70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
zor canim Allah yardimcin alsun ..

oyyyy canimmmmmmmm anlattim ya sana neler yaptigimi

kizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin Eki Görüntüle 723750

ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor
geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum

bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonraen iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak

kizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:

Son düzenleme:

sagol canim ay 3 fitikmi :26: Rabbim sifa versin zor :26: amiiiiiinnn

selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim

bende bilmiyorum canım araştırıyorlar yerimden kalkamıyorum aşırı halsizlik var

ev berbat oldu valla biran önce toparlanmam lazım yoksa işler kötü olacak

inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
gecmis olsun canim ya :26: merak ettim okadar kötümü canim ya yani bazen halsizlik oluyor belki bi vitamin eksikliginden falan da olabiliyor ama okadar coksa insallah biran önce sebepini bulurlar :26:
zor canim Allah yardimcin alsun ..

oyyyy canimmmmmmmm anlattim ya sana neler yaptigimi
ben onu dün yaptim

ay öksürük olmussum sankim gidiklaniyor birde betül ve nesliden bana gecti herhal ay nesli hastaydin bugün merak ettim onu simdi aklima geldi ondan gelemiyordur yazik betül de arkadasi vardin betül senin kutun doluymus canim birsey yazcakdim dolu dedi

sagol canim ay 3 fitikmi :26: Rabbim sifa versin zor :26: amiiiiiinnn

evet canımyaa,,çok acım var,ağır kaldırma kilo almamaya çalış eğilip kalkarken dikkat ol vs.vs. söyledi doktr,,fizik tedaviye gönderdi işe yaramazsa iğne vurucam oda fayda etmezse ameliyat dedi,15gün gittim hergün fiziğe,değişen hiçbişey yok,hala çok acıyo,
napcam bilmem,tekrar gidelim dedi eşim bakalım ne zaman gitcez

iyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
bugün oruçluydum borçlar warda
sahurda 2 dilim kepek ekmeği arası domates
iftar 2 dilim kepek ekmeği arası domates peynir..3 dilim karpuz
şuan:büyük fincan türk kahwesi orta şekerli yanındada 3 minik çikolata
geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..

teşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem

slm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın

teşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem

cnm tahlıl degerlerınde bıseyler varsa anlarlar nıye anlamasınlar kız kuruntu yapma sonucta koskoca doktor onlar önemlı bişi olursa acıl gonderırler senı sıkma canını

yine biz bildigimiz gibi yapalim yoksa 80ene gider benim yol dikkat etmezsem :18:
kizlar kaciyorum 1 saate gelirim insallah yine
bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirim
off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o

kizlar :80:dur kacmadan yediklerimi yazayim yoksa unuturum yarina

sabah: 2 dilim kasar peyniri 5 cerry domates
ara: 3 kayisi
ara: 1 diyet bisküvi
öglen: et döneri salata
ara: kirazli kek
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
sonra avcum icinden daha kücük pide 1 salam
sonra bu sefer avcumun ici kadar yine pide 1 sosis

ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleri ama pismanda olmuyorum ki ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda umursamiyorum :26:
hadin kactim gelebilirsem yine ugrayabilirim

sıkma canını cnm
kız benımde borclarım varda dıyetteyım dıye ertelıyom su içme falan sorun oluyo dıye bende mı tutsam ayrıca bence cok az yemıssın

ya suzı nereye

allah kabul etsin canim baban hastanede miydin canim ya :26:hatirlar gibiyim ama suan gelmedi aklima :26:
nezaman gidiyorsun ki canim tatile :26:
slm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın
bana ceneci dobic mi diyon kiz sen nerdeydin ay dur kiyamam sen halen toparlaniyordun dimi gel öpim kilolarla durumun nasil

bu sefer gittim :79::80:

cnm tahlıl degerlerınde bıseyler varsa anlarlar nıye anlamasınlar kız kuruntu yapma sonucta koskoca doktor onlar önemlı bişi olursa acıl gonderırler senı sıkma canını

bişeyler söyledilerde tam anlamadılar kanla yada beyinle dediler bakalım inşallah önemli değildir ayaktayken baş dönmesi oluyor tek dışarı bile çıkamıyorum 1 aydır

he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benım
bişeyler söyledilerde tam anlamadılar kanla yada beyinle dediler bakalım inşallah önemli değildir ayaktayken baş dönmesi oluyor tek dışarı bile çıkamıyorum 1 aydır

ay kıyamam ıns onemlı deıldır cnm ama dedıgın kulak zarıylada olbılır oda bas donmesı yapıyomus bı kulak burun bogaza gıdıp sıkayetlerını anlatsan

orayada yolladılar sağlam çıktım çok şükür geriye hemotoloji ve nöroloji kaldı bebekle zor oluyor onun için hemen toparlanmam lazım inşallah sadece yorgunluktandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…