zor canim Allah yardimcin alsun ..inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
oyyyy canimmmmmmmmsagol tatlimbugün ben yine fazla kacirdim ya
canim bende bugün yine aldim zor buluyorum burda ama 4 ününde tadina baktim sonundaen cok hosuma giden ve faydali olan kayisi form cayi misir püskülünün de tadi hos ama kiraz sapi hosuma gitmedi onu bidaha almam birde limonlu var ama onda tik olmuyordun bende :44:
masallah yazaman gecip gidiyor iste
ha iste onu 2 litre diye okudum dedim ohasonra dedim olamaz 6litre su iciremez dedim düsünmeye basladim
ben bi zayiflasam bende giycem beyaz birseylersenin üstde fazlaligin fazla olmayinca kötü durmuyor göze batmiyor seker
ay insallah istedigimiz gibi oluruz dilek sen olmusdun zaten ben bekliyom hala ne bekliyorsam
ay bilemedim simdi canim betül gelsede sorsak nasil olcak bildirimin diye :26:
annem hap yazdircam diyordun gidersek sorayim bakim :26: sagol fadimecim
ya ben seni merak ettim bugün
geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorumkizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin Eki Görüntüle 723750
ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor
sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsunkizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum
bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonraen iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak
sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
bende bilmiyorum canım araştırıyorlar yerimden kalkamıyorum aşırı halsizlik var
ev berbat oldu valla biran önce toparlanmam lazım yoksa işler kötü olacak
gecmis olsun canim ya :26: merak ettim okadar kötümü canim ya yani bazen halsizlik oluyor belki bi vitamin eksikliginden falan da olabiliyor ama okadar coksa insallah biran önce sebepini bulurlar :26:inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
ben onu dün yaptimzor canim Allah yardimcin alsun ..
oyyyy canimmmmmmmmanlattim ya sana neler yaptigimi
sagol canimay 3 fitikmi :26: Rabbim sifa versin zor :26: amiiiiiinnn
geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum
bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonraen iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak
sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun
gecmis olsun canim ya :26: merak ettim okadar kötümü canim ya yani bazen halsizlik oluyor belki bi vitamin eksikliginden falan da olabiliyor ama okadar coksa insallah biran önce sebepini bulurlar :26:
ben onu dün yaptim
ay öksürük olmussum sankim gidiklaniyor birde betül ve nesliden bana gecti herhalay nesli hastaydin bugün merak ettim onu simdi aklima geldi ondan gelemiyordur yazik betül de arkadasi vardin betül senin kutun doluymus canim birsey yazcakdim dolu dedi
teşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem
yine biz bildigimiz gibi yapalimgeçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum
bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirimkizlar kaciyorum 1 saate gelirim insallah yine
off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o
evet canımyaa,,çok acım var,ağır kaldırma kilo almamaya çalış eğilip kalkarken dikkat ol vs.vs. söyledi doktr,,fizik tedaviye gönderdi işe yaramazsa iğne vurucam oda fayda etmezse ameliyat dedi,15gün gittim hergün fiziğe,değişen hiçbişey yok,hala çok acıyo,
napcam bilmem,tekrar gidelim dedi eşim bakalım ne zaman gitcez
iyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
bugün oruçluydum borçlar warda
sahurda 2 dilim kepek ekmeği arası domates
iftar 2 dilim kepek ekmeği arası domates peynir..3 dilim karpuz
şuan:büyük fincan türk kahwesi orta şekerli yanındada 3 minik çikolata
geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..
yine biz bildigimiz gibi yapalimyoksa 80ene gider benim yol dikkat etmezsem :18:
bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirim
off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o
kizlar :80:durkacmadan yediklerimi yazayim yoksa unuturum yarina
sabah: 2 dilim kasar peyniri 5 cerry domates
ara: 3 kayisi
ara: 1 diyet bisküvi
öglen: et döneri salata
ara: kirazli kek
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
sonra avcum icinden daha kücük pide 1 salam
sonra bu sefer avcumun ici kadar yine pide1 sosis
ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleriama pismanda olmuyorum ki ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda umursamiyorum :26:
hadin kactim gelebilirsem yine ugrayabilirim
allah kabul etsin canimiyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
bugün oruçluydum borçlar warda
sahurda 2 dilim kepek ekmeği arası domates
iftar 2 dilim kepek ekmeği arası domates peynir..3 dilim karpuz
şuan:büyük fincan türk kahwesi orta şekerli yanındada 3 minik çikolata
geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..
nezaman gidiyorsun ki canim tatile :26:teşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem
bana ceneci dobic mi diyon kizslm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın
cnm tahlıl degerlerınde bıseyler varsa anlarlar nıye anlamasınlar kız kuruntu yapma sonucta koskoca doktor onlar önemlı bişi olursa acıl gonderırler senı sıkma canını
he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benımallah kabul etsin canimbaban hastanede miydin canim ya :26:hatirlar gibiyim ama suan gelmedi aklima :26:
nezaman gidiyorsun ki canim tatile :26:
bana ceneci dobic mi diyon kizsen nerdeydin ay dur kiyamam sen halen toparlaniyordun dimi gel öpim kilolarla durumun nasil
bu sefer gittim:79::80:
bişeyler söyledilerde tam anlamadılar kanla yada beyinle dediler bakalım inşallah önemli değildir ayaktayken baş dönmesi oluyor tek dışarı bile çıkamıyorum 1 aydır
he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benım
ay kıyamam ıns onemlı deıldır cnm ama dedıgın kulak zarıylada olbılır oda bas donmesı yapıyomus bı kulak burun bogaza gıdıp sıkayetlerını anlatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?