kizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin
bir kilo gidiyor dedin ya cuma mutlu gireyim haftasonuna
o su programini hatirliyorum bende indirmisdim o bagirdikca susturuyordum
ama iste nereye baksan nereye gitsen hep aksamlari karbonhydratlardan uzak durun diyorlar oda kafayi karistiriyor
hemide beyaz
ve abinede bendende acil sifalar diliyorum
merve bu ne dizmana yi da tazmanya diye okumussum dizmana ne canim
kiraz sapli form cayini sonra icseydin
hayirlisi olsun daha gencsiniz zaten
yogurt ve salata ikisinide ye bence
kac kilo ile hamile kaldin ki canimcanım benimkisi traji komik :) hayatımm...
laf aramızda kızlar siz duymayın:)
doğum sonrası ben 80 kilo eşim 75 kilo .....komediye bak...:)
tam 8 ay böle çekti emziriyom bahanesine de sonra ben diet yaptı şimdi ben 72 eşim 76 falan....:
onun icin persembe dedim zatenperşemne yapmak mantıklı cuma tartı oldugundan
makarna dıyetımı yapcam ama ne var hahahha; kılo almam kıııı
ayda ne kadar verdıgımı hatırlamıyorum yaa ; 83le başladım işte şu an tam 4.5 ay oldu 65 kıloyum.. aya vurursan ayda 4 yapıo ama ılk ay 5ten fazlaydı sonra yavaşladı ama mutlaka her ay en az 3-4 kılo verıyorum.. sadece bu ay veremıcem her halde ama 15 hazırana daha cok var hallederım ben :d
Tamam canım aldım listelerini bende uymaya calısıcam elimden geldiğince bakaım sağol bide bu sebze listesini sadece 1 günmü yapıyorsun
Evet edelim cumaya kadar çiko miko cıss mıss yok
Hakkaten süründürüyor bi takılıyor bak gitmek bilmiyoro salmak yokmu işte bi tutamıyoz boğazımızı ne çektik beee bu boğazımızdan
Olursun olursun ha gayrettt
Yayınlıyım canım öğleden sonra ama şimdi yemeğe cıkıcam
evet bu genel bir sorun şu akşamlar yokmuuuu
Ay o bende de var her sabah pijamalarımı cıkardıgım gibi tartıya tartılmadan duramam her halde
İnşallah istediği gibi cıkar üzülüyordu kıyamam yaa durumu müsait olsa insan üzülürmü bebişi gelicek diye ama ne yapsın şartları el vermeyince zorda kalıcak diye
Aldım listeleri bende canım denicem bakalım pek uyamam bende gerçi öyle harfiyen ama en azından denicem yapabıldıgım kadar
Ne diyo makarnayla ilgili iyi dinlede bizede anlat canım işteyim izleyemiyorum merakta ettim
Görüşürüz suzicimmm
benim teyze kızınada kızmıstı doktor alma kılo diye de oda çiko yemeye korkuyodu doktor bana kızıcak diye o aklıma geldi
yok fadimecim gecince unutuyorum iste ama cok fena oluyorum eskiden her sene kan verirdim en son kan verdigimden sonra titremeler oldu annem ona baska birsey diyor titreme demiyorda neydin ya :44: aklima gelmedi ama üsüyom iste baya kötü oluyor ama donacak gibi soguk olsada sicak olsada fark etmiyor geliyor arada sonra iste hamile kaldim bidahada kan vermedim simdi bilmiyorum neden öyle kaldi bende diyeFiatı da uygunmuş canım, bak bakalım arada bize de gel de anlat canım.
Tünaydın canım, bu sabah öyle oldu.
Evet topiğe neşe gelsin canlanalım diye şey ettim.
Kızın için de sevindim hadi bakalım inşallah hep devam eder de bir daha uğraşmazsın bezle.
