Kahvaltıya gözleme yapılıyo şimdi ama yemicem bakalım :) kaçamaksiz ne kadar direnicem :)Anne evi daha tehlikeli ya. Ben ne zaman annemin evine gitsem kilo alıp dönüyorum dikkat et canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltıya gözleme yapılıyo şimdi ama yemicem bakalım :) kaçamaksiz ne kadar direnicem :)Anne evi daha tehlikeli ya. Ben ne zaman annemin evine gitsem kilo alıp dönüyorum dikkat et canım
sevindim canım.Selam kızlar
Gunpircim bebegin kucuk daha. Arasıra böyle dengesizlikler elbette olacak. Biz senin gibi cesur olamadığımız icin cocukları buyuttukten sonra soyunduk zayiflama işine. Yani sen şimdi verebildiğin her grami kar say kendine
Kovacim menümü beğenmem heveslendirdi beni hemen bak. İlkokulda öğretmenden onay alınca nasil oluyorsak öyle oldum
Slm kızlar uzunn bir aradan sonra ben geldim. Bayramdı tatildi anca dönebildim. 10 gün tatile gittim. Dinlendim mi daha cok yoruldummu bilmiyorum. Neyse sonunda evime ve işime döndüm. Tabiki diyetede . Tatilde Allah ne verdiyse yedim. Ama döner dönmez rejime devam ediyorum. Yalnız midemi büyütmüşüm resmen. 2 gündür aç geziyorum.. Cuma tartılıcam çok moralim bozulmasın diye çıkmadım tartıya.[/
Cnm ben bulvarda esteticare de biyiklarimi yaptirmistim iki sene oldu ama temiz bir yerdi sadece randevu almak zordu çok mmüşterileri vardi uç hafta öncedenfalan randevu ayarlamak lazim ooluyordu bende calistigim iiçinmesai ddurumları ooluyordu .Bide kıl tüy meselesine çok takmış durumdayım. Tatilde bezdirdiler. 2 günde 1 makineyle almak zorunda kaldım.
Lazer yaptırıcam taktım kafaya. Bursa da kim yapar neresi iyidir araştırıyorum şuan. Lazer yaptıran var mı aranızda kızlar..
Cnm ben bulvarda esteticare de biyiklarimi yaptirmistim iki sene oldu ama temiz bir yerdi sadece randevu almak zordu çok mmüşterileri vardi uç hafta öncedenfalan randevu ayarlamak lazim ooluyordu bende calistigim iiçinmesai ddurumları ooluyordu .Bide kıl tüy meselesine çok takmış durumdayım. Tatilde bezdirdiler. 2 günde 1 makineyle almak zorunda kaldım.
Lazer yaptırıcam taktım kafaya. Bursa da kim yapar neresi iyidir araştırıyorum şuan. Lazer yaptıran var mı aranızda kızlar..
Gözleme olmasaymış iyiymiş ama ana evi işte insan dayanamıyor ki afiyet olsun, sporla telafi etmiş sayılırsın. Üzme kendini. Ben de gözlemeye bayılırımbugünkü menüm
sabah
1 yumurtadan omlet domates salatalık 1 dilim kepek ekmek
ara
bi ısırık diyet çikolata
öğlen
5 de 1 gözleme üzerine azıcık kaymak
ara
2 kaşık yoğut yarım elma
akşam
1 tabak taze fasulye yemeği salata yoğurt
ara
form bisküvi(130 kalori)
ama canım bişeyler yemek istiyo hep
3 litre su bitki çayları
1 saat tempolu yürüyüş(8 km) 1 saat adım aleti yarım saat bisiklet
Ya çok az yedim ama dayanamadım :) bide ben kendime çok acımasız davraniyorum canım çok çok istese bile bi lokma yemiyorum o yüzden bugün yedim :) sporu daha fazla da yapabilirim o şekilde dengelicez artık :)Gözleme olmasaymış iyiymiş ama ana evi işte insan dayanamıyor ki afiyet olsun, sporla telafi etmiş sayılırsın. Üzme kendini. Ben de gözlemeye bayılırım
Wuu canım menün güzel ama bugun baya az yemisin sanki spor yok bugün diye mi öyle yaptınBugünkü menüm:
Sabah: nesfit, süt
Ara: kahve
Öğle: taze fasülye, 1 dlm karpuz
Ara: şeftali, yulaf, 3-4 adet badem
Akşam: taze fasülye, yoğurt yerim herhalde
Spor: yok ( nöbetçiyim(()
Yok canım sabah canım kahvaltı yapmak istemedi başağrısıyla uyandım.öğlen hastanede o yemek vardı pilav da vardı ama ben yemedim. Akşama da tesadüf evde yine taze fasülye vardı onu yedim öyle denk geldi yani.Wuu canım menün güzel ama bugun baya az yemisin sanki spor yok bugün diye mi öyle yaptın
Aynen ya nerde millet hani :/ yeni düzeni sevmeyen gitti sanırım ama bugün normalden az yemisin canım takdir ettim :)Kız sibel sadece ikimiz kaldık sitede sanki. Millet nerede yahu?
Menün çok güzel ama akşam bisküvi 1 tane ye sadece tadımlık. Ezilme ayrıca menün bizimkileri aratmıyor ki. Gayet başarılısın canımBen burdayim kizlae sizin menulerin ve sporun altında eziliyorum a yinede fena sayilmam.bugün aniden KV geldi spor yapamadim zaten geceden uykusuzdum yapmazdim sanirim.
Sabahtan baslayalim
Domates roka salata yumurta az peynir
Ara tavuk göğsü tatli + bebisle dans :)
Öğlen 3 yk etli bamya yarim dilim ekmek
Aksam kiymali patlican
Peynir
az reçel KV getirmiş tadina vaktim
1 dilim ekmek
Cay yaparak simdi iki uctane bisküvi yerim
Bahçe evine geldik offff püfür püfür bebiste rahatladi uyudu
Canim menunde abartı bişey yok gayet iyi yemeklerin yağlı değilse sporuda bi hallettin mi tamamdır :) bebisin uyuyunca lessli yap faydası olur bayaBen burdayim kizlae sizin menulerin ve sporun altında eziliyorum a yinede fena sayilmam.bugün aniden KV geldi spor yapamadim zaten geceden uykusuzdum yapmazdim sanirim.
Sabahtan baslayalim
Domates roka salata yumurta az peynir
Ara tavuk göğsü tatli + bebisle dans :)
Öğlen 3 yk etli bamya yarim dilim ekmek
Aksam kiymali patlican
Peynir
az reçel KV getirmiş tadina vaktim
1 dilim ekmek
Cay yaparak simdi iki uctane bisküvi yerim
Bahçe evine geldik offff püfür püfür bebiste rahatladi uyudu