• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben elma sirkesini daha önce denemiştim midem mahvoldu bir daha asla. Sana da tavsiye etmem. Ayrıca diyet bizim yaptığımıza çok benziyor zaten
Aynen o yüzden cazip geldi zaten diyet elma sirkesi hiç icmedim daha önce bi deneyim dedim bende bakalım 1 2 gün denerim rahatsız ederse içmem zaten :)

Menüm

Sabah
Domates salatalık 4 zeytin bi dilim kepek ekmek
Ara
Yarım elma
Öğlen
3 kaşık taze fasulye 1 dilim kepek ekmek minicik bi dal üzüm
Ara
Yarım elma
Aksam
4 kaşık sebze yemeği salata yarım dilim ekmek
Ara
Belki 1 2 tane bisküvi yerim o kadar

1 saat tempolu yürüyüş yarım saatte basenler için egzersiz

Kızlar bu böyle olmayacak belli baya araştırdım nette falan metabolizmayı sasirtmak lazım diyorlar 2.5 aydır çok katı bi diyet uyguladigimdan suan dirence geçti vücudum kovanın da dediği gibi aynen
Suandan itibaren çok abartmadan daha çok yicem perşembe cuma cumartesi yiyeyim diyorum spora da ara veriyorum pazara kadar pazar günü diyet spor yeniden başlıyorum inşallah faydası olur ve direncim kırılır ve bu süre boyunca inşallah kilo almam :( çok çaresiz hissediyorum kendimi

Menüm

Sabah
Domates salatalık 4 zeytin bi dilim kepek ekmek
Ara
Yarım elma
Öğlen
3 kaşık taze fasulye 1 dilim kepek ekmek minicik bi dal üzüm
Ara
Yarım elma
Aksam
4 kaşık sebze yemeği salata yarım dilim ekmek
Ara
Belki 1 2 tane bisküvi yerim o kadar

1 saat tempolu yürüyüş yarım saatte basenler için egzersiz
Menün gayet güzel canım. Bisküvi yeme bence gereksiz karbonhidrat

Kızlar bu böyle olmayacak belli baya araştırdım nette falan metabolizmayı sasirtmak lazım diyorlar 2.5 aydır çok katı bi diyet uyguladigimdan suan dirence geçti vücudum kovanın da dediği gibi aynen
Suandan itibaren çok abartmadan daha çok yicem perşembe cuma cumartesi yiyeyim diyorum spora da ara veriyorum pazara kadar pazar günü diyet spor yeniden başlıyorum inşallah faydası olur ve direncim kırılır ve bu süre boyunca inşallah kilo almam :( çok çaresiz hissediyorum kendimi
Menünü aynen devam et bence spor olarak da günlük 1 saat tempolu yürü. Yürüyüşü kesme 1 aydır spor yapmıyordun çünkü.ayrıca en önemlisi umudunu kaybetme moralini bozma stres daha çok direnç yapıyor vücutta ;)

Menünü aynen devam et bence spor olarak da günlük 1 saat tempolu yürü. Yürüyüşü kesme 1 aydır spor yapmıyordun çünkü.ayrıca en önemlisi umudunu kaybetme moralini bozma stres daha çok direnç yapıyor vücutta ;)
canım 20 gündür devam ediyorum ama hiç eksilmedi :( bende bi kaç gün ara verip yeniden pazar günü başlayayım diyorum vücut şaşırır belki verir kilo tabi öyle abartıp tıka basa yemicem ama suankinden fazla yicem pazara kadar umarım kilo almam :( :/ 1 saat yürüyüşten fazlasını yapmıcam artık bakalım bide şehir dışında olucam pazara kadar benim için iyi olcak stresimde azalır birazcık yersem belki ama çok korkuyorum inş kilo almam :(

Evettt leblebimi aldim şuan mideye indirmekteyim.
Sabah peynirli tam buğday ekmekten tost
Ara türkkahvesi
Öğlen 1 adet biber dolma

Ara 3 köfte. 4 çubuk patates.1 ev pogacasi( öğlen bebiske azyiyince tutamadim )

4-5 kasik etli patlıcan / 3 yk firinda karisik patates patlıcan kabak
2 dilim ekmek
Biraz yoğurt

SŞimdide1 aavuç leblebi

2 km 150 cal yürüyüş+ 15 dk yyüzme bebis durmadi yoksa biraz yyuzcektim ya bi denize gireyim dedim kurdurdu yahu susturmak ne mmümkün.....

Kova01 nöbete geleyimmi bende. Gönüllü olarak çok ihtiyacım var.
Sıcaklarda cokmuş buralarda. Bunaltıyor. Kolumu kıpırdatmaya halim yok. spor hak getire.
Bu bunaltıcı havalar sizide hasta gibi yapıyormu kızlar yaa..

Aynen ya. Sabah yataktan kalmamıyorum, cocukları zar zor bişeyler yediriyorum, sonra yine halsizlik. Sanki Ramazan devam ediyor gibi. Basdonmeleri de olunca sağlam yeme ihtiyacı duydum, Yeni diyetime de uyamadim kızlar.

Yarın gece Rize'ye gidiyorum. Anne yemekleri beni bekler. Kilo almadan donebilirim umarım. Orada tartı bulabilir miyim bilmiyorum. Yarın sabah tartilip cuma gunu bildiricem arkadaslar

Aynen ya. Sabah yataktan kalmamıyorum, cocukları zar zor bişeyler yediriyorum, sonra yine halsizlik. Sanki Ramazan devam ediyor gibi. Basdonmeleri de olunca sağlam yeme ihtiyacı duydum, Yeni diyetime de uyamadim kızlar.

Yarın gece Rize'ye gidiyorum. Anne yemekleri beni bekler. Kilo almadan donebilirim umarım. Orada tartı bulabilir miyim bilmiyorum. Yarın sabah tartilip cuma gunu bildiricem arkadaslar
Güle güle git canım. Anne evi çok tehlikeli mümkün olduğu kadar tadımlık yemeye çalış yememek imkansız çünkü.belki orası serin olduğu için daha rahat diyet yaparsın.

İyi yolculuklar .diyet yapan m derken saglimizdan olmayalim .bu arada allah kolaylik versin anne yemekleri dayanılmaz olur

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğle: avuçiçim kadar dalyan köfte, bostana salatası
Ara: üzüm, küçük yeşil elma, 3-4 fındık
Akşam: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği
Spor:1 saat koşu bandında yürüyüş, 45 dk aerobik

Kovacim bende senin günlüğünü okuyan takipcin oldum inan.bebistn yazamiyom biturlu.bizde bahçe evinde kaliyoruz bu hafta tartilamicam maalesef zaten verdiğimizde sanmiyorum.bide burasi soğuk allahim deli gibi gazim var heran ucabilirim.menü durumu fena değil.dun acil hava yürüyüş biraz leslie biraz hafif tempo koşu aldigimi verdiğini dengelemeye calisiyorum.

Back