Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guleysacım sen sana dusen görevlerını yerıne getır yarının nasıl olucanı kımse bılemez işallah hayırlı haberlerını getırırsın bıze cok öpt kendıne iyi bak sıkma canını düzelecek
inşallah canım allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda[/QUOT öezele bak msj yazıcam sana bırazdan
buarada çatlatma iğnesi yapıldı kolumdan aşı gibi derialtı olması şartmış..kızlr lütfen bana içten ve gönülden dua edin.çok yoruldum sankiii yaa
böyle bişeyi anlatınca ben kfamda hemen onu canlandırıyorum komık bişeyşe sonra kafamda canlandırıp canlandırıp gülüyorum sen nasıl evlendın kendını anlatsana bıraz?
ben mi canım pardon
kocişle biz üniversiteden arkadaşız ilk yıl tanıştık
6 yıl sonra da evlendik çok şükür
sınıf arkadaşıydık,sevgili olduk,sonra da karı-koca
siz?
ben mi canım pardon
kocişle biz üniversiteden arkadaşız ilk yıl tanıştık
6 yıl sonra da evlendik çok şükür
sınıf arkadaşıydık,sevgili olduk,sonra da karı-koca
siz?
zaten liseden sonra evlenmezsen ünide buluosun onuda bulamazsan benim gibi daha evlenmemiş oluosun heheh :)))hihoyyytlaelaelaelaelae
zaten liseden sonra evlenmezsen ünide buluosun onuda bulamazsan benim gibi daha evlenmemiş oluosun heheh :)))hihoyyytlaelaelaelaelae
bende kacarak evlendım cok sorunlar yasadık ama en sonuda evlendık hele ilk gelip enne babanın elını öpüyosun ya cok acayıp bir duygu sanada masallah bir fiyil neguzel sevmısınız sonra evlenmısınız else sohbete ben gıremıyorum bıdenesene sen gırebılıyomusun bende hata verıyo yanlıs sıfre veya kullanıcı diyo bılen bırısı bana yardım etsın
aslında bakma bekarlında guzel yanları var yas kactu bacumCADIARZU
ben 24 diom da yıla göre 25 heheh :)))kaydirigubbakcemile3
22 yasında evlendımçok şükür eşimi buldum valla
canım o benim canım
izmir kızısın güzelim daha ne?sen mi bulamıcan:))
bende de aynı şeyi diyo.hiç denememiştim ben daha önce
kaç yaşında evlendin?seni kaçak senikaydirigubbakcemile
22 yasında evlendım
şubat 28 3 seneye gırıyoruz bız sımdı evlendırme dairesını kıtmıstık ve bıze gun verdı işte3,4 gün bı baktık gune benım dogum gunum hem dogum gunum hemde evlenme tarıhım yanlız subat 28 kactıgımız gun eylul 26 dogum gunu nıkah gunu gercekten tesadufen oldu oan varya duygularım öle kötü oldu anlatamam gercekten anlımıza yazılıyo bız dogmadan gelecegımız
kızlar iyi geceler
yarın görüşürüz