Hayır olsun inşallah doktora gitmedin mi hiç??:26::26:
Kız sen nereliydin bizde de var o annem yatgeber ekmeği der yerde gece yatmadan
birde canim allah korusun kimse senlen gelmediginde doktor lazim oldugunda veya bak bizim komsumuz bizim evde doguruyordun ambulansi aramak sorunda kalirsin vs. onun icin de önemliinsaallah canimcok kelime ezberlemek lazim
tesekkur ederim
Level biri yapiyorum sadece arada cok yoruluyorum kardiolarda onlari bazen yapmayip sadece kosuyorum kisa sure sonra tekrar devam ediyorum
oyle suzi kendimi berbat hissediyorum onlar konusuyo ben oyle bakiyorum ama insaallah ogrenicem
ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyortartıya hergün çıkıp + görmek evet cidden kilo vermeyi etkiliyo fakat ya hergün çıkıpta görülen eksilere ne demelibu beni dahada motive ediyo oyüzden full gaz hergün çıkmaya devam ediyorum ben 300-500 eksi çıktığımı görüncede dahada dikkat ediyorum bi sonraki gün için
tunaydin kizlar simdi ahmeti uyuttum islere baslama Zamani
Sabah tatri Eksi 1kg gosterdi
gitcek bu kilolar kendime 3ay veriyorum 3ay sonra citir olcam tekrardan insaallah
kizlar dun dedimya cezali diye bu Sabah ne oldu dersiniz ben regli olmusum Adam cildiricak
sen bizi gizli gizli takip mi ediyordun canimTuba ben kizimdan kaln kilolari verirken seni cok takip etmistim basari oykunu okumustum sen tekrar nasil Kilo aldin ya cok dikkat ediyodun ben seni takip ederken verilicek 1kilon kalmisti hep onu vermeye calisiyodun sonra su icmenin onemini anlatiyodun pcde bi program bulmustun sana su icmeyi hatirlatiyodu ben seni ve kizlari takip ederek ozaman 57ye dusmustum
sonra tekrar hamile kaldim ve doguma 80 kururle girdim 72felandim trye gittim geldim 75 oldum simdi tekrar zayifliycam gercek hedef yine 57 ama simdilik 59olsada yeter
aslinda mantikli dilek sonradan ona buna saldirmakdansa 1 dilim ekmek yesen hem tam doydugunu anliyorsunEvet fiyatta makul geldi bakalım zaten dr da dedi ne yapacagını biliosun ama seni kontrol etmesini istediiğin birine ihtiyacın var die
Akşam bi dilim verdi canım ekmek az tükettiğim icin sapıtıomusum cdden de ekmek yemeye basladıktan sonra gereksiz çikolata atıştırmalıklarım bitti.
İnşaallah hepimiz bu kadar sıkıntının karşılıgını alırız
Günaydın şekerim senin baya baya gitmiş kilolar azcık bişi kalmıs
Selam MineeNasılsın?
Evet ben denedim gördüm valla yukarda da yazdıgım gibi artık gereksiz çiko yemiom.
Vallahi doktr ıhe nın organık tam bugday ekmeğini önerdi hafif ekşimsi.
Sitesinde de yazıor zaten zayıflamaya yardımcı oldugu.
Bende ekmek bi kahvaltıda yersem yerdım sonra da aksam sapıtıodum.
Ekmek yiyen insan doydugu icin gereksiz atıştırmalıklara girmiormuş doktorun dediği bu.
ama iste nereye baksan nereye gitsen hep aksamlari karbonhydratlardan uzak durun diyorlar oda kafayi karistiriyor
o 2 bardak su dimi dilekcim önce 2 litre su sandim sonra dedim her ögünde 2 su yaziyor kesin bardakdir diye düsündüm
cepden arada face baktigim icin cogu seyi kaciriyorum resmi görmemisdim cok hos tatli cikmissin cok begendimResmi de face de ekli olmayanlar için albüme koydum
cok tesekkür ederim arkadasim güzel bilgilerSelamlar arkadaşlar ödevim olan , toplamda 22,3 kg veren Concept arkadaşımla röportajımı tamamladım.Sizlerle de paylaşmak istedim.Sevgiler..
Hoşgeldiniz :) öncelikle çok özel olmazsa biraz kendinizi tanıtır mısınız?
30 yasinda bi anneyim.
Antrenorum, yuzuculerim var, sampiyonalar icin terliyoruz.
Ne zamandır forumumuz üyesisiniz?Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ?
Mart ayinda uye oldum ama 2008den beri buralardayim.
25mart gunu basladim diyete, 92kg ile.
