• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yellowdaisy nası kilo werdinnn?

kızlar benim 74.7 kilom geçen hafta pazartesi günkü kilom diil ...cumartsi ya da pazar tartılmıştım
canım günde 3 fincan yeşil çay içiyorum,2.5 litre su içiyorum,sabahları sarımsak yutuyorum,uyumadan önce sirkeli su içiyorum,yürüme bandımda 75 dakika yürüyüp egzersiz yapıyorum,merdiven kullanmıyorum..günde 5 y da 6 defa5.ci kata inip çıkıyorum,6 öğün beslniyorum..hareketli müzikler çıkınca oynuyorum..çayımı şekersiz içiyorum..bol bol ada ıhlamur papatya çayı içiyorum
ilerleyen haftalarda haftada 1.5 kilo versem hata1 kilo versem ona bile sevinirim...çünkü bir süreden sonra metabozlima yavaşlıyormuşbenneyaptımki

kızlar benim şu anda üzerimdeki pantalon 44 bedenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile..74. iken daha çok sıkıyordu şimdi rahatladıilk hedefim 42 beden pantolonlarımkaydirigubbakcemile4

kızlar benim 74.7 kilom geçen hafta pazartesi günkü kilom diil ...cumartsi ya da pazar tartılmıştım
canım günde 3 fincan yeşil çay içiyorum,2.5 litre su içiyorum,sabahları sarımsak yutuyorum,uyumadan önce sirkeli su içiyorum,yürüme bandımda 75 dakika yürüyüp egzersiz yapıyorum,merdiven kullanmıyorum..günde 5 y da 6 defa5.ci kata inip çıkıyorum,6 öğün beslniyorum..hareketli müzikler çıkınca oynuyorum..çayımı şekersiz içiyorum..bol bol ada ıhlamur papatya çayı içiyorum
ilerleyen haftalarda haftada 1.5 kilo versem hata1 kilo versem ona bile sevinirim...çünkü bir süreden sonra metabozlima yavaşlıyormuşbenneyaptımki

maşallah cnm....inş 14 şubatta 68 olacaksın:dance: :teytey: sositososito :sm_cool:

merhaba ben bildirim yapamadım .sabahtan hastaneyle akşamüstü misafirle derken bu saati buldurdum.gerci yazmak için bir ara girdim ama başka sorunlardan buna sıra gelmedi özür diiilerim.
bu hafta 72.9

26 OCAK-2 ŞUBAT YARIŞMASI SONUÇLARI

hihoyyyt

adasu...................73.............72,3.............0.7 Kilo Vermiş

güleysa.................72,6..........71,8........ ....0,8 Kilo Vermiş

muhasebe22..........71,8..........70,8............ 1 Kilo Vermiş

inci478..................71.............70................1 Kilo Vermiş

aysana..................70.............68,7............1,3 Kilo Vermiş

bhk.......................74.............73.................1 Kilo Vermiş

xxgizemxx.............73.............73.................Kilo Verememiş:oklava:

else.......................72,5...........70,5.............2 Kilo Vermiş

u2rem....................75..............74,5............0,5 Kilo Vermiş

sevilcan..................72.............69,3.............2,7 Kilo Vermiş

kuusuum................74,3...........72,8.............1,5 Kilo Vermiş

madamxl................74,7............73,6............1,1 Kilo Vermiş

lilyum.....................72,4...........71,9............0,5 Kilo Vermiş

yellowdaisy..............74.7...........70,5...........4,2 Kilo Vermiş:hooray:

hoşşum...................71..............70.7...........0,3 Kilo Vermiş

*toprak*..................76................75,6..........0.4 Kilo Vermiş

whitehall..................72...............72..............Kilo Verememiş:oklava:

plazmiq..................77,2.............75.8..........1,4 Kilo Vermiş

karakedibu.............73,3.............72.9............0.4 Kilo Vermiş

Kilo Bildirimi Yapmayanlarkötükedihüso

siafirm.....................73

misis.....................76

aapplee..................71,5

özgekrd.................74

dodo......................77,7

nesli.......................78

frezya.....................71

yağmurtası..............76,5

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kızlar gelişme çağımdan beri hep basenlerimi kafama takardım ama şu an göbeğim ondan daha vahim...çünkü zaten artık tunikler çok revaçta basenlerimi örtebiliyorum ama göbeğimi hiç saklayamıyorum:çok üzgünüm:

kızlar gelişme çağımdan beri hep basenlerimi kafama takardım ama şu an göbeğim ondan daha vahim...çünkü zaten artık tunikler çok revaçta basenlerimi örtebiliyorum ama göbeğimi hiç saklayamıyorum:çok üzgünüm:

korse giymeyi dene..
hem gizlersin,hem de uzun süre giyersen toparlanmasına yardımcı olur.
ben doğum sonrasından beri kullanıyorum,çok faydası oldu..

bi de sen neden nasıl kilo verdiğini yazmıyosun bakiiim?
sır mı yoksa:uhm:

yoksa anlattın da ben mi kaçırdım?

yaa bende çok yedim bugün:(( sabah diye bi durum yok bende zaten kalktığımda 12.30 oluyo genelde:) 1 domates yedim,1 dilim kepek ekmeğe diyet krem peynir sürdüm onu yedim,saat 3 gibi 2 kaşık pilav 1 kase yoğurt yedim,6da bir parça tavukla 1 kase yoğur yedim bide 1tane elmalı kurabiye yedim

tatlım bence gayet eii...yarın en az 200 grm wermş olrsn bence..hareket ettysen tabiiyhihoyyyt

mekik çekmeyi dene tatlım...yarım mekik..filan zmnla toparlanıosunkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bende size katılmıştım ama hamile olduğum için bırakıyorum inş. seneye siz zayıflamış olursunuz bende sizin tecrübelerinizden faydalanırım.. kilolar inşallah dönüş bileti almadan gitsinler ....iyiakşamlar..

korse giymeyi dene..
hem gizlersin,hem de uzun süre giyersen toparlanmasına yardımcı olur.
ben doğum sonrasından beri kullanıyorum,çok faydası oldu..

bi de sen neden nasıl kilo verdiğini yazmıyosun bakiiim?
sır mı yoksa:uhm:

yoksa anlattın da ben mi kaçırdım?

korseyle rahatsız olmuyo musun tatlım ya?
ben nişanımda ve düğünümde gydim biraz toparlasın diye öldüm bütün gece sankikafamçokkarıştı
bi daha da attım çekmeceme duruyor öyle

hihoyyyt daha yürümedim ama birazdan 45dk yürücem hihoyyyt

o zmn tmmmhihoyyyt bende ikeaya gittim anamla...öldüm yaaa..git dolaşşş ha bide geel....
bende tugba özayla fitness yapçam kendimi ii hissedincekaydirigubbakcemile2 sora gitsin kilolarsırnaşık şey delikafadulden :sm_cool:

Back