suzim napıyon sen gün içinde iyisin akşam cozutuyonnnyine biz bildigimiz gibi yapalimyoksa 80ene gider benim yol dikkat etmezsem :18:
bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirim
off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o
kizlar :80:durkacmadan yediklerimi yazayim yoksa unuturum yarina
sabah: 2 dilim kasar peyniri 5 cerry domates
ara: 3 kayisi
ara: 1 diyet bisküvi
öglen: et döneri salata
ara: kirazli kek
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
sonra avcum icinden daha kücük pide 1 salam
sonra bu sefer avcumun ici kadar yine pide1 sosis
ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleriama pismanda olmuyorum ki ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda umursamiyorum :26:
hadin kactim gelebilirsem yine ugrayabilirim
bende bu hafta dikkat edeyim diyorum inadına bişeyler çıkıyor..bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
ara öğünlerimde hiç sorun yok ekmek bile yemedim
belkide ondan saldırdım diycem ama değil ekmek yesemde saldırırdım kesin
yemekten midem ağrıdı ama yinede yedim
üüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkkın regl çok yakın sanırsam 3-4 gün falan var
duşa gircem şimdi yorgunluğumu atarım belki
yine gelirim
handeyi merak ettim :26:
Allah rahmet etsin canım babacığının...67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..
saol suzim..yok babamı 7 yıl önce kaybettim trafik kazasında..
Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı
Kız ev düzenleme topiklerine bakıp bakıp evi baştan başa düzenledin sanırımkizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
Allah kolaylık versin canım, inşallah önemli bişey çıkmaz, sen moralini yüksek tut.selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
Fıtık için hangi doktora gidliyor canım, ben de şüpheleniyorum ama gitmedim hiç, kasık ağrısı yapıyor mu fıtık ve de üst bacakta ağrı yanma gibi bişeyler oluyor mu?geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum
bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonraen iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak
sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:
Allah kabul etsin orucunuiyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
bugün oruçluydum borçlar warda
sahurda 2 dilim kepek ekmeği arası domates
iftar 2 dilim kepek ekmeği arası domates peynir..3 dilim karpuz
şuan:büyük fincan türk kahwesi orta şekerli yanındada 3 minik çikolata
geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..
İyiyiz canım, sen nasılsın?slm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın
Sen suçunu biliyon zatenyine biz bildigimiz gibi yapalimyoksa 80ene gider benim yol dikkat etmezsem :18:
bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirim
off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleriama pismanda olmuyorum ki ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda umursamiyorum :26:
Yedikçe varya iştah açılıyo, geçen sene ben uzun süre tatlıdan uzak kaldım ve de aklıma bile gelmiyordu, şimdi maşallah hergün kaçamakbütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
yine gelirim
Ben sayısını bile bilmiyom ama 40 civarı da benim vardır sanırım.67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..
Tamam canım, bekliyoruz. Güle güle giy bu arada.öyle sen gidersen ben de küserim
dikkat etsen sen verirsin bence canım cumaya kadar
olabildiğince girmeye çalışıyorum ama çok olmuyor :26:
o kadar yorgunum ki uykusuzum da..
yine de bi hızlı hızlı baktım
ben de özlüyorum pek alışmışım buraya
doktor kontrolünde olunca iyi veriyorsun canım sen
resmini de gördüm
bu kadarcık uğrayabildim canım anca :26:
kutumu da hemen boşaltıyorum
pantolonum geldi kızlar
üzerine de tunik aldım beyaz
beğendim ama ütülerken farkettim kumaşında problem varmış
yarın değiştircem inşallah
arkadaşımın mezuniyeti var
ona kadar yetişir inşallah..
öyle işte
resim eklerim
ben kaçar
öptüm hepinizi.
Darıldım darıldım tüstüm, şaka şaka, Allah gönlüne göre vermiş işte sevindim senin adına. Biliyo musun benim eşim de biz evlendikten sonra askere gitti, asker yolu bekledim 15 ay hem de, ben de senin gibi o korkuları yaşadım, şükür ki benim de olmadı o dönem, Allah herkese istediği zaman versin bebiş.Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı
Günaydın canım, sen işlerine bak önemli değil.günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
dikkat edelim lütfennnnn.......
Günaydıngünaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.
hande ne yapti acaba
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
bende bilmiyorum canım araştırıyorlar yerimden kalkamıyorum aşırı halsizlik var
ev berbat oldu valla biran önce toparlanmam lazım yoksa işler kötü olacak
inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
sagol tatlimbugün ben yine fazla kacirdim ya
canim bende bugün yine aldim zor buluyorum burda ama 4 ününde tadina baktim sonundaen cok hosuma giden ve faydali olan kayisi form cayi misir püskülünün de tadi hos ama kiraz sapi hosuma gitmedi onu bidaha almam birde limonlu var ama onda tik olmuyordun bende :44:
annem hap yazdircam diyordun gidersek sorayim bakim :26: sagol fadimecim
geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum
bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonraen iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak
sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:
iyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..
Göster canım farklı doktorların görmesinde fayda varteşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem
yine biz bildigimiz gibi yapalimyoksa 80ene gider benim yol dikkat etmezsem :18:
he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benım
ay kıyamam ıns onemlı deıldır cnm ama dedıgın kulak zarıylada olbılır oda bas donmesı yapıyomus bı kulak burun bogaza gıdıp sıkayetlerını anlatsan
bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
yine gelirim
67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..
sabah
peynir domates salatalık roka 1 dilim ekmek
ara
yeşilçay 2 kayısı 7-8 tane kiraz
öğlen
5 kaşık sade bulgur pilavı 5 kaşık bezelye
ara
nescafe
akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık bezelye
şimdide çay içiyom anca gelebildim işten çok yorgunum
Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yokhepinizi optum
bende menumu yazam barı
sabah
4 dılım sucukla yarım yumurta
1 dılım ekmek
bıraz peynır
salatlık
yesıl cay
ara 10 fındık
aksam
4 köfte
1 kasık pılav
yogurt
maydonoz suyu
3.5 lıtre su
1 ısırık kek:18::18::18::18::18::18::18:
acaib sinirliyim..dangalağın birisi ateş etti we köpeğin nasıl bi ağlama sesi geldi anlatamam içim gitti..dilsiz onlar ya dertlerini nasıl anlatsın.geldiyse kapına su wer ekmek wer açtır belki..pislik insanlar..elleriniz kırılsın ...
brunch yapmış hatun
amin saol canım..fazla yiyemedim..midem bulanıyor..we boğazımda sanki bir düğüm war yutkunamıyorum..bu uzun süredir olan bişey we ben korkuyorum.eşimde yok..öylece kalıwermekten çaresizce kalmaktan çok korkuyorum..şuan bile önümde neler olsa yemem..:120::120::120:
Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Hamile değilim oh oh utanmasam sarılacaktım doktura
günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
günaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.
geçmişteyim
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Maalesef ben artıdayımYarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::18::18:
oohh güzel güzel uyu oğluşunla tadını çıkargecen ay 2 sinde gelmisdin bak olabilir ona bi dikkat edeyim regl yaklasincami oluyor diye sagol minem
off hic sorma minem bana sanki hep böyle kalacakmissim gibi geliyorhic birzaman ince citir söyle güzelce zayifliycakmissim gibime gelmiyor
kizlar ben birazdan cikiyorum yarin burda tatil ohh oglisle öglene kadar yatariz herhaldegerci onada belli olmuyor ama bakalim artik 9-10 a kadar uyuyak bari
cuma da tatil olsaymis keske
bugün kizlarin cogu gelmedi :44:
kendinize iyi bakin fazla kacirmayin
hıımmmm inş. hayırlısı dilekçim,herşey gönlünce olsun canım benimBi ara konuşmuştuk ev mevzuları karışıktı sonrada ben açana kadar açma bu konuyu dedi bende bi daha açmadım.
Tanışalı 8. sene olacak Temmuz da birlikte olalı 6 canım :)
2 bardak su içiosun her ögünden önce..
Teşekkür ettim suzicim ayrıca
Fydalı, bagırsakları calıstıracak ekmek bulduktan sonra aksamları cok abartmamak kaydıyla mantıklı geldi bana bilemedim.:26:
nice yıllara canımSelamlar kizlar iki gündür cok yogunum ayin 20 sinde kizim dogum günü vardi, yarin burda tatil bizde kizimin serefine bi mangal party si düzenliyoruz esim calisiyo hersey benim omuzuma kaldi alisveris hazirlik derken hic vakit bulamiyorum. Yarinda gitcez pazara kadar yokum ama kilomu ne zaman bildircem geldikten sonra olurmu?? Ama gecmisi hepsini okudum ama dedigim gibi yazmaya firsatim yok simdi kizimi uyutuyorumda hemen yazim dedim.
bizde seni özledik canımselam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
Allah şifa versin canım
evet canımyaa,,çok acım var,ağır kaldırma kilo almamaya çalış eğilip kalkarken dikkat ol vs.vs. söyledi doktr,,fizik tedaviye gönderdi işe yaramazsa iğne vurucam oda fayda etmezse ameliyat dedi,15gün gittim hergün fiziğe,değişen hiçbişey yok,hala çok acıyo,
napcam bilmem,tekrar gidelim dedi eşim bakalım ne zaman gitcez
Allah kabul etsin canım,yediklerin banada az geldiiyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
bişeyler söyledilerde tam anlamadılar kanla yada beyinle dediler bakalım inşallah önemli değildir ayaktayken baş dönmesi oluyor tek dışarı bile çıkamıyorum 1 aydır
İnşallah önemli bişey değildir canım yaaorayada yolladılar sağlam çıktım çok şükür geriye hemotoloji ve nöroloji kaldı bebekle zor oluyor onun için hemen toparlanmam lazım inşallah sadece yorgunluktandır
Allah rahmet eylesin canım67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..
benimde bir sürüüü borcum var niyetim var başlamaya inş. tutarım
gözümüz doymuyo gözümüzaslında midemiz doyuyorda gözümüz doymuyor suzim..zaten bide diyette olduk mu?yemek istemesek bile yiyoruz aman zaten yedim yemişken biraz daha yiyeyim diyoruz.şahsen ben öyleyim..
suziyede dedim canım gözümüz doymuyor..midede problem yok..diyet psikolojisi beyni direk yemeye yönlendiriyor..normalde dikkatini bile çekmeyen şeyler gözümüze ilişiyor..
aynen yendikçe yeniyor
ne desen haklısın canım ama bugün öyleydi valla
hem yedim hemde pişman oldum kızdım kendime
sonra yine yedim öyle bir döngü işte
ha bidöngüü daha var tatlı ihtiyacı üstüne ağzının tadının değişmesi için tuzlu yeme sonra yine tatlı tuzlu derken gelen mide ağrısı
aynen öyle
cıss yedim nasılsa bugün gitti diyorum
bide bende şey var
akşam yemeğinden sonra yemiyorum bişey gün içinde problem olmayacakmış gibi geliyor ve götürüyorum
biara bizim apartmanın bahçesinde biköpek boyluboyunca yatıyor
neymişte çilek bahçesine giriyormuş diye zehirlemişler
aynı günün sabahıda köpeğe içim gitmişti
bildiğin sokak köpeği değildi cinsti yani ve temizdi ama gitti nazarımda değmez ama :26:
aynen yendikçe yeniyor
günaydın canım...Günaydın kızlarrr,
Maalesef ben artıdayımYarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::18::18:
Hepinize günaydınlarrr...
Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun
günaydıınnnGünaydın kızlarrr,
günaydın mervoş naberHepinize günaydınlarrr...
Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun
[video=youtube;GtqF2AHOoWI]http://www.youtube.com/watch?v=GtqF2AHOoWI[/video]
Balkaymakim sabah serviste çalıyodu dinlerken sen geldin aklıma paylaşıyım da dinleyelim hep beraber dedim
Sevgilimmm
Şekerimmm
Bal kaymak yarimmmm
hayırlısı olsun canımmmAy bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
bende öyle bişeyler çıkmıyorda kendi isteğimle tıkınıyorumbende bu hafta dikkat edeyim diyorum inadına bişeyler çıkıyor..
2 gün akşam yemeğine gitmek zorunda kaldım bide yemek geç saatte..
bide kermes zamanı arkadaşlar kermese gidelim dediler öğlenlride ordayız..
nolcak bu halim bilemiyorum..
günaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrgünaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
geçen sene nasıl yaptık bu işi yaaaYedikçe varya iştah açılıyo, geçen sene ben uzun süre tatlıdan uzak kaldım ve de aklıma bile gelmiyordu, şimdi maşallah hergün kaçamak
bende artıyım hemde öyle 100-200 değilGünaydın kızlarrr,
işte sorun orda canım dişimi sıkamıyorumRegline kadar sıksan dişini canım regle kadar alıp sonra vermeye calısma bide sonraen azından azar azar ye miden agrıyana kadar değil
aynen yendikçe yeniyor
cumaya 1 kala 1kiloya yakın artılardayım moralim diplerdeeeee
günaydın buarada canlarım
ama kararlıyım bugün bozmıycammmmm
ayyy inşallah yarın 63ü görürüm geriiii
amin saol canımAllah rahmet etsin canım babacığının...
.
günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?