70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ege üniversitesindeki doktorun ismini biliyomusun özel olarakmı gittiler yksa herhangi birinemi

gunaydın kızlar nasılsınız hava bu gün çk güzel ama ben cok moralim bozuk hastalandım bebek gene olmadı o yüzden :1no2:
canım benim üzülme ne olur herşeyin hayırlısı olsun benimde 1 seneden sonra olmuştu bu ay olmadı bir dahaki aya kısmet se üzülme bu arada bende istiyorum artık oğluma bir kardeş 5 aydır korunmuyoruz ben kiloya bağlıyorum o yüzden kilo veriyorum

bu arada günaydın hanımlarr gerçi öğlen oldu enerjiniz süper banada geçti kaanmm sağolasın bizim burdada hava bi açıyo bir kapıyo ama güzel oğlumu alıp fatura taksit falan yatırcam sabah elma sirkeli suyumu içim klasik kahvaltı yaptım kepek ekmeğiyle akşamada bişeyler düşüncem artık

inşallah canım hepiniz saolun ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin

kızlar hepinize çok teşekkür edrim beni rahatlattınız hepinizin kafasını şişirdim kusura bakmayın hepinizi Şeniz a.s.

bu arada öğle yemeğimide yedim
karnıyarık,bulgur pilavı ve cacık çok değil dimiiii hiç ekmek yemedim :)

servenay pardon canım bensenı ist zannetım izmir için bir fikrim yok ama işallah en kısa zamanda anne olman dilegiyle tatlım budan güzel haberler verırsın bıze öpt allah hepimizin gönlüne göre versın işallah :CüvCüv: ikiz bebegın olur

ewt canım izmirdeyim allahım her kesin önlünün istediğini versim

merhabalar ben78 kiloyum.benneyaptımkikilo vermek istiyorum.4 gündür plates yapıyorumve lahana suyuı içiyorum.yemeğe gelince kendimi fazla tutamıyorum aranızda bunları yapan varmı bende zayıflamak istiyorum:sm_cool:

a.s.:1hug:hoş geldin mayhoşcum inşallah zayılarsın bu arada bende konyalıyımkaydirigubbakcemile5

kızlar sessizlik çöktü napıosunuzzzz ben yeşil çayımı içtim oturmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…