70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hurma diyeti diye bişey buldum bi kase yoğurt içine 7 hurma doğruyosun sabah öğlen akşam 7 gün boyunca bunu yiyosun bi zararı yokmuş haftada 5 kilo kadar verdiriyomus içinizde bilen yapan varmı ? denesem mi acaba ?

Sibelcim 3 gündür bende bu diyeti söylüyorum yarın başlıycam regl yakın olunca pek etki etmiyo diyen var benim yakın deneyip görücem
Ü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sibelcim 3 gündür bende bu diyeti söylüyorum yarın başlıycam regl yakın olunca pek etki etmiyo diyen var benim yakın deneyip görücem
Ü

Zararı yok vit mineral protein hepsi mevcut

Zararı yok vit mineral protein hepsi mevcut

Ever canım bana da sağlıklı geldi bide tok tutuyomus geri almamış boyle kilo verenler bide bende bayramdan sonra deneyecem bakalım regl olayı bi gecsinde benimde :) deneyip yazalım bakalım ise yarayacak mi :)

Himmm yatak yine beni cagiriyor
Benim bebis nezaman kesintiye siz uuyacak yahuuuu
Yok yani uykusuzlukta kilo yapar o acidan

Kizlar gunaydin
Dun menüyü yazamadim zaten diyete dair bisey yok spor zaten yoktu

Sabah incirli suyunu içtim
2 krep içine domates peynir

İki şeftali

Öğlen disari cikmamiz gerekiyordu benim yemek pismemisti bu sebeple bir tabak makarna yagsiz tuzsuz domatesli

Aksam
Çeyrek pide
Kiymali patlıcan
Makarna ikisinde bir porsiyondan fazlaydi valla
Gecede uç dilim hazir keklerden ama öyle ince dilimler değildi
Birde koskanin findik fistik krokani maalesef tam 120 cal ama çok guzeldi utaniyorum

Ever canım bana da sağlıklı geldi bide tok tutuyomus geri almamış boyle kilo verenler bide bende bayramdan sonra deneyecem bakalım regl olayı bi gecsinde benimde :) deneyip yazalım bakalım ise yarayacak mi :)

Hurma diyetine dun ben basladim sadece 1 ogun yapabikdim imkansiz.hemen aciktiriyir.mideyi kiyiyor bide.zor yani ...

Ü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm citirlar
Ben is hayatina dondugumden beri bi tuhafim.neyse dun bildirimde bulunamadim amaaa 69.7 gordum. Ilk hedefim 69 du accicik kalmis.
Suan cok uykum.var ama isdeyim.
Aramiza cok sayida yeni arkidis gelmis
Hosgelmis
Herkescikler iyimi.bakem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağmurlu hayırlı olsun canım☺️ 2. Hedefin ne olacak??

Buarada kızlar hurma diyeti yaparsanız haberdar edin gelişmelerden tmm?

Ayrıca regl oldum tüm dünyaya duyurulur 😆 rahatladım kafa olarak ya ama çok sancılı aynı bekarlık zamanlarımdaki gibi baş ağrısı mide bulantısı sinirlilik var bende bugün😔

Biz de nevrotigiz iste canım. Birbirimizi tutup tutup kaldırıyoruz iste :) Ozletiyosun ama kendini öyle ooolmaz. Ben de 69.9 U gördüm bu cuma. Ama kalıcı değildir o. Yani dikkat etmezsem 6lar kolay gelmiycek.
Diyetisyen de bayramdan sonra değiştirecekmiş diyetimi. Uymadım ki hic haberi yok :/

Ooo davulcuya bahşiş vericem bu gece. Manileriyle cengelkoye duyuracak haberin olsun :)

😂😂😂 ebbow!! Babama çaktırmayacağım diye bişi de yiyemedim iftarı bekliyom ben ya😭

Facede grupta gördüm kız da demiş sonum böyle olacak diye korkuyorum diye aynen kıza katılıyorum sonum böyle olacak diye korkuyorum mmm
😱😱😱😱

Ooooo hedefe ulasan birini görmek sevindirici bizde en kisa zamanda uladiriz insallah

Kizlar selam
Bugün kocis evdeydi malum beraber bayram temizliği yaptik bebis bi tuhafti sicaklaedan hherhal iyi uyudu temizliği beraber hallettik bizde.
Gelelim menüye
Sabah çeyrek pide biraz tereyagi bal peynir domates rafadan yumurta guzelbbi kahvalti yani

Arada Esim çorba yapti tadina baktim ama bi kase yedim maalesef

Öğlen çorba + firinda tavuk ( posette patatesli javuclu yaptik )tabi biraz patates ve havucundan yedim

Ara türk kahvesi icecektim ki bebis uyandi emzirdim kahvede soğudu yalan oldu neyse kalori alacagima vermiş oldum

Aksam biraz makarna yarim porsiyon kadabir parca peynir ve roka
Ama sanirim birazdan acikirim bi çorba içerim

Simdi banttayim bebis uuyurken yürüyüş aradan cinsin dedim uyanmassa iki km yürüyüş

Sizler nasilsiniz haftasonu güzel gecmistir umarim

Menüm
Sabah
yarım kase yoğurt

Öğlen
Yarım kase yoğurt
2 ceviz 10-15 tane üzüm kurusu
2 parmak kadar börek

Arada elma

Akşam
Yarım kepçe çorba
1 yk makarna
2 yk bulgur pilavı
1 yk taze fasulye
1 büyük köfte üstü patates püreli
Karpuz

Ay ne güzel ben emzirirken hiç oralı olmamıştım kilolarıma😔 şimdiye bu hale gelmezdim hem... Yürüyüş bandını kullanman taktire şayan😉

Bugünkü menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta 3 zeytin domates salatalık az peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 2 dilim kepek ekmek

Öğlen yarım haşlanmış mısır

Aksam
2 3 kaşık bulgur pilavı tavuklu mantar sote yoğurt salata

Kızlar ben dış kulak enfeksiyonu olmuşum ölüyorum kulak ağrısından başım çenem hepsini agritiyo doktora gittim damla verdi kac gune gecer bilmiyorum damlaları almak için eczaneye gittiğimde dedim bi tartilayim evdeki doğru mu eksik mi diye üstümde kıyafetlerim ayakkabilarimla bide tok karnına 69 geldim evde de kiyafetsiz ve aç karnına 67.8 falan geliyorum yani tartım dogruymus çok sevindim eczanede 5 kilo fazla çıkarım diye düşünüyodum iyi moral oldu bu diyet için ama kulağım çok kötü

Geçmiş olsun canım😔 inşallah tez zamanda geçer...

Buarada menüne bakıyorum bu hafta 1. Mi olacaksın ne??? Hadi bakalım cibel hanım cuma senden çok umutluyum😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…