kızlar hurma diyeti diye bişey buldum bi kase yoğurt içine 7 hurma doğruyosun sabah öğlen akşam 7 gün boyunca bunu yiyosun bi zararı yokmuş haftada 5 kilo kadar verdiriyomus içinizde bilen yapan varmı ? denesem mi acaba ?
Sibelcim 3 gündür bende bu diyeti söylüyorum yarın başlıycam regl yakın olunca pek etki etmiyo diyen var benim yakın deneyip görücem
Ü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sibelcim 3 gündür bende bu diyeti söylüyorum yarın başlıycam regl yakın olunca pek etki etmiyo diyen var benim yakın deneyip görücem
Ü
Zararı yok vit mineral protein hepsi mevcut
Ever canım bana da sağlıklı geldi bide tok tutuyomus geri almamış boyle kilo verenler bide bende bayramdan sonra deneyecem bakalım regl olayı bi gecsinde benimde :) deneyip yazalım bakalım ise yarayacak mi :)
Ü
Slm citirlar
Ben is hayatina dondugumden beri bi tuhafim.neyse dun bildirimde bulunamadim amaaa 69.7 gordum. Ilk hedefim 69 du accicik kalmis.
Suan cok uykum.var ama isdeyim.
Aramiza cok sayida yeni arkidis gelmis
Hosgelmis
Herkescikler iyimi.bakem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yağmurlu hayırlı olsun canım☺️ 2. Hedefin ne olacak??
Buarada kızlar hurma diyeti yaparsanız haberdar edin gelişmelerden tmm?
Ayrıca regl oldum tüm dünyaya duyurulur 😆 rahatladım kafa olarak ya ama çok sancılı aynı bekarlık zamanlarımdaki gibi baş ağrısı mide bulantısı sinirlilik var bende bugün😔
Biz de nevrotigiz iste canım. Birbirimizi tutup tutup kaldırıyoruz iste :) Ozletiyosun ama kendini öyle ooolmaz. Ben de 69.9 U gördüm bu cuma. Ama kalıcı değildir o. Yani dikkat etmezsem 6lar kolay gelmiycek.
Diyetisyen de bayramdan sonra değiştirecekmiş diyetimi. Uymadım ki hic haberi yok :/
Ooo davulcuya bahşiş vericem bu gece. Manileriyle cengelkoye duyuracak haberin olsun :)
Slm citirlar
Ben is hayatina dondugumden beri bi tuhafim.neyse dun bildirimde bulunamadim amaaa 69.7 gordum. Ilk hedefim 69 du accicik kalmis.
Suan cok uykum.var ama isdeyim.
Aramiza cok sayida yeni arkidis gelmis
Hosgelmis
Herkescikler iyimi.bakem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar selam
Bugün kocis evdeydi malum beraber bayram temizliği yaptik bebis bi tuhafti sicaklaedan hherhal iyi uyudu temizliği beraber hallettik bizde.
Gelelim menüye
Sabah çeyrek pide biraz tereyagi bal peynir domates rafadan yumurta guzelbbi kahvalti yani
Arada Esim çorba yapti tadina baktim ama bi kase yedim maalesef
Öğlen çorba + firinda tavuk ( posette patatesli javuclu yaptik )tabi biraz patates ve havucundan yedim
Ara türk kahvesi icecektim ki bebis uyandi emzirdim kahvede soğudu yalan oldu neyse kalori alacagima vermiş oldum
Aksam biraz makarna yarim porsiyon kadabir parca peynir ve roka
Ama sanirim birazdan acikirim bi çorba içerim
Simdi banttayim bebis uuyurken yürüyüş aradan cinsin dedim uyanmassa iki km yürüyüş
Sizler nasilsiniz haftasonu güzel gecmistir umarim
Kızlar ben dış kulak enfeksiyonu olmuşum ölüyorum kulak ağrısından başım çenem hepsini agritiyodoktora gittim damla verdi kac gune gecer bilmiyorum damlaları almak için eczaneye gittiğimde dedim bi tartilayim evdeki doğru mu eksik mi diye üstümde kıyafetlerim ayakkabilarimla bide tok karnına 69 geldim evde de kiyafetsiz ve aç karnına 67.8 falan geliyorum yani tartım dogruymus çok sevindim eczanede 5 kilo fazla çıkarım diye düşünüyodum iyi moral oldu bu diyet için ama kulağım çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?