orayada yolladılar sağlam çıktım çok şükür geriye hemotoloji ve nöroloji kaldı bebekle zor oluyor onun için hemen toparlanmam lazım inşallah sadece yorgunluktandır
1o yılmııııBu gidişle beraberliğimizin 10. yıl dönümünde bir teklif beklioruım
üüüf keşkeregldeki tatlı kriziyle mucadele derneği olsa keşkee
banada öyle geliyor suzimgecen ay 2 sinde gelmisdin bak olabilir ona bi dikkat edeyim regl yaklasincami oluyor diye sagol minem
off hic sorma minem bana sanki hep böyle kalacakmissim gibi geliyorhic birzaman ince citir söyle güzelce zayifliycakmissim gibime gelmiyor
kizlar ben birazdan cikiyorum yarin burda tatil ohh oglisle öglene kadar yatariz herhaldegerci onada belli olmuyor ama bakalim artik 9-10 a kadar uyuyak bari
cuma da tatil olsaymis keske
bugün kizlarin cogu gelmedi :44:
kendinize iyi bakin fazla kacirmayin
yok canım nerde bahsetcemCanım bence bir git doktora, bahsettiğin normal bişey değil, neden oluyor araştırsınlar bakalım?
Fazla yerde bahsetme de nazar değmesin aman
Ben kaçıyorum, herkese kaçamaksız cıssız akşamlar.
bende hep ağzıma bişeyler tıkıştırmaktan yoruldumkizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
bizde merak ettik ama gelmedislm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın
pideeeesabah: 2 dilim kasar peyniri 5 cerry domates
ara: 3 kayisi
ara: 1 diyet bisküvi
öglen: et döneri salata
ara: kirazli kek
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
sonra avcum icinden daha kücük pide 1 salam
sonra bu sefer avcumun ici kadar yine pide1 sosis
ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleriama pismanda olmuyorum ki ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda umursamiyorum :26:
hadin kactim gelebilirsem yine ugrayabilirim
ahahaha süper bu suzim
67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..sıkma canını cnm
kız benımde borclarım varda dıyetteyım dıye ertelıyom su içme falan sorun oluyo dıye bende mı tutsam ayrıca bence cok az yemıssın
allah kabul etsin canimbaban hastanede miydin canim ya :26:hatirlar gibiyim ama suan gelmedi aklima :26:
anca ye mınebütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
ara öğünlerimde hiç sorun yok ekmek bile yemedim
belkide ondan saldırdım diycem ama değil ekmek yesemde saldırırdım kesin
yemekten midem ağrıdı ama yinede yedim
üüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkkın regl çok yakın sanırsam 3-4 gün falan var
duşa gircem şimdi yorgunluğumu atarım belki
yine gelirim
handeyi merak ettim :26:
benımde 60 gun falan67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..
saol suzim..yok babamı 7 yıl önce kaybettim trafik kazasında..
aslında midemiz doyuyorda gözümüz doymuyor suzim..zaten bide diyette olduk mu?yemek istemesek bile yiyoruz aman zaten yedim yemişken biraz daha yiyeyim diyoruz.şahsen ben öyleyim..sabah: 2 dilim kasar peyniri 5 cerry domates
ara: 3 kayisi
ara: 1 diyet bisküvi
öglen: et döneri salata
ara: kirazli kek
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
sonra avcum icinden daha kücük pide 1 salam
sonra bu sefer avcumun ici kadar yine pide1 sosis
ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleriama pismanda olmuyorum ki ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda umursamiyorum :26:
hadin kactim gelebilirsem yine ugrayabilirim
bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
ara öğünlerimde hiç sorun yok ekmek bile yemedim
belkide ondan saldırdım diycem ama değil ekmek yesemde saldırırdım kesin
yemekten midem ağrıdı ama yinede yedim
üüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkkın regl çok yakın sanırsam 3-4 gün falan var
duşa gircem şimdi yorgunluğumu atarım belki
yine gelirim
handeyi merak ettim :26:
benımde 60 gun falanhamıleykenkıler
allah rahmet eylesın cnm çok sabır versın allahım
anladığım kadarıyla hande gelmemiş bende bi çabuk geçmişi okuyim demiştim nerde ki bu kız
wallaha bende merak ettim handeyi..nirdesinnnnnn handeeeeee kızz hamilemisin yoksammm..handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
wallaha bende merak ettim handeyi..nirdesinnnnnn handeeeeee kızz hamilemisin yoksammm..
sabah
peynir domates salatalık roka 1 dilim ekmek
ara
yeşilçay 2 kayısı 7-8 tane kiraz
öğlen
5 kaşık sade bulgur pilavı 5 kaşık bezelye
ara
nescafe
akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık bezelye
şimdide çay içiyom anca gelebildim işten çok yorgunum
öyle valla kısın tutarım artık şimdi ev topluyoz çok yoruluyombi uçtan başlamak gerek.biyandan aslında iyi oluyor..ramazanı şerife hazırlık alışmak açısından.zorlanma durumu olmıcak..ben 3 gündür tutacak oluyordum.ama ramaznın kazasında geceden niyet şart olduğundan gece kalkamadım ondan tutamamıştım.dün kalktım..
amin canım..bugünde işçimizin oğlu defnedilince aklıma babam geldide..ailesine üzüldüm..
guzel cnm ama aksamın yanına salata yada yogurt ekleseydın dahada guzel olurdusabah
peynir domates salatalık roka 1 dilim ekmek
ara
yeşilçay 2 kayısı 7-8 tane kiraz
öğlen
5 kaşık sade bulgur pilavı 5 kaşık bezelye
ara
nescafe
akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık bezelye
şimdide çay içiyom anca gelebildim işten çok yorgunum
a ayıp ama demı ınsan doktora gıderde arkadaslarıyla paylasmazmı çok sorumsuz bu kız hıç arkadaslarım merak eder 5 dk gırımde yazım demıyomwallaha bende merak ettim handeyi..nirdesinnnnnn handeeeeee kızz hamilemisin yoksammm..
harika bir menü dadlum..ama öğlen 3 kaşık bulgur 3 kaşıkta yoğurt ekleseydin daha güzel olurdu..
küsemezsin ben küserimyanlızca
ne bilim yav böle huzursuzluk var ya içimde ondan heral
yaptım herzamankigibi yapacağımı betülüm..yarın sıkcam bakalım cumaya ne yapcam..artıda olmasam o bile yetecek bana walla..
özleriz amaaa :26:
Aynen destek almadan yapamayacagımı anladım bu kez kendımı dr a teslim ettim kasmadı listeside bakalım ptesi sonuc ne olacak.
Resmi eklemek isterdim ama ekleyemedim albüme bi denerim canım
dün aklimdan gecti bugün soracakdim gelmissin
hee bak yoğurt deyince aklıma geldi öğlende akşam da ayran içtim unutmuşum
hee bak yoğurt deyince aklıma geldi öğlende akşam da ayran içtim unutmuşum
şimdi oldu iştekız iyi düşün unttugun kek borek pasta çiko varmı
yok yok yok bu hafta deli gibi sıktım yarında kaynanama gitcem inş börek yapmaz çat pat yarım saatte börek yapıyo kadın benimkine sölimde söylesin yapmasın bişeyof inş cuma güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?