neden akşamıa hafif bişeylerle geçirirsin gerçi ben son bi haftadır uyuyamıyorum açlıktan mı ne
neden akşamıa hafif bişeylerle geçirirsin gerçi ben son bi haftadır uyuyamıyorum açlıktan mı ne
aferin sana canım.dün yoktun buralarda nerelerdeydin?
nilüfercim ben çalışıyrm.fisfisfis eşimle tek buluştuğumuz yemek saati akşam yemeği.mecbur düzgün şeyler hazırlıyrm.üstelik annemlere ve kayınvalidemlere yemeğe giitiğimizdede bize özel güzel yemekler yapmış oluyolar.benim için zor öğün çünkü güzel çok yemekle karşılaştıgım ve yememek zorunda oldugum bir öğün.akşam yemeği yememem konusunda tavsiyelerin varmı canım?
gel canım hoşgeldin verirsin merak etme istemek başarmanın yarısıdır.
Galiba bu durum kadınlarda genetik. Hiçbirimiz dayanamıyoruz tatlıya mesela şuan çıkdırıyorum tatlı yemek için ama yemicem azimliyim. hihoyyyt
bende 71 kiloyum.beni de aranıza alır mısınız??
evlendikten sonra çok kilo aldım
Tamam deniycem. tutuyorum zaten artık kendim.Mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum.çünkü sonu yok malum.sirke*bal*su karısımı içiyorum o da biraz iştah kesiyor.kuru kaysı yee canım.kuru üzüm ye.tatlı yemekten iyidir.
bende aynı derttten müzdaripimcanım.evlendikten sonra bende çook kilo aldım.üstelik daha bebişte yook.10 kiloya yakın kiloo aldım bende yaaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?