70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

🌹🌹🌹😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹
Sonundaaaaaaa😇 hoşgeldin şükür kavuşturana☺️

Hoşbulduk canım. Sizsiz diyet olmuyor. Kilo alıp geldim. Regl de oldum ama.tekrar tam gaz devam edicem

Kizlar google olaydan fatsecret diye bi uygulama yukledim kendinize kalori cetveli olusturuyosunuz az çok ne kadar aldim görürüm diye
Aksama eşime cevizli kek yapacaktim bakim dedim kaç kal mis anammmm yapmadan mi acaba sanirim bu uygulama bana faydalo olacak hic bisey yiyemicemmmm

Ben de yaptıgım keklere hic dayanamıyorum. cocuklar icin bile yapamıyorum. Bı kalıp keki gun icinde bitirebilirim o kadar yani. Ayy söyle havuç tarcin ceviz ve kuş uzumu

Ben oruçlu değilim ameliyat olduğum için. Bugün sadece hurma yedim ve su içtim ama mutfağa gidince minik bir parça pide yedim

💐🌸🌺

Slm kızlar, bayadir yazamıyorum ,işler yoğun tatil öncesi. Bi yandan tatil planı yapıyorum. Moraller bozuk gibi. Kacanlar var. Hoop dur dedik bu düzene. Kaçmak çözüm değil. Herkes diyet e devam etcek. Alıyorum elime merdaneyi hepicinizi doverim bak. Ben napıyım hep diyet gram oynayan yok. Eşim dalga geçiyor. Aç geziyon ama zayiflayamiyorsun diyo. Bide o iş yogunlugundan 3 gün yemek falan yemedi 3 kilo vermiş. Çildirmamak işten değil. Ama neymiş pesetmek yok. Yok diyorsam yok .O kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aç gezmek değil de bol su içiyor musun mesela ve yemek yemeli ama çok az bu zihnen de insanı rahatlattığından zayıflamaya etkisi oluyormuş. Sofrada en az yiyen kişi biz olmalıyız

💐🌸🌺

Bi de size fikir sorayım. Tatil için 2 gün Fethiye ye ugramayı düşünüyoruz. Fethiye merkez nasıl orda denize girilmiyormuş galiba çalış plajını söylüyor herkes siz ne dersiniz. Bilen var mı oraları. Çalış plajında oteller var ama nasıldır bilmem . Gezmelik yerlerde var mı ki oralarda.

Aç gezmek değil de bol su içiyor musun mesela ve yemek yemeli ama çok az bu zihnen de insanı rahatlattığından zayıflamaya etkisi oluyormuş. Sofrada en az yiyen kişi biz olmalıyız

💐🌸🌺

Ooo Suyu çok içiyorum. Hatta eşime göre suyuna azaltmalıymışım.

menu guzel
icmeyelim arkadaslar su cola yi ne olursunuz, su mubarek ramazan ayinda ISRAIL in mallarini tuketmeyelim yazik gunah filistinli kardeslerimize en onemlisi o malum cocuklara
ins yazdiklarim yanlis anlasilmaz amacim kimseyi kirmak degil

Kızlaaaaar ben geldim.
hosgeldin canim nasildi tatil?
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza

💐🌸🌺
hosgeldin canim

liste cuma gunu yapiliyor canim

guzelim erkek milletinin hepsi ayni kendileri 2 gun yemek yemezler verirler 2 - 3 kilo bizde boyle kendimizi paralariz gram vericez diye bide karsimiza gecer kos kos guler dalga gecerler seninkinden bitanede benim evde var
aksam dayanamadim bi dilim tiramusu yedim aksama kadar oruc tutmusum ne yapim canim cekti
basladi bana soylenmeye azicik kilo verdinya basladin gene yemeye yakinda alirsin hepsini geri demezmi
sen olsan ne yaparsin?
bende sen beni ramazandan sonra gor geri baslicam siki diyetime dedim hmm dedi gitti

Yok emelim kola derken o marka hariç burası yeri diil belki ama o bebek katillerine çocukları yap boz gibi parçalara ayırmış pisliklere hangi din hangi ırktan olursa olsun boyun eğmiycez Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine en takın zamanda cezalarını verecek inşallah
Çok körü oluyorum parçalanmış çocukları gördükçe çok hassaslaştım benide yadırgamayın kızlar 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de yaptıgım keklere hic dayanamıyorum. cocuklar icin bile yapamıyorum. Bı kalıp keki gun icinde bitirebilirim o kadar yani. Ayy söyle havuç tarcin ceviz ve kuş uzumu

Kek mek yok. Ben de bayılırım havuçlu tarçınlıya ama dayanmak zorundayız kızlar. Bıraktık mı geri geliyor kilolar ör: beeeen

Ben ölüdenize gitmiştim Lkya world diye bir otel. Mükemmeldi denizi. Bşr de tam bir çocuk cenneti. Ölüdenizi tavsiye ederim. Diğer yerlerini bilmiyorum ama

Güzel bi uygulama ben sevmiştim 2ay düzenli kullandım
Bir de my weight diye bi program var o da çok güzel cetvel var hızına göre tahmini istediğin kiloya varış tarihini veriyor😊 yağ oranı bmı da veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…