70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kaynanada kahvaltıya davetliydik sorunsuz bi şekilde atlatım şükür kepekli ekmek yoktu normal ekmek vardı ve ben yemedim kurabiye vardı yüzüne bakmadım daha cok domates salatalık ve peynir yedim 2 tane zeytin bi bardak cay 1 adet haşlanmış yumurta ohh beee :dance:

merhabalar
ben de bugün sabah 3-4 dilim peynir,1 dilim ekmek ve 1 bardak süt içtim.
öğlen makarna ve yoğurt yedim.
öğle arasında yarım saat tempolu yürüdüm.(bu arada ben çalışıyorum 8-5 çalışıyorum.)
oda arkadaşımla karar verdik birbirimizi destekleyeceğiz.)
akşama da çorba içeceğim ve meyve.
bu arada masa başı olunca yerimizden kıpırdamıyoruz nerdeyse.
karar verdik saat başı 3 katlı binanın merdivenlerinden inip çıkacagız. :roflol::)

neden akşamıa hafif bişeylerle geçirirsin gerçi ben son bi haftadır uyuyamıyorum açlıktan mı ne

nilüfercim ben çalışıyrm.fisfisfis eşimle tek buluştuğumuz yemek saati akşam yemeği.mecbur düzgün şeyler hazırlıyrm.üstelik annemlere ve kayınvalidemlere yemeğe giitiğimizdede bize özel güzel yemekler yapmış oluyolar.benim için zor öğün çünkü güzel çok yemekle karşılaştıgım ve yememek zorunda oldugum bir öğün.akşam yemeği yememem konusunda tavsiyelerin varmı canım?

canım bende çalışıyorum ve eve gitmem 8 i buluyo o saatten sonra hafif bişeyler yiyorum zaten meyvedir yoğurttur vs illede akşam yemeği yiyeceksen ekmeği kes çorba sebze tüketebilirsin makarna pilav türü yiyecekleride sayılı kaşıkla tüket bence ve yemek saatinle yatma saatin arasında en az 2 saat olsun bu bile az ama

gel canım hoşgeldin verirsin merak etme istemek başarmanın yarısıdır.

hoşbulduk inşallah verebilirim 60 kiloyu görebilsem tekrar:çok üzgünüm:
ama insanın yanında destek olan birileri olunca daha iyi olur heralde.
kocişim dalga geçmekten başka bişey yapmıyor daklava:

merhaba arkadaslar ben gecen sene 77 kılodan 65 kıloya dusmustum 1 sene sonra tekrar yedım yedım 71 oldum sımdı artık son kez verıcem su ıgrenc kılolarımı bıktım onlardan umarım herkes cok guzel vucutlara sahıp olur..

ben destek bır zayıflama urunuyle vermıstım hayatımda ılk defa o kadar cok kılo..Tatlıya bende dayanamıyorum sımdı yıne yedıklerıme sayıyıorum tatlı yada sevdıgım yemeklerı gordugum an hemen aynaya bakıyorum o yetıyor bana..Bırde benım kılo vermem cok onemlı cunku verınce evlenıcem..herkese kolay gelsın..:teytey:

bende aynı derttten müzdaripimcanım.evlendikten sonra bende çook kilo aldım.üstelik daha bebişte yook.10 kiloya yakın kiloo aldım bende yaaÇok üzgünüm çoook

aynen bende bebiş yok daha bi de bebiş olsa napçaz :uhm:
evleneli 8 ay oldu ortalama ayda 1 kilo almışım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…