• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ver canık akşam yapayım bariiicokacimcoook

canım aslında ögle yemegı için daha uygun ama sen bılırsın 4 tane yesıl sogan 2 orta domates 1 tane yumurta yarım kasık yag yanmaz tavaya soganları iri iri dogra hemen domatesıde dogra biraz pulbiber at üzerine bikac dakıka pişirdıkten sonra yumurtasını kır melemen gıbı yanı afiyet olsuncokacimcoook

bende yemeğimi yedim şimdi kızlar
yaprak sarma
ara öğündede elma yemiştim

sevilcancım ben daha önce de sormuştum ya tatlım diyet yemekleri tarifleriniz var mı diye?
paylaşalım böyle bence

tabi canım ama yenı yaptım yaglı yapıyodum ama yagsız tadının nasıl oldugunu bılmıyodum oyuzden bende yenı denedım sizlere sundum tabı herkes begenmeyebılır tat farkı olabılır

yakında bende işyerinde yemek yapmaya başlarım heralde bizim yemekler bol yağlı etli pilavlı tuzlu 3 yılda 10 kilodan fazla aldımşimdi vermeye çalışıyorum :(

2 ŞUBAT-9 ŞUBAT YARIŞMA LİSTESİ

adasu.............................72,3

güleysa..........................71,8

muhasebe22...................70,8

inci478...........................70

aysana...........................68,7

bhk.................................73

xxgizemxx.......................73

else.................................70,5

u2rem..............................74,5

sevilcan............................69,3

kuusuum..........................72,8

madamxl..........................72,6

lilyum..............................71,9

yellowdaisy......................70,5

hoşşum...........................70.7

*toprak*...........................75,6

whitehall..........................72

plazmiq............................75.8

serwenay.........................76

Isce................................70

zeynepberre.....................76

kulhana...........................72

gülkokusu.......................72,5

deniko............................74

merci74..........................78

maki..............................78

hazadt2008.....................70

yokrumuzfalan.................75

karakedibu......................72,9

ggo...............................76

dodo.............................77

kaanmm.......................77

Kilo Bildirimi Yapmayanlar

siafirm.....................73

misis.....................76

aapplee..................71,5

özgekrd.................74

nesli.......................78

frezya.....................71

yağmurtası..............76,5

kızlar bu ikidir yazıyorum ya niye okumuyonuz birdah yazayim
verdiğim kilo 500gm 70.5 kilom eles ve adsucum kaydirigubbakcemile5naniknanik:kızgın:

tunaydin:)
sabaha yarim cm den ince bir dilim tavuk gogsu, bir elma ve yagsiz meyveli yogurtla basladim
oglene bir dilim tam bugday ekmegi ve taze fasulye yiyecegim
Aksama kapiska veya brokoli (firinlanmis) yogurtlu

Else beni yarisma listesine ekledigin icin tesekkur ederim
ayin dokuzunda kilomu ozel mesajla mi yollamaliyim sana?

Son düzenleme:
merhaba kızlar...SEVİLCAN tebrik ederim...aynı kiloda başlamışz ama sen güzel kilo vermişşin:nazar::nazar:.....ben çok dikkat ediyorum...ama veremedim....bu hafta görcem bakalım.....

ya bugün misafir vardı bizde annem yorulmasın diye pastaları falanda ben yaptım tabi yapınca insanın canıda istiyo kendimi tutamadım yedim =(( Allahtan şu çay servisi hiç bitmiyoda hareket oldu bana biraz , 45 dk yürücem,nivea body cdsini yapıcam sonraa yakıcam inş yediklerimi yoksa durum vahim =((

merhaba kızlar...SEVİLCAN tebrik ederim...aynı kiloda başlamışz ama sen güzel kilo vermişşin:nazar::nazar:.....ben çok dikkat ediyorum...ama veremedim....bu hafta görcem bakalım.....

tsk ederim canım aslında pek bı fark yok aramızda bence sen bu hafta iyi verıceksin senın kasların olusmaya basladı ve agırlasıyo oyuzden öyledir doktorlar öyle söylüyorlar

kaydirigubbakcemile3ayy gerçektnmi canım... kaslarmı agırlasıyomuş?umarım öyledir...insan sıkılıyo walla...

kimseler yok galiba ...bende gideyim bari...akşam yemegini yapayım kızlar...ıspanaklar suda beni bekliyo pişmek için....:a015:

Back