duraklama başlar ya daha da azaltmak lazım ki bu imkansız, ya da sporu artıracaksın. En baştan fazla yiyip yavaş yavaş azaltsaydın daha yavaş ama daha kalıcı verirdin. Önemli olan az yemek değil, sağlıklı şeyleri doğru porsiyonda yemek. Ben 34 yaşındayım kendimi bildim bileli dikkat ederim rejimler sporlar yaparım, doğumla aldığım kiloların hepsini verdim , hayatımda ilk defa 20 kg verdim ben. Doğru beslenmeyi yeni öğrendim. Hayatım boyunca da uygulamayı düşünüyorum. Sana tavsiyem yılmaman hızlı vermeyi kafandan atman, süre koymaman, süre koydukça ve vermen durdukça strese giriyorsun, biliyorsun ki stres hormonları da vermeni engelliyor. Ben sağlıklı beslenşyorum verdiğim kilolar da kar olarak düşün canım

Sen ilk başta hata yaptın çok az yiyordun hızlı verdin, metabolizman az yemeye alıştı, az yenilen diyetlerde hızlı verilip sonra duraklama başlar ya daha da azaltmak lazım ki bu imkansız, ya da sporu artıracaksın. En baştan fazla yiyip yavaş yavaş azaltsaydın daha yavaş ama daha kalıcı verirdin. Önemli olan az yemek değil, sağlıklı şeyleri doğru porsiyonda yemek. Ben 34 yaşındayım kendimi bildim bileli dikkat ederim rejimler sporlar yaparım, doğumla aldığım kiloların hepsini verdim , hayatımda ilk defa 20 kg verdim ben. Doğru beslenmeyi yeni öğrendim. Hayatım boyunca da uygulamayı düşünüyorum. Sana tavsiyem yılmaman hızlı vermeyi kafandan atman, süre koymaman, süre koydukça ve vermen durdukça strese giriyorsun, biliyorsun ki stres hormonları da vermeni engelliyor. Ben sağlıklı beslenşyorum verdiğim kilolar da kar olarak düşün canım
Evet canım haklısın daha dogru beslenmeyi ogrenecem çok az yemicem artık ama eskisi gibi de abartmicam sporu artırıp daha dikkatli beslenirsem olur sanırım bi kacgundur metabolizmamin calistigini hissediyorum daha 1 haftadir tuvalete cikamiyodum artik cikiyorum çok hemde umarım metabolizmam şaşırmıştir birakmicam bu sefer pes etmicem bende ilk defa bu kadar direndim ve kilo verdim 57 olana kdar devam edip sonrasında kilomu koruyacam daha 21 yaşındayım ve bu kilo çok fazla bi doğum yapsam ben ilerde 90 kilo olurum heralde o yüzden şimdiden doğrusunu yapmak lazım

Evet canım haklısın daha dogru beslenmeyi ogrenecem çok az yemicem artık ama eskisi gibi de abartmicam sporu artırıp daha dikkatli beslenirsem olur sanırım bi kacgundur metabolizmamin calistigini hissediyorum daha 1 haftadir tuvalete cikamiyodum artik cikiyorum çok hemde umarım metabolizmam şaşırmıştir birakmicam bu sefer pes etmicem bende ilk defa bu kadar direndim ve kilo verdim 57 olana kdar devam edip sonrasında kilomu koruyacam daha 21 yaşındayım ve bu kilo çok fazla bi doğum yapsam ben ilerde 90 kilo olurum heralde o yüzden şimdiden doğrusunu yapmak lazım

Merhaba bayanlar ben betül gecen senelerde burdaydim ve verdigim kilolari evlenip geri alinca bi ugrayayim dedim. Bizden kimse kalmamis gibi gorunuyor. Yazdiklarinizi okuyunca azimleniyor insan gercekten maasallah diyorum hepinize:) ara ara girip okuyayim ben de en azindan yavas yavas moda gireyim bari. Iyi geceleer :KK25:

Back