An itibari ile 69kgyum.
Özel bir liste uyguladınız mı yoksa dikkat ederek mi zayıfladınız?
Ozel bi liste uygulamaya kalksam da zamanla hep ayni listeye dondugumu farkediyorum,
notlarima bakarken.
Sut urunleri benim icin onemli
Ruseym vazgecilmezim...nesfit de.
Sut/yogurt+meyve+ruseym+tarcin ile shake hazirlar sik sik yer veririm diyetimde.
Et ha keza. Benim haftalik 3.2kg-4kg saf et tuketmem sart... geciyorumdur da:)))
Balik bazen... yagi icin baliga yoneliyorum.
yaglilar da.
Salata bazen ama kesinlikle son ogun.
Yagi kismam...zeytinyag tabi
diyet yapmadigim donemler kahvaltidan 200gr tereyag yiyip kalkan ben icin, oldukca light
Kuru incir kuru erik kuru uzum...yerim
Her gun yumurta yersem biliyorum ki daha -kilolarda cikacagim ama bazen mumkun olmuyor.
Kahveden vazgecemiyorum...cay nerdeyse icmem..
Normal hayatimda da ekmek ve turevlerini pek tuketmem.
Ruseym ile dengeliyorum.
Tuzlular hamurisleri normal hayatimda da sevmem.
Fastfood ile aram yok.
Ve cigkofte.... iste benim yumusak bolgem:)) diyetdisi 2kg deviririm:))
Diyette bi kere sadece 300gr yiyebilmeyi basardim..ama en iyisi o ise girmemek)
Yediklerinizee ek olarak destek birşeyler tükettiniz mi ?
Tarcin
Vücudunuz deformasyona uğradı mı bunu engellemek için neler yaptınız?
Spor...spor...spor...
Selulit hic bir donemde gormedim vucudumda.
Ne zayifken ne sismanken.
Spor degildir sebebi... spor yapanda bazen daha cok olur.
Sarkma da olmadi ama ben boyle ver-al ver-al seklinde devam edersem...hoooop birader diyen cikacaktir.
Ne kadar ugrassam da bos o zaman.
Zayıflamaya karar vermenizde fizyolojik ve psikolojik olarak hangi nedenler etkili oldu?
Ocak ayında abimin kanser oldugunu ogrendik. Ve tüm kardeslerin iliklerinin uydugunu da.Şükür.
Anında şekeri ve beyaz unu hayatimdan cikardim.
Ve bir daha şeker içeren hiç birşey tüketmeyeceğime karar verdim.
Diyete baslamadim.
Ama sekerin hayatimdan cikmasi demek;
benim kilo vermem demekti.
Ilik vermem gerekmedigini ogrendigimde diyete basladim.
Takımınız dışında çevrenizden ne gibi yorumlar aldınız?Destekleri oldu mu
Yooo cevremde destek veren yok.
Normal goruyorlar artik.
Ama annem herdaim 'yeter' diyen annelerden...
Çalışma hayatınız var mı?diyet yapmanızda olumlu veya olumsuz ne gibi sonuçlar doğurdu?
Ehhh isim spor:))
hiç motivasyon eksikliği yaşadınız mı ? Motivasyonunuzu yüksek tutmak için neler yaptınız?
Hicbirsey...
Benim tum derdim; hayatim boyunca yapmadigim koruma donemi.
Son 4kg kaldi ve sonrasi benim icin yeni bir deneyim olacak.
Buraya girmemin sebebi de bu.
Asil destegi ondan sonra bekleyecegim.
Diyet süresince halsizlik gibi sağlık problemleri yaşadığınız oldu mu?
Sekeri biraktigim ay, insulin, benimle cok ugrasti ama disiplinliyimdir.
Diyette hic sikinti cekemdim.
Eger kisi
*kronik bir rahtsizliga sahip degilse,
*insulin direnci yoksa,
*spor yapiyor -ki sanildiginin aksine spor ayaga kaldirir-,
*gida eksikligi de yoksa ,
ve hala halsizlik basdonmesi varsa,
*sut urunu,
*min 5mg tarcin,
*bir avuc kadar kuru meyve tuketmeli.
muhtemelen problem kalmaz.
Yediklerinizee ek olarak destek birşeyler tükettiniz mi ?
Tarçın..
Vücudunuz deformasyona uğradı mı bunu engellemek için neler yaptınız?
Spor...spor...spor...
Selulit hic bir donemde gormedim vucudumda.
Ne zayifken ne sismanken.
Spor degildir sebebi... spor yapanda bazen daha cok olur.
Sarkma da olmadi ama ben boyle ver-al ver-al seklinde devam edersem...hoooop birader diyen cikacaktir.
Ne kadar ugrassam da bos o zaman.
Hiç kendinizi başaramayacakmış gibi hissettiniz mi?
Yooo hic.
Koruma donemimicin endiseliyim tabi
:)))
60lı kilolara düştükten sonra hayatınızda ne gibi değişimler oldu
Pek bi degisim olmadi.
Sik sik 60lari ziyaret ederim.
İlk kıyafet alışverişine çıktığınızda hissettiklerinizi bizimle paylaşır mısnız?
Henuz alisverise cikmadim.
Ben hep 104kg-60lar arasi dolandigim icin evde 48-38beden kiyafetlerim vardi.
Stoktan yiyorum.
Gecen ay butun kiyafetlerimi belediyeye verdim -40beden ustu olan-.
Çevrenizdeki insanların özellikle de eşinizin size karşı davranışları ve size bakış açısı değişti mi?
Cevreme normal geliyor..esim icin de normal artik.
Kilo almaz isem anormal gelecektir muhtemelen
Eşim her zayifladigimda dedigini tekrarliyor sadece "yüzüğünü taktin mi?" Hehe yeter zaten.
VE son olarak sizin eklemek istediğiniz ya da zayıflamak isteyenlere ve diyet gruplarına önerileriniz nelerdir?
Erken kalkinnnnnnn....
Hersey icin ev icin kendiniz icin yasaminiz icin..
Dogan gunesi siz karsilayin...gun uzerinize dogmasin.
Tembel olmayin!
Sporu evden cikmadan yapin...atin arkaniza gunu yasayin.
Su...aman diyim ne 8 bardak ne 10...
Kilo basina 32-33ml.
Yedikleriniz icin "ya ben bunu kac kere yedim" diyerek baslayin istisarenize..
Ve emin olun en guzeli ideal vucud...
saglik icin diyorum... guzel derken gorsel demiyorum.
Abim suan kanserle cebellesiyor ve "keske olur olmadik hap icmeseydim" diyor...
"Vucudum sinyal veriyor canim tatli istiyor"... demeyin... kandirmayin kendinizi..
Vucut o kadar salak mı, kendisi icin en zararlisini istesin..
Saglikla kalin...herhafta eksilsin kilolariniz...
İlginize çok teşekkür ediyorum çok keyifli bir röportaj oldu :) Abinize de acil şifalar diliyorum...
Yaaa unuttum Suzimm ben sana menümü paylaşıcam demiştim öğleden sonra şimdi aklıma geldi anca kusuruma bakma olurmu
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 domates ve salatalık
kk peynir
kiraz saplı form çay
ARA
3 erik, 1 kayısı
ÖĞLEN
1 tavuk but 5-6 dilim patates
6 kaşık makarna
domates ve salatalık
ARA
1 dilim kek, melisa çayı
AKŞAM
2 adet çikolu gofret
1 adet biber dolması
5 adet dızmana
4-5 kaşık yoğurt
yarım dilim karpuz
İçime canavar kaçmış sanki annaaammm ne çok yemişim
kiraz sapli form cayini sonra icseydin
10uncu yiliniz nezamanSabah 2-3 dilim tam bugday ekmegi yesen daha doyurucu olur :26:
Sonradan patlama yaşamışsın :26: Bide dr patatesi yeme dedi sürekli bana bilmem neden :26:
Bu gidişle beraberliğimizin 10. yıl dönümünde bir teklif beklioruım
aksami bozma ama tatlimbu gün ki menüm
sabah
tandır ekmeği,çökelek
ara
yeşilçay,siyahçay
1lt su
2 gün kurusu kayısı
öğle
küçük tabak kurutulmuş sebzeli yemek,
küçük tabak makarna
1 bardak ayran