offf off şöyle bı baktımda bu kılolarda olanlar genelde evlıler ben daha bekarım ve bu kılodayım evlenıp çoluk çocuga kavusunca evden cıkamıycam herhalde.. neyse kızlar ben sıze bısey sorucam benım kılo vermem çok yavas buara tamamende durdu.Saglık sorunumdan dolayımı veremıyorum dıye dusunmeye basladım.benımde bıkac sorunum var tahlıl yaptırmak ıstıyodum (kabızlık gıbı) dıyetısyene gıtmeye karar verdım kısacası.pekı ne gıbı tahlıller yapılıyo kızlar bıraz aydınlatırmısınız şu cahıl arkadasınızı:)
offf off şöyle bı baktımda bu kılolarda olanlar genelde evlıler ben daha bekarım ve bu kılodayım evlenıp çoluk çocuga kavusunca evden cıkamıycam herhalde.. neyse kızlar ben sıze bısey sorucam benım kılo vermem çok yavas buara tamamende durdu.Saglık sorunumdan dolayımı veremıyorum dıye dusunmeye basladım.benımde bıkac sorunum var tahlıl yaptırmak ıstıyodum (kabızlık gıbı) dıyetısyene gıtmeye karar verdım kısacası.pekı ne gıbı tahlıller yapılıyo kızlar bıraz aydınlatırmısınız şu cahıl arkadasınızı:)
aynen bende bebiş yok daha bi de bebiş olsa napçaz :uhm:
evleneli 8 ay oldu ortalama ayda 1 kilo almışım:1no2:
tamam ondan sonraki hafta aramızdasın ozaman yerimseniben fazla kacırma sakın bu haftaa hııı yasakkelime
bende katılmak istiyorum aranıza bu yarışma için ama 2 şubatta başlarsa :)) iki hafta finallerim var. yinede kilo vermeyi hedefliyorum ama yarışma düzeyinde olursa zorlarım kendimi sonra dersler güme gidebilir :) herkese şimdiden sağlıklı kilo vermeler diliyorum :)))
kendinize cici bakınnn :)
bu arada yarışmada olan herkese başarılar senide tebrik ederim adacım
bu sabah biraz fazla kaçırdım ama telafi ederim bir büyük cafe latte ve bir çikolatalı muffin yedimcokacimcoook
bende katılmak istiyorum yarışmaya bugün tartıldım tekrar 1 kilo daha vermişim kilom 72
evet adacım normalde öyle ama yeni ürün çıkarmışlar light süt ve kremasız olarak hazırlıyorlar ve şekeride isteğe bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?