70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız adasu benide yaz bu haft yarışa bak haftaya terfih edicem zaten 60-69 kilolararasına
şuan 71 kiloyum

çok hoş olmuş bu kendi aramızda yarışma fikri :1rolleyes:
ama tam 70 deyim
boşuna yer işgal etmiyeyim ha nedersiniz yerimseniben
hoş kilo verişim bu hafta sabitledi 70 de takıldım ama
yinede biriki hafta bekliyeyim bakayım :bbo:
genelde 68 lerde takılıyordum
busefer nedense 70 de takıldı :uhm:

çok hoş olmuş bu kendi aramızda yarışma fikri :1rolleyes:
ama tam 70 deyim
boşuna yer işgal etmiyeyim ha nedersiniz yerimseniben
hoş kilo verişim bu hafta sabitledi 70 de takıldım ama
yinede biriki hafta bekliyeyim bakayım :bbo:
genelde 68 lerde takılıyordum
busefer nedense 70 de takıldı :uhm:

et ablacım olsun sana bütün yerler fedasositososito
aslında bende 70 deyim ama 71 de cıkıyorum bakalım bu hafta şu yürüyüş işini tam yapsam ii olcak ama colukcocuk gelen giden bi fırsat yaratamıyorum kendimehihoyyyt
işallah bu yarış ii gelir hadi katıl ablacım sen de

Kızlarr günlük öğünlerde ne yediğinizi yada ne tür aktiviteler yaptığınızı falanda yazsanıza banada örnek olur...Ama öyle sabah yemedim..öğlen sadece salata yedim .akşamda çorba içtim falan diyecekseniz yazmayın daha iyi.. Bari moralim bozulmasın :sm_confused:

Kızlarr günlük öğünlerde ne yediğinizi yada ne tür aktiviteler yaptığınızı falanda yazsanıza banada örnek olur...Ama öyle sabah yemedim..öğlen sadece salata yedim .akşamda çorba içtim falan diyecekseniz yazmayın daha iyi.. Bari moralim bozulmasın :sm_confused:

canım ben 6 ögün besleniyorum kısaca bugün yediklerimi sayıyım sanakaydirigubbakcemile2

kahvaltı

2 tuzsuz etimek 1 fincan yeşilcay 2 kücük domates 1 tane carliston biber peynir

ara ögün

1 tane armut

Ögle

1 kase yogurt 1 kase corba 4 kıvırcık yapragından salata yaptım cok az yag damlatım

Ara ögün

1 tane portakal yedim

Akşam

az bişi türlü yemegi bitane etimek ve 1 kase yogurt

Araögün

1 elma

valla ben bu aralar sabah 2 galeteyle peynir çay öglen yogurt yiyorum yada çorba yada 1 abak sebze yemeği aralarda mutlaka 1 meyve (elma armut portakal mandilina ama sadece 1 çeşit)bu arada taktım brokoliye tuzlu suda haşlayıp üzerine sarmısaklı yogurt döküp onu yiyorum sadece hiç yağ koymadan ve cok tok tutuyo tavsiye ederim akşamdan sonrada genelde çay ve beyaz leblebi yiyorum ufak bi kase

Sanırım ben hiç zayıflayamayacağım :çok üzgünüm: Ben bukadar yesem açlıktan ölürüm...Brokoliyi bende denedim gerçekten güzel tok tutuyor ..ama gelgörki ilk gün yagsız yedim hoşuma gitmedi ..ikinci gün.yoğurdun üzerine pul biberli yağ gezdirdim müthiş oldu.. ama geldi kaloriler tabiki :a015:

:lepi:Bende varım koçkim olaçak ne yapaçagız yazarsanız seviniri ne zaman başlıgaçak yazarsanız sevinirim
herkeze kolaygelsin.

canım pazartesi yarışmaya başlıyorum 1 haftalık sürec bu sürec içinde birinciyi belirliycez istersen senide listeye ekliyim kilonuda yazarsan:jeyyar:

19-26 OCAK YARIŞI DİYET YARIŞINDA OLANLAR

adasu..................................75

guleysa...............................74

whitehall..............................72

muhasebe22........................74

inci478................................72

interhat................................76

serince84.............................71

gamzeleyy..........................75

herseyguzelolacak...............