• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, yeni formatı tutmadım yaa:( bi de tabletler giriyorum İnternet'e yazılar acayip küçük olmuş. Neyse.
Adana'dan misafirlerim geldi geçenlerde, ne kadar zayıflamışsın dediler epey iyi hissettim. Bu gazla pikniğe gidip yarım kilo köfte yiyince 2 kilo aldım iki gündür veremedim:( yandım ben yarına bi tencere sarma hazırladı eşimin teyzesi, bi tencere patlıcan dolmasını da şimdi mutfakta yapıyor. İmdaatttt
Canim istedi benimde dolmalar sarmalar :(( ama yeme yada az yemeye çalış canım çok zor biliyorum ama dene en azından :D

Bide kıl tüy meselesine çok takmış durumdayım. Tatilde bezdirdiler. 2 günde 1 makineyle almak zorunda kaldım.
Lazer yaptırıcam taktım kafaya. Bursa da kim yapar neresi iyidir araştırıyorum şuan. Lazer yaptıran var mı aranızda kızlar..

Mutlaka yaptır canım. İlk seanstan itibaren rahatlığını yaşayacaksın. Ama acısiz olduğu yalanına inanma. Konu dısına çıkmamalı tabi bugün ben de acısiz lahmacun yedim :rolleyes:

Selam kızlar, yeni formatı tutmadım yaa:( bi de tabletler giriyorum İnternet'e yazılar acayip küçük olmuş. Neyse.
Adana'dan misafirlerim geldi geçenlerde, ne kadar zayıflamışsın dediler epey iyi hissettim. Bu gazla pikniğe gidip yarım kilo köfte yiyince 2 kilo aldım iki gündür veremedim:( yandım ben yarına bi tencere sarma hazırladı eşimin teyzesi, bi tencere patlıcan dolmasını da şimdi mutfakta yapıyor. İmdaatttt
Ben konu sarma olunca durduramıyorum kendimi dikkatli ol canım. Köfteyi sade yediysen birşey yapmaz, ama ekmekle yediysen fena

kova01 .!.:
Herkese günaydın. Akşam acıktım 1 avuç leblebi yedim. Gerçi dolma, sarma, lahmacun yanında birşey sayılmaz ama Sabah tartıldım 64,5 olmuşum. Nöbet sonraları kilo veriyorum koşturmaktan. Tek iyi tarafı bu
Aaaa bak sizin leblebilere Canim kalmisti bende alcaktim unuttum .bizde bahçe evinde kaldik yavrum yaaa sicaktan uyuyamiyorm s herhalde oda bende dinlendik uykumuzu aldik güne neseyle basladik.
Hep nöbet olsa eriyip birden demekki güzelim ama yorgunluk tan tabiiii bebeis uyudi simdi bi onbeş dk uyur sağolsun bende kahvalti yapim

Kızlar yok ya ben kilon falan veremicem 20 günün 15 inde hep 67 67.5 dum 1 haftadır da 68.8 cumartesi gününden beri günde 3 saat spor yapıyorum doğru düzgün bişey yediğim yok inanin başım dönüyo o derece kötü hissediyorum ama gram eksilmiyo bırakın eksilmeyi artıyo ya :( niye kilo veremiyorum ben duraklamaya girdi desek 20 günde hiç mi düzelmez napicam ben sinirden ağladım bugün moralim 0

Duraklamadır o canım.Sıkma canını. Yılmak yok .Yalnız kendinide çok hırpalamadan yap sporunuda rejimini de. 3saat spor seni halsiz bırakır gerçekten. duraklama bi kaç ay bile sürebilir diye biliyorum. Sen devam et ama zorlamadan. Sonradan iniverir bi anda.

Kova01 nöbete geleyimmi bende. Gönüllü olarak çok ihtiyacım var.
Sıcaklarda cokmuş buralarda. Bunaltıyor. Kolumu kıpırdatmaya halim yok. spor hak getire.
Bu bunaltıcı havalar sizide hasta gibi yapıyormu kızlar yaa..
Yok ya elimde olsa hiç nöbet tutmam sevmiyorum geceyi başka bir yatakta geçirmeyi ( böyle deyince bir garip oldu ama öyle:) burada da voltaj düşüyor klimalar soğutmuyor 50 derece resmen. Bunaldım

Kızlar yok ya ben kilon falan veremicem 20 günün 15 inde hep 67 67.5 dum 1 haftadır da 68.8 cumartesi gününden beri günde 3 saat spor yapıyorum doğru düzgün bişey yediğim yok inanin başım dönüyo o derece kötü hissediyorum ama gram eksilmiyo bırakın eksilmeyi artıyo ya :( niye kilo veremiyorum ben duraklamaya girdi desek 20 günde hiç mi düzelmez napicam ben sinirden ağladım bugün moralim 0
Canım ben o duraklamayı 1 ay yaşadım sonra hop hepsi birden gitti. Tatilde yedim, spor yapmadım vücut şaşırdı tabi birden korumayı bıraktı. Ağır spor yapınca kas kitlen artıyor dşrenişe geçiyor vücut, istersen biraz ara ver bakayım

Duraklamadır o canım.Sıkma canını. Yılmak yok .Yalnız kendinide çok hırpalamadan yap sporunuda rejimini de. 3saat spor seni halsiz bırakır gerçekten. duraklama bi kaç ay bile sürebilir diye biliyorum. Sen devam et ama zorlamadan. Sonradan iniverir bi anda.
Inşallah öyle olur ya böyle olunca direncim kırılıyo :(

Canım ben o duraklamayı 1 ay yaşadım sonra hop hepsi birden gitti. Tatilde yedim, spor yapmadım vücut şaşırdı tabi birden korumayı bıraktı. Ağır spor yapınca kas kitlen artıyor dşrenişe geçiyor vücut, istersen biraz ara ver bakayım
Canim 2 3 gün ara verdim tabi yine herseyi yemedim az yedim ama yemediklerimi yedim bi işe yaramadı sporu bırakalı 1 ay olmuştu cumartesi yeniden başladım belki etkisi olur diye şimdi bi diyet buldum ayda 7 kilo falan verdiyomus onu denicem günde 1 saat tempolu yürüyüş diyo sadece onu yapıcam bide yarım saat basenlerimi eritecek egzersiz umarım faydası olur

Kızlar diyet bu bakın

Bide içecek tarifi var 4 yk elma sirkesi 4 yk bal 4 su bardağı su hepsini karistir her yemekten sonra yarım su bardağı iç bitince bi daha hazırla arkadaşım bunu yaptı 10 günde 2.5 kilo vermiş denicem bende bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-13-00-41-49.png
    Screenshot_2014-08-13-00-41-49.png
    85,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar diyet bu bakın

Bide içecek tarifi var 4 yk elma sirkesi 4 yk bal 4 su bardağı su hepsini karistir her yemekten sonra yarım su bardağı iç bitince bi daha hazırla arkadaşım bunu yaptı 10 günde 2.5 kilo vermiş denicem bende bakalım
Ben elma sirkesini daha önce denemiştim midem mahvoldu bir daha asla. Sana da tavsiye etmem. Ayrıca diyet bizim yaptığımıza çok benziyor zaten

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: mantar- et sote, yoğurt
Ara: yok ( uykusuzum biraz yatacağım)
Akşam: bezelye, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik yapacağım. Belki bşraz üzüm yerim.

Back