• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet arkadaşlarına valla anlamda diyete baslamis pek iyi oldu bugün
Sabah roka+ domates
Yumurta
Biraz peynir
Biraz pide 1/8 kadar

Ara yada öğlen ne desem bilemedim 11 gibi annemlere kahvalti oldu tabi
Domates
1tatli kaşigi bal
1/8 pide
Biraz firinda patates kizartmasi ama az vallahi
7 zeytin
Biraz peynir

14de turkvkahvesi

16.00 da 2 kase tavuk suyu çorba

Aksama. Çorba
Kiymali patlican
Az makarna yemeyi planliyorum

Umarim gece atustirmalik birşeyler yemem
2 km bantta düşük tempoda yyürüyüş

Ya benim bugünkü menüm çok bozuldu topladım ama gitti baya akşama 3 mil yürüyüş yapıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

17 yaş
171 boy
72 kilo
Yaz sonu hedef 64
Öğrenciyim

Hoşbulduk :)

Aslında diyet yapmada kararlıyım ama zaman zaman hangisini yapsam diye kararsiz kaliyorum :s

Hayallerimin ilk basamağı : Zayıfla!!

Maşallah boyuna posuna yaşınaa 😊😊😊
Akşam erken yemek yiyip herşeyden az yemeyi öğrendiğin vakit yavaş yavaş kilo verirsin ve hayat boyu devam edersin😉 ama bi okullar açılmadan 5-6 kilo ver canım bence de 64 güzel rakam☺️

Maşallah boyuna posuna yaşınaa 😊😊😊
Akşam erken yemek yiyip herşeyden az yemeyi öğrendiğin vakit yavaş yavaş kilo verirsin ve hayat boyu devam edersin😉 ama bi okullar açılmadan 5-6 kilo ver canım bence de 64 güzel rakam☺️
Spor yapıp aburcuburu tamamen kesip yemeklerden ölçülü yemeyi ve ara öğün yapmayı düşünüyorum siz nasıl kilo vermeyi düşünüyorsunuz?

Bugünkü menüm

Sabah
1 yumurta omlet domates salatalık kozlenmış patlıcan yağsız 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin

Öğlen bişey yemedim sanirim

Aksam domates salatalık azcık 2 lokma pide 1 kase yoğurt içine 2 yemek kaşığı yulaf ve 2 tatlı kaşığı pekmez koydum bu kadar canlarim

3 litre su bitki çayları

Spor yapıp aburcuburu tamamen kesip yemeklerden ölçülü yemeyi ve ara öğün yapmayı düşünüyorum siz nasıl kilo vermeyi düşünüyorsunuz?

Canim spor yap kesinlikle abur cubur ve ekmek hamur işi vs yeme tam buğday ekmeği yada kepek ekmek falan ye 3 4 dilim bide yediklerinin kalorisini say 1500 1600 u geçme daha az da yeme 1500 den yasin küçük gelisimini engeller çok az yersen

Canim spor yap kesinlikle abur cubur ve ekmek hamur işi vs yeme tam buğday ekmeği yada kepek ekmek falan ye 3 4 dilim bide yediklerinin kalorisini say 1500 1600 u geçme daha az da yeme 1500 den yasin küçük gelisimini engeller çok az yersen

Çok teşekkürler tavsiyeler için

Menüm
Ramazan'da diyet yapılamıyor eğer ailenleysen kardeşşşleer...
Sabah
2 avuç ceviz 1 avuç armut kurusu

Arada 2 dilim börek

Öğlen
4 tane hanımeller piskuvit😂
2 tane tutku

Akşam
3 kuzu şiş
Çeyrek ekmek😤😤😤
Salata
Karpuz
Bi tek kola içmedim 😶😶

Menüm
Ramazan'da diyet yapılamıyor eğer ailenleysen kardeşşşleer...
Sabah
2 avuç ceviz 1 avuç armut kurusu

Arada 2 dilim börek

Öğlen
4 tane hanımeller piskuvit😂
2 tane tutku

Akşam
3 kuzu şiş
Çeyrek ekmek😤😤😤
Salata
Karpuz
Bi tek kola içmedim 😶😶

Kolasız olmamış menü 😝😝😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece abur cubur yemesem derken yemedigim gibi üstüne birde 30 dk bebisle gece yürüyüşü yaptim :32:

