70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin

kac kilo ile hamile kaldin ki canim
onun icin persembe dedim zaten bir kilo gidiyor dedin ya cuma mutlu gireyim haftasonuna

yok fadimecim gecince unutuyorum iste ama cok fena oluyorum eskiden her sene kan verirdim en son kan verdigimden sonra titremeler oldu annem ona baska birsey diyor titreme demiyorda neydin ya :44: aklima gelmedi ama üsüyom iste baya kötü oluyor ama donacak gibi soguk olsada sicak olsada fark etmiyor geliyor arada sonra iste hamile kaldim bidahada kan vermedim simdi bilmiyorum neden öyle kaldi bende diye
birde canim allah korusun kimse senlen gelmediginde doktor lazim oldugunda veya bak bizim komsumuz bizim evde doguruyordun ambulansi aramak sorunda kalirsin vs. onun icin de önemli
ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor

sen bizi gizli gizli takip mi ediyordun canim o su programini hatirliyorum bende indirmisdim o bagirdikca susturuyordum
aslinda mantikli dilek sonradan ona buna saldirmakdansa 1 dilim ekmek yesen hem tam doydugunu anliyorsun
ama iste nereye baksan nereye gitsen hep aksamlari karbonhydratlardan uzak durun diyorlar oda kafayi karistiriyor
o 2 bardak su dimi dilekcim önce 2 litre su sandim sonra dedim her ögünde 2 su yaziyor kesin bardakdir diye düsündüm
Resmi de face de ekli olmayanlar için albüme koydum
cepden arada face baktigim icin cogu seyi kaciriyorum resmi görmemisdim cok hos tatli cikmissin cok begendim hemide beyaz
cok tesekkür ederim arkadasim güzel bilgiler ve abinede bendende acil sifalar diliyorum
merve bu ne dizmana yi da tazmanya diye okumussum dizmana ne canim
kiraz sapli form cayini sonra icseydin
10uncu yiliniz nezaman hayirlisi olsun daha gencsiniz zaten
aksami bozma ama tatlim yogurt ve salata ikisinide ye bence

evet ya söylemiştin yaşıt bizimkiler
ama erken başlamışsın bence
kızlar daha kolay öğreniyormuş ve benim kız 2 haftadır falan hazırdı çünkü öncesinde bezi kuru kalkmıyordu
allah kolaylık versin canım zorrr
reglin yakınmı canım
yaklaşınca bendede oluyor öyle üşüme titreme

günaydın canım; ben idare edıyorum; sen nasılsın dıyetle.. bırazdan menu paylaşcam şoka gırcek topik; tarıhımde ılklerı yaşadım..
diyetmii
oda ne kiii :44:
ya regl yakın yaa yeme krizlerindeyim

süper menü bence
tam benlik
Günaydın canım sanada sağol sen nasılsın
ne olsun canım bende iyi sayılırım işte
ben alisdirmisim kendimi hergün tartiliyorum bi haftasonu tartilmiyorum iste ama kilo veremedigimi görünce de böyle bi durgunluk geliyor bana halen arti dayim bu hafta verebilirmiyim acaba
bende artıyım
ve yemeye devam ediyorum
listeler için sağol canım
çıktısını aldım
Evet topiğe neşe gelsin canlanalım diye şey ettim.
Kızın için de sevindim hadi bakalım inşallah hep devam eder de bir daha uğraşmazsın bezle.
beze geri dönüş yok artık
taktırmıyor zaten
umarım böyle devam eder
bikez daha zorlamadı kızım benim
kizlar dun dedimya cezali diye bu Sabah ne oldu dersiniz ben regli olmusum Adam cildiricak

o yeme krizleri gelirse istersen 1 ekmek ye yinede kesmiyor
mesela bu günlerde öyleyim ben
ama diyet psokolojisine girince ekmeksizde olmuyor

regldeki tatlı kriziyle mucadele derneği olsa keşkee

gecen ay 2 sinde gelmisdin bak olabilir ona bi dikkat edeyim regl yaklasincami oluyor diye sagol minem
off hic sorma minem bana sanki hep böyle kalacakmissim gibi geliyor hic birzaman ince citir söyle güzelce zayifliycakmissim gibime gelmiyor

kizlar ben birazdan cikiyorum yarin burda tatil ohh oglisle öglene kadar yatariz herhalde gerci onada belli olmuyor ama bakalim artik 9-10 a kadar uyuyak bari
cuma da tatil olsaymis keske
bugün kizlarin cogu gelmedi :44:
kendinize iyi bakin fazla kacirmayin

