70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı

suzim napıyon sen gün içinde iyisin akşam cozutuyonnn
bende bu hafta dikkat edeyim diyorum inadına bişeyler çıkıyor..
2 gün akşam yemeğine gitmek zorunda kaldım bide yemek geç saatte..
bide kermes zamanı arkadaşlar kermese gidelim dediler öğlenlride ordayız..
nolcak bu halim bilemiyorum..
Allah rahmet etsin canım babacığının...

iyi gözün aydın handecim..
istemiyordun zaten iyi olmuş hayırlısı..
mobilya ne aldın kızzz güle güle kullan..

günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
dikkat edelim lütfennnnn.......

kizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
Kız ev düzenleme topiklerine bakıp bakıp evi baştan başa düzenledin sanırımDarısı benim başıma da ne zaman bilmiyom

selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
Allah kolaylık versin canım, inşallah önemli bişey çıkmaz, sen moralini yüksek tut.

Fıtık için hangi doktora gidliyor canım, ben de şüpheleniyorum ama gitmedim hiç, kasık ağrısı yapıyor mu fıtık ve de üst bacakta ağrı yanma gibi bişeyler oluyor mu?
Tartı konusunda eğer herhgün tartılırsam ve de eksi görürsem ben de nasıl olsa veriyorum deyip kaçamak yapabiliyorum

Allah kabul etsin orucunu

slm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın
İyiyiz canım, sen nasılsın?

Sen suçunu biliyon zatenMinnak pide bir daha minnak pide kimi kandırıyon bakim

Yedikçe varya iştah açılıyo, geçen sene ben uzun süre tatlıdan uzak kaldım ve de aklıma bile gelmiyordu, şimdi maşallah hergün kaçamak

Ben sayısını bile bilmiyom ama 40 civarı da benim vardır sanırım.
Baban için de Allah rahmet eylesin canım, cennette kavuştursun.

Tamam canım, bekliyoruz. Güle güle giy bu arada.

Darıldım darıldım tüstüm, şaka şaka, Allah gönlüne göre vermiş işte sevindim senin adına. Biliyo musun benim eşim de biz evlendikten sonra askere gitti, asker yolu bekledim 15 ay hem de, ben de senin gibi o korkuları yaşadım, şükür ki benim de olmadı o dönem, Allah herkese istediği zaman versin bebiş.

günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
Günaydın canım, sen işlerine bak önemli değil.

günaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.
Günaydın

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Maalesef ben artıdayımYarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::18::18:

hande ne yapti acaba

Hande hamile değilmiş az önce geçmiş okurken gördüm dokturun boynuna atlıcakmıs sevinçten deluuu

selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim

bende bilmiyorum canım araştırıyorlar yerimden kalkamıyorum aşırı halsizlik var

ev berbat oldu valla biran önce toparlanmam lazım yoksa işler kötü olacak

inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce sonuclanırda kötü birşey cıkmaz sende rahatlarsın allah yardımcın olsun

Bende kayısılı ve karısık içiyordum eskiden sonra elma kromlumu ne aldım zor içtim onu cok kötüydü kokusu şimdide kiraz saplı aldım buda fena değil elma kromludan sonra iyi geliyo ama yınede hiçbirini severek içmiyorum kötünün iyisiler bana göre

Sanada geçmiş olsun canım fıtıkta çok kötü allah tüm hastalara yardımcı olsun

Çok az yemişsin canım zaten tümgün yemek yemiyo su içmiyosun bari biraz salata falan yapaydın bide bol su iç susuz bırakma vücudunu
Babam benimde aklıma her geldiğinde içim daralır sıkısır allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar

teşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem
Göster canım farklı doktorların görmesinde fayda var

Sanki şimdi çok dikkat ediyosun suzi yaa ne o pideler sucukla sosisler dikkat edicem dedikçe abartıyosun kuzum sen bi süre normal yemekmi yesen sonra baslasan acaba :26::26::26:

gelmeye caliscam canim Eki Görüntüle 723963
dipnot: üstüne tiklamayi unutma :))))))

Ya ballıyla ikiniz nerden buluyosunuz bunları

Ayyy gurbett canım tatil cekti kız şimdi bende istiyom kum deniz plajjj

Regline kadar sıksan dişini canım regle kadar alıp sonra vermeye calısma bide sonra en azından azar azar ye miden agrıyana kadar değil

Allah kabul etsin orucunu... babana ve benim babamada allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar

Tebrikler canım güzel yemişsin ama dedikleri gibi yogurt ve salata iyi olurdu

Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yok hepinizi optum

Kız yazlıgın orda eczane yokmu sabah erken kalk git eczanede tartıl

Kız gündüz cok uyuma şişersin valla

O canına kıydıgı köpekten daha hayvan onu yapan allah akıl fikir versin insan eylesin tez zamanda o hayvanı inşallah

brunch yapmış hatun

Geçmiş olsun canım allah korusun öyle düşünme bişey olmaz de sen doktora da görün en kı sa zamanda hem için rahatlar hemde bir hastalıgın varsa erken teshıs her zaman yararlıdır.

