günaydın arkadaşlar. ben de sabah ekmeksiz kahvaltımı yaptım çiğ sebzeler yedim , çarliston biber domates falan.rutin ev temizliğine başlayacağım sonra da doğru dışarı.evde kaldıkça yiyesi geliyo insanın. zaten günün yarısı mutfakta geçiyo ev kalabalık, evdekiler de iştahli olunca.:1hug: eltimle karar verdik gezicez bugün.(kocalar şikayetçi olsa da)
a.s.günaydınn herkese çok güzel bir gün kendimi çok enerjik hissediyorum delikafaduldenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaesırnaşık şey:lepi:sositosositonaniknanikŞeniz:sm_cool::roflol::dance:sizinle paylaşmak istedim bel ki enerjim sizede geçer herkese bol hareketli birgün diliyorum
gunaydın kızlar nasılsınız hava bu gün çk güzel ama ben cok moralim bozuk hastalandım bebek gene olmadı o yüzden :1no2:hava cok guzel kizlar, bol bol yurumek lazim bgn
gunaydın kızlar nasılsınız hava bu gün çk güzel ama ben cok moralim bozuk hastalandım bebek gene olmadı o yüzden :1no2:
teşekkür ederim canım ama insan üzülmeden olmuyo tabi zamanı gelince olucak bunu biliyrum ama 2 senedir ugraşıyoruz ya o yüzde artık hastalandığım zaman kendimden nefret eder oluyorum ALLAHIMIN gücüne gitmesinde artık bende istiyrum:1no2:moralini bozma canım bu biraz da pisikolojik zamanı gelince olucak sen hazırsan ein hazırsa bir problemde yoksa canını sıkma boşuna zamanı gelince olucak:ecrin_bebek:a.s
inşallah canım inşallah desteğiniz için sağlunkaydirigubbakcemile5canim kafana cok takma, sen taktikca stres oldukca moralin bozulur, etkiler bu da. bence hep iyisini dusun. bebegim olacak de. zamani gelince mutlaka olacak cunku.
teşekkür ederim canım ama insan üzülmeden olmuyo tabi zamanı gelince olucak bunu biliyrum ama 2 senedir ugraşıyoruz ya o yüzde artık hastalandığım zaman kendimden nefret eder oluyorum ALLAHIMIN gücüne gitmesinde artık bende istiyrum:1no2:
teşekkür ederim canım ama insan üzülmeden olmuyo tabi zamanı gelince olucak bunu biliyrum ama 2 senedir ugraşıyoruz ya o yüzde artık hastalandığım zaman kendimden nefret eder oluyorum ALLAHIMIN gücüne gitmesinde artık bende istiyrum:1no2:
canım 2 sene cok bi zaman beklemek için doktora gitmeni tavsiye ederim sonra gec kalmıs olusun benım gıbı ilk fırsatta git bu işlerde nekadar önce davranırsan okadar iyi sonuç alısın :CüvCüv: allah gönlüne göre versin
dktara gidiyorum tatlım 2 kere aşılama yaptırdım yumurtlamam olmuyor oyüzden olmuyor biraz ara vereyim demim 3 aydır doktara gitmiyorum soğanı inciri denedim belki öyle tutar diye ama oda olmadı sanırım tüp bebege kaldık :1no2:canım 2 sene cok bi zaman beklemek için doktora gitmeni tavsiye ederim sonra gec kalmıs olusun benım gıbı ilk fırsatta git bu işlerde nekadar önce davranırsan okadar iyi sonuç alısın :CüvCüv: allah gönlüne göre versin
dktara gidiyorum tatlım 2 kere aşılama yaptırdım yumurtlamam olmuyor oyüzden olmuyor biraz ara vereyim demim 3 aydır doktara gitmiyorum soğanı inciri denedim belki öyle tutar diye ama oda olmadı sanırım tüp bebege kaldık :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?