Son düzenleme:
oyy canım sen hasta olmuşun:26:çok geçmiş olsun acil şifalar
bencede ikisi olabilir

Allah razı olsun biraz daha uğraşıyım napimm

Geçmiş olsun canım
İşte banada öyle geliyor tartılmassam alıcakmısım gibi geliyo alışmışımda sabah tartı önünde buluyorum kendimi sabah içmiş bulundum form cayı yaa zaten sorla içiyorum hiç sevmiyorum

Son düzenleme:
canım özel olmazsa evliliğe yönelik konuşuyomusunuz,size gelme konusunda erken demiş:26:ne düşünüyo acaba

Bi ara konuşmuştuk ev mevzuları karışıktı sonrada ben açana kadar açma bu konuyu dedi bende bi daha açmadım.

Tanışalı 8. sene olacak Temmuz da birlikte olalı 6 canım :)
2 bardak su içiosun her ögünden önce..
Teşekkür ettim suzicim ayrıca
Fydalı, bagırsakları calıstıracak ekmek bulduktan sonra aksamları cok abartmamak kaydıyla mantıklı geldi bana bilemedim.:26:

Selamlar kizlar iki gündür cok yogunum ayin 20 sinde kizim dogum günü vardi, yarin burda tatil bizde kizimin serefine bi mangal party si düzenliyoruz esim calisiyo hersey benim omuzuma kaldi alisveris hazirlik derken hic vakit bulamiyorum. Yarinda gitcez pazara kadar yokum ama kilomu ne zaman bildircem geldikten sonra olurmu?? Ama gecmisi hepsini okudum ama dedigim gibi yazmaya firsatim yok simdi kizimi uyutuyorumda hemen yazim dedim.

Canım bence bir git doktora, bahsettiğin normal bişey değil, neden oluyor araştırsınlar bakalım?

Fazla yerde bahsetme de nazar değmesin aman
Ben kaçıyorum, herkese kaçamaksız cıssız akşamlar.

kizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz

Son düzenleme:
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim

oyy canım sen hasta olmuşun:26:çok geçmiş olsun acil şifalar
bencede ikisi olabilir

Allah razı olsun biraz daha uğraşıyım napimm
sagol tatlim bugün ben yine fazla kacirdim ya
canim bende bugün yine aldim zor buluyorum burda ama 4 ününde tadina baktim sonunda en cok hosuma giden ve faydali olan kayisi form cayi misir püskülünün de tadi hos ama kiraz sapi hosuma gitmedi onu bidaha almam birde limonlu var ama onda tik olmuyordun bende :44:
masallah ya zaman gecip gidiyor iste
ha iste onu 2 litre diye okudum dedim oha sonra dedim olamaz 6litre su iciremez dedim düsünmeye basladim
ben bi zayiflasam bende giycem beyaz birseyler senin üstde fazlaligin fazla olmayinca kötü durmuyor göze batmiyor seker
ay insallah istedigimiz gibi oluruz dilek sen olmusdun zaten ben bekliyom hala ne bekliyorsam
ay bilemedim simdi canim betül gelsede sorsak nasil olcak bildirimin diye :26:
Canım bence bir git doktora, bahsettiğin normal bişey değil, neden oluyor araştırsınlar bakalım?

Fazla yerde bahsetme de nazar değmesin aman
Ben kaçıyorum, herkese kaçamaksız cıssız akşamlar.
annem hap yazdircam diyordun gidersek sorayim bakim :26: sagol fadimecim
kizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
ya ben seni merak ettim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…