70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf off şöyle bı baktımda bu kılolarda olanlar genelde evlıler ben daha bekarım ve bu kılodayım evlenıp çoluk çocuga kavusunca evden cıkamıycam herhalde.. neyse kızlar ben sıze bısey sorucam benım kılo vermem çok yavas buara tamamende durdu.Saglık sorunumdan dolayımı veremıyorum dıye dusunmeye basladım.benımde bıkac sorunum var tahlıl yaptırmak ıstıyodum (kabızlık gıbı) dıyetısyene gıtmeye karar verdım kısacası.pekı ne gıbı tahlıller yapılıyo kızlar bıraz aydınlatırmısınız şu cahıl arkadasınızı:)

canım cahillik değil bu...
ama mesela tiroidlerine bakılır T3-T4
TSH bakılır
bir de insülin deirencine bakılabilir
gerci zaten diyetisyen seni yönlendirecektir...
buraya artık düzenli olarak yedimizi içtiğimizi yazalım
ve hep arada değişik mesaj olarak değilde diğerini düzeltip yazalım böylece bütün gün olarak görüntilemiş oluruz yediğimiz içtiğimizi...
birbirimizi de uyaralım cok kacırdıklarımızda falan...
ne dersiniz?

canım bende bekarım ama senin gibi düşünmüyorum durup dururken psikolojimi bozmama gerek yok çünkü her insan hayatının belli dönemlerinde sorunlar yaşayabilir bizim sorunumuzda kilo allah beterinden sakınsın doktora gelince bir dahiliye uzmanına görün o seni yönlendirecektir çünkü tahlillerin tamamlanmadan diyetisyene gitmemen gerekir sevgiler...

çok tskler kızlar ben gıttıkten sonrada ne yedıgımı yazarım sımdıde dıyım ballı sırkelı su lahana suyu ve sandoloz sakızı hepsıne bırden basladım bakalım bugun 2.gun.ayrıca yuruyus bandıda var evde onada baslıycam herseyı yazarım burda ama bıraz dısıplıne etmek gerekmezmı burayı dıger guruplar gıbı bızde tartılma gunumuz falan olsa daha ıı olmazmı.. buarada HEPİNİZİ ÇOK SEVIYORUM İYİKİ VARSIN KK:):):)

aynen bende bebiş yok daha bi de bebiş olsa napçaz :uhm:
evleneli 8 ay oldu ortalama ayda 1 kilo almışım:1no2:

ÜSTELİK ben 1 yıldırda bebiş düşünüyrm arada onada sıkılıp yemek yediğim çook oluyodu acıkcası.canım sen yeni evlisn.bebiş düşünüyon mu peki?bu kilolarla top gibi döneriz valla.ama kısmat tabi ben bebek için çok çaba harcadığım içinde bebek olmasın önce kilolarımı vereyim deme lüksümde yook yanii.sen daha şanslısın.verdikten sonra bile bebiş düşünebilirsin canım

ben masa başında çalışıyorum yani bütüngün oturuyorum iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum yolumu uzatarak şimdilik spor adına bişi yapmıyorum ama bi tane vcd işparişi verdim egzersizle ilgili elime ulaştığında başlıcam sabahları 2 dilim uno light ekmek 1 parça peynir 5 tane zeytin bir bardak çay ve elmalı limonlu karabiber tarçın ve kafanfil kaynatıp bir bardakta ondan içiyorum.saat 10 gibi 2 tane diyet bisküvi yiyoyorum bol bol su içiyorum bu bahsettiğim elmalı karışımı iş yerime de getiriyorum gün içinde 500 ml onu bitiriyorum öğlende knorr un bardak çorbaları var ondan hazırlayıp çorbamı içiyorum.saat 3 gibi bir tane meyve yiyorum.akşama doğru yine 2 tane bisküvi yiyorum akşamda evde salata ve evde ne yemek varsa genelde sebze yemeği oluyo bi tabakta ondan yiyorum sebze yemeği yoksa çorba içiyorum gecede karnım açıkırsa meyve yiyorum hepsi bu kadar.

buarada diğer gruplara bende baktım listeleri oluşmuş.kimin kaç kilo oldugu karşısındav liste halinde yazıyr.hadi yarışalım kızlar.bence her salı tartı günümüz olsun ne dersiniz ? hangi gün olcaksa karar verelim kızlar.ben 74 kiloyum ve listede olmak istiyrm.hadi canlanın kızlar.

bende katılmak istiyorum aranıza bu yarışma için ama 2 şubatta başlarsa :)) iki hafta finallerim var. yinede kilo vermeyi hedefliyorum ama yarışma düzeyinde olursa zorlarım kendimi sonra dersler güme gidebilir :) herkese şimdiden sağlıklı kilo vermeler diliyorum :)))
kendinize cici bakınnn :)

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

Canım arkadaşımızda yanıtlamış sana uygun olan bir hafta aramıza katılırsın bekliyoruz bak yerimseniben

bu arada yarışmada olan herkese başarılar senide tebrik ederim adacım

Teşekkür ederim canım benim Şeniz

bu sabah biraz fazla kaçırdım ama telafi ederim bir büyük cafe latte ve bir çikolatalı muffin yedimcokacimcoook

Kız cafe latteyi ben kremalı ve biraz yaglı bir kahve olarak biliyorum yanlışmı hatırlıyorum yoksa:uhm:

bende katılmak istiyorum yarışmaya bugün tartıldım tekrar 1 kilo daha vermişim kilom 72

Ekledim senide canım başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…