Hamile değilim oh oh utanmasam sarılacaktım doktura

Hadi gözün aydın canım bosuna üzmüşsün 1 haftadır kendini bak tutkularıda bosuna yedin ne mobilya aldın güle güle kullan iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allahım...

tartı öncesi son gün

günaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.

Hepinize günaydınlarrr...

Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun

[video=youtube;GtqF2AHOoWI]http://www.youtube.com/watch?v=GtqF2AHOoWI[/video]

Balkaymakim sabah serviste çalıyodu dinlerken sen geldin aklıma paylaşıyım da dinleyelim hep beraber dedim

Sevgilimmm

Şekerimmm

Bal kaymak yarimmmm

Son düzenleme:
oohh güzel güzel uyu oğluşunla tadını çıkar
hıımmmm inş. hayırlısı dilekçim,herşey gönlünce olsun canım benim
nice yıllara canımAllah kolaylık versin
bizde seni özledik canımumarım kötü bişey yoktur
Allah şifa versin canım
Allah kabul etsin canım,yediklerin banada az geldi
bişeyler söyledilerde tam anlamadılar kanla yada beyinle dediler bakalım inşallah önemli değildir ayaktayken baş dönmesi oluyor tek dışarı bile çıkamıyorum 1 aydır

orayada yolladılar sağlam çıktım çok şükür geriye hemotoloji ve nöroloji kaldı bebekle zor oluyor onun için hemen toparlanmam lazım inşallah sadece yorgunluktandır
İnşallah önemli bişey değildir canım yaa
Allah rahmet eylesin canım
gözümüz doymuyo gözümüz
aynen yendikçe yeniyor

oyyy canımmmAllah gönlüne göre versin canım inş. istediğiniz bi zamanda hayırlı evlatlarınız olur
hayırlı olsun mobilyaların

günaydın canım...
bende aynı durumdayım.. 2gün önce eksideyken şimdi artıda
bu gün ne yapabilirsek artıkım..

bacağına vuran ağrı uyuşma varsa belinde ağrı varsa beyin cerrahi,fizik tedavi,nöroloji vs bakıyor canım..

günaydın canım...
denize düşen form çaya sarılıyor

günaydıınnn

günaydın mervoş naber

hayırlısı olsun canımmm
istediğin bir vakitte nasip olur inşallah
adet skötürücülerin bizararı varmıdır bilmiyorum dokturumuz bilir gelirse cevaplar ama adet olmamakta zararlı sonuçta
aslında biara nesli soğanla bişey yapıyordu onu deneyebilirsin

bende öyle bişeyler çıkmıyorda kendi isteğimle tıkınıyorum
allahtan yemekten sonra yemiyorum öyle olsa vicdanım daha çok sızlayacak
günaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.

tartı öncesi son gün
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr
Yedikçe varya iştah açılıyo, geçen sene ben uzun süre tatlıdan uzak kaldım ve de aklıma bile gelmiyordu, şimdi maşallah hergün kaçamak
geçen sene nasıl yaptık bu işi yaaa
geri gelenler hep aynı yerde sayıyoruz bitek betül zayıf sanırım bize göre

bende artıyım hemde öyle 100-200 değil
Regline kadar sıksan dişini canım regle kadar alıp sonra vermeye calısma bide sonra en azından azar azar ye miden agrıyana kadar değil
işte sorun orda canım dişimi sıkamıyorum
aynen yendikçe yeniyor

cumaya 1 kala 1kiloya yakın artılardayım moralim diplerdeeeee

günaydın buarada canlarım

ama kararlıyım bugün bozmıycammmmm

ayyy inşallah yarın 63ü görürüm geriiii

haydi bakalım gıııı artık zayıflayalım..hamile kalırsın bak zonra fit hamilelerden olucan heee ona göre..ama sonra
Allah rahmet etsin canım babacığının...

.
amin saol canım

tartı öncesi son gün

inşallah son 2 günde dikkat ediyorum bakalım geri kalanında hep tıka basa yedim 2 gün işe yarıyacak mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…