17 yaş
171 boy
72 kilo
Yaz sonu hedef 64
Öğrenciyim
Hoşbulduk :)
Aslında diyet yapmada kararlıyım ama zaman zaman hangisini yapsam diye kararsiz kaliyorum :s
Hayallerimin ilk basamağı : Zayıfla!!
Spor yapıp aburcuburu tamamen kesip yemeklerden ölçülü yemeyi ve ara öğün yapmayı düşünüyorum siz nasıl kilo vermeyi düşünüyorsunuz?Maşallah boyuna posuna yaşınaa 😊😊😊
Akşam erken yemek yiyip herşeyden az yemeyi öğrendiğin vakit yavaş yavaş kilo verirsin ve hayat boyu devam edersin😉 ama bi okullar açılmadan 5-6 kilo ver canım bence de 64 güzel rakam☺️
Spor yapıp aburcuburu tamamen kesip yemeklerden ölçülü yemeyi ve ara öğün yapmayı düşünüyorum siz nasıl kilo vermeyi düşünüyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim spor yap kesinlikle abur cubur ve ekmek hamur işi vs yeme tam buğday ekmeği yada kepek ekmek falan ye 3 4 dilim bide yediklerinin kalorisini say 1500 1600 u geçme daha az da yeme 1500 den yasin küçük gelisimini engeller çok az yersen
Çok teşekkürler tavsiyeler için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menüm
Ramazan'da diyet yapılamıyor eğer ailenleysen kardeşşşleer...
Sabah
2 avuç ceviz 1 avuç armut kurusu
Arada 2 dilim börek
Öğlen
4 tane hanımeller piskuvit😂
2 tane tutku
Akşam
3 kuzu şiş
Çeyrek ekmek😤😤😤
Salata
Karpuz
Bi tek kola içmedim 😶😶
Gece abur cubur yemesem derken yemedigim gibi üstüne birde 30 dk bebisle gece yürüyüşü yaptim
Bu arada menuleriniz çok degilmu ya nasil yasiyonuz karniniz acikmiyormu
Ya yediklerimin kalori hesabini bende yapmak istiyorum hangi sitelerden yararlaniyorsunuz
Koş yavrum koş hic durma
Ne tatlı yazmışsın. Ben de gruba dahil olmadan once cesaret edemiyordum katılmaya. Sanki sözleşme imzaliycam anan listeyi nasil yapılan filan :)
Sadece kilo vermek istemen yeterli canım. Gunluk yediklerimizi aksam birbirimizle paylaşıp yorum yapıyoruz hepimize iyi geliyor. Cuma günleri de ac karna tartilip burada bildirim yapıyoruz. Yapanlardan ornek alırsın zaten.
Ben de 81 kilo ile başlamıştım. İnan sandığımızdan daha kolaymış kılo vermek. Ve esın bunu dillendirdiğinde tadından yenmiyor :)
Hosgeldin ve sana da kolay gelsin canım
Merhaba Herkese,
Çok teşekkürler kabul ettiğiniz için öncelikle
Gercekten mi 81 ah ahh insan inanamıyor masallah ne buyuk basarı
Bendeniz ilk mesasımdan sonra ikinci mesajım maalesef gecen haftaki aşırı iş yükü bana bir fırsat vermedi
bahane değil tabii
ama hala diyet moduna geçemedim
dün iftarda
4 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
1 avuç kadar ramazan pidesi
üstüne de kedidilli pasta yedim
vitirinlere şöyle bir göz ucuyla baktım hersey cıvıl cıvıl ama benim dolap bir türlü giyemediğim 40 ve 42 bedenler olduğu için (şu ank bedenim de 44) yeni bir sey almak anlamsız
son durum böyle
bugün çok şükür gene oruçlıyum ama akşama dikkatli olacağım insallah
bende sahur yaapmıyorum çünkü sahur yapınca mide bulantılarım oluyor gün boyu.
Merhaba Herkese,
Çok teşekkürler kabul ettiğiniz için öncelikle
Gercekten mi 81 ah ahh insan inanamıyor masallah ne buyuk basarı
Bendeniz ilk mesasımdan sonra ikinci mesajım maalesef gecen haftaki aşırı iş yükü bana bir fırsat vermedi
bahane değil tabii
ama hala diyet moduna geçemedim
dün iftarda
4 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
1 avuç kadar ramazan pidesi
üstüne de kedidilli pasta yedim
vitirinlere şöyle bir göz ucuyla baktım hersey cıvıl cıvıl ama benim dolap bir türlü giyemediğim 40 ve 42 bedenler olduğu için (şu ank bedenim de 44) yeni bir sey almak anlamsız
son durum böyle
bugün çok şükür gene oruçlıyum ama akşama dikkatli olacağım insallah
bende sahur yaapmıyorum çünkü sahur yapınca mide bulantılarım oluyor gün boyu.
Kızlaaaaar ben geldim.
Kolasız olmamış menü 😝😝😝
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?