Bu arada menuleriniz çok degilmu ya nasil yasiyonuz karniniz acikmiyormu

Ya yediklerimin kalori hesabini bende yapmak istiyorum hangi sitelerden yararlaniyorsunuz

Gece abur cubur yemesem derken yemedigim gibi üstüne birde 30 dk bebisle gece yürüyüşü yaptim :32:

Bu arada menuleriniz çok degilmu ya nasil yasiyonuz karniniz acikmiyormu

Ya yediklerimin kalori hesabini bende yapmak istiyorum hangi sitelerden yararlaniyorsunuz

Kalorisepetini kullanıyordum ben

Koş yavrum koş hic durma

Ne tatlı yazmışsın. Ben de gruba dahil olmadan once cesaret edemiyordum katılmaya. Sanki sözleşme imzaliycam anan listeyi nasil yapılan filan :)

Sadece kilo vermek istemen yeterli canım. Gunluk yediklerimizi aksam birbirimizle paylaşıp yorum yapıyoruz hepimize iyi geliyor. Cuma günleri de ac karna tartilip burada bildirim yapıyoruz. Yapanlardan ornek alırsın zaten.

Ben de 81 kilo ile başlamıştım. İnan sandığımızdan daha kolaymış kılo vermek. Ve esın bunu dillendirdiğinde tadından yenmiyor :)

Hosgeldin ve sana da kolay gelsin canım

Merhaba Herkese,
Çok teşekkürler kabul ettiğiniz için öncelikle
Gercekten mi 81 ah ahh insan inanamıyor masallah ne buyuk basarı

Bendeniz ilk mesasımdan sonra ikinci mesajım maalesef gecen haftaki aşırı iş yükü bana bir fırsat vermedi
bahane değil tabii
ama hala diyet moduna geçemedim
dün iftarda
4 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
1 avuç kadar ramazan pidesi
üstüne de kedidilli pasta yedim

vitirinlere şöyle bir göz ucuyla baktım hersey cıvıl cıvıl ama benim dolap bir türlü giyemediğim 40 ve 42 bedenler olduğu için (şu ank bedenim de 44) yeni bir sey almak anlamsız

son durum böyle
bugün çok şükür gene oruçlıyum ama akşama dikkatli olacağım insallah
bende sahur yaapmıyorum çünkü sahur yapınca mide bulantılarım oluyor gün boyu.

Biraz biraz okudum şevk geldi
masallah genel olarak herkesin menüleri diyete cok uygun ve cok sağlıklı gozukuyor
bugün itibariyle bende bildirimlerime başlıyorum
liste yayınlandımı acaba onu göremedim sadece
sevgiler selamlar
kolaylıklar dilerim

Merhaba Herkese,
Çok teşekkürler kabul ettiğiniz için öncelikle
Gercekten mi 81 ah ahh insan inanamıyor masallah ne buyuk basarı

Bendeniz ilk mesasımdan sonra ikinci mesajım maalesef gecen haftaki aşırı iş yükü bana bir fırsat vermedi
bahane değil tabii
ama hala diyet moduna geçemedim
dün iftarda
4 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
1 avuç kadar ramazan pidesi
üstüne de kedidilli pasta yedim

vitirinlere şöyle bir göz ucuyla baktım hersey cıvıl cıvıl ama benim dolap bir türlü giyemediğim 40 ve 42 bedenler olduğu için (şu ank bedenim de 44) yeni bir sey almak anlamsız

son durum böyle
bugün çok şükür gene oruçlıyum ama akşama dikkatli olacağım insallah
bende sahur yaapmıyorum çünkü sahur yapınca mide bulantılarım oluyor gün boyu.

sadece iftarda yediklerinle mı yetiniyorsun? Cok az ve kuru geldi bana. Belki bir corba, bir salata.. Ya da ne bileyim sahura kalmıyorsun da iftardan bir saat sonra meyve..

Kolasız olmamış menü 😝😝😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pastanın çileği eksik kalmış di mi? Ama bakma o kola yerine çikolata yedim☺️ buarada regl olurken son zamanlarda ilk defa böyle sancı şişkinlik gecikme acıkma hissettim ilaç+ tarçından diye düşünüyorum😊

Back
X