• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s.günaydınn herkese çok güzel bir gün kendimi çok enerjik hissediyorum delikafaduldenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaesırnaşık şey:lepi:sositosositonaniknanikŞeniz:sm_cool::roflol::dance:sizinle paylaşmak istedim bel ki enerjim sizede geçer herkese bol hareketli birgün diliyorum

günaydın arkadaşlar. ben de sabah ekmeksiz kahvaltımı yaptım çiğ sebzeler yedim , çarliston biber domates falan.rutin ev temizliğine başlayacağım sonra da doğru dışarı.evde kaldıkça yiyesi geliyo insanın. zaten günün yarısı mutfakta geçiyo ev kalabalık, evdekiler de iştahli olunca.:1hug: eltimle karar verdik gezicez bugün.(kocalar şikayetçi olsa da)

günaydın arkadaşlar. ben de sabah ekmeksiz kahvaltımı yaptım çiğ sebzeler yedim , çarliston biber domates falan.rutin ev temizliğine başlayacağım sonra da doğru dışarı.evde kaldıkça yiyesi geliyo insanın. zaten günün yarısı mutfakta geçiyo ev kalabalık, evdekiler de iştahli olunca.:1hug: eltimle karar verdik gezicez bugün.(kocalar şikayetçi olsa da)

süper fikirmiş valla gezin evde insanın yiyesi geliyor :)))) bende işteyim gerçi ama abur cubur arıyorum valla :(((süprizzzzz:içelim::icecream:

a.s.günaydınn herkese çok güzel bir gün kendimi çok enerjik hissediyorum delikafaduldenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaesırnaşık şey:lepi:sositosositonaniknanikŞeniz:sm_cool::roflol::dance:sizinle paylaşmak istedim bel ki enerjim sizede geçer herkese bol hareketli birgün diliyorum

günaydın enerjiye ihtiyacım var benimde hemde acilen
çok yorgun hissediyorum
bu süper hava bile enerji veremedi bana:bbo:

Biraz enerji süper olur kızlar haav süper yani izmirde günlük güneşlik çıkıp dışarda yürüncek bir hava kendimi kordona atasım geliyor ama nerdeeee :(kaydirigubbakcemile

gunaydın kızlar nasılsınız hava bu gün çk güzel ama ben cok moralim bozuk hastalandım bebek gene olmadı o yüzden :1no2:

moralini bozma canım bu biraz da pisikolojik zamanı gelince olucak sen hazırsan ein hazırsa bir problemde yoksa canını sıkma boşuna zamanı gelince olucak:emir_bebek::ecrin_bebek:a.s

canim kafana cok takma, sen taktikca stres oldukca moralin bozulur, etkiler bu da. bence hep iyisini dusun. bebegim olacak de. zamani gelince mutlaka olacak cunku.

moralini bozma canım bu biraz da pisikolojik zamanı gelince olucak sen hazırsan ein hazırsa bir problemde yoksa canını sıkma boşuna zamanı gelince olucak:emir_bebek::ecrin_bebek:a.s
teşekkür ederim canım ama insan üzülmeden olmuyo tabi zamanı gelince olucak bunu biliyrum ama 2 senedir ugraşıyoruz ya o yüzde artık hastalandığım zaman kendimden nefret eder oluyorum ALLAHIMIN gücüne gitmesinde artık bende istiyrum:1no2:

canim kafana cok takma, sen taktikca stres oldukca moralin bozulur, etkiler bu da. bence hep iyisini dusun. bebegim olacak de. zamani gelince mutlaka olacak cunku.
inşallah canım inşallah desteğiniz için sağlunkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım ama insan üzülmeden olmuyo tabi zamanı gelince olucak bunu biliyrum ama 2 senedir ugraşıyoruz ya o yüzde artık hastalandığım zaman kendimden nefret eder oluyorum ALLAHIMIN gücüne gitmesinde artık bende istiyrum:1no2:

Yengemde 1,5 yıl uğraştı şimdi 4 aylık hamile bu yüzden sıkma canını herşey normalse olucak ama pisikolojinin bozmaman lazım oda çok etkilermiş biraz rahat olmaya çalış bence a.s.

canım 2 sene cok bi zaman beklemek için doktora gitmeni tavsiye ederim sonra gec kalmıs olusun benım gıbı ilk fırsatta git bu işlerde nekadar önce davranırsan okadar iyi sonuç alısın :CüvCüv: allah gönlüne göre versin

canım 2 sene cok bi zaman beklemek için doktora gitmeni tavsiye ederim sonra gec kalmıs olusun benım gıbı ilk fırsatta git bu işlerde nekadar önce davranırsan okadar iyi sonuç alısın :CüvCüv: allah gönlüne göre versin

sevilcan haklı serwenay bi sorun olabilir yoksada dediğim gibi pisikolojik olarakda etkilerini duydum

dktara gidiyorum tatlım 2 kere aşılama yaptırdım yumurtlamam olmuyor oyüzden olmuyor biraz ara vereyim demim 3 aydır doktara gitmiyorum soğanı inciri denedim belki öyle tutar diye ama oda olmadı sanırım tüp bebege kaldık :1no2:

dktara gidiyorum tatlım 2 kere aşılama yaptırdım yumurtlamam olmuyor oyüzden olmuyor biraz ara vereyim demim 3 aydır doktara gitmiyorum soğanı inciri denedim belki öyle tutar diye ama oda olmadı sanırım tüp bebege kaldık :1no2:

serwenaycım ege üniveristesine gidebilirsin tüp bebek için teyzemin kızı gitti ve çok memnun kaldı aynı hastanedede doğumunu yaptı ama tekrar bir doktora git kendi doktoruna değil ama bi başkasına tek doktorun söylediğine pek inanmam açıkçası 2. veya3.ye gitmekte fayda var en azından için rahat eder.

kızlar doktor pisklejik olmadığını söylüyor ben her tedaviye başladığım kendimi okadar inandırıyorum ki olacağına doktrum psikoljimin iyi olduğumu söylüyor bilmiyorum yani artık ne düşüneceğimi her seyin hayırlısı

kızlar ben özel bir doktora gidiyrum ve kime adını söylesem cok iyidir doktor kesin sonuç alırsın diyorlar oyüzden bırakmak istemiyorum biraz önce eşimle konuşuyoduk birde araştırma hastanesine gideyim dedim başka doktorların da fikrini duymak istiyorum insanın kafası karışıyo sizce bi başka doktora gitmelimiyim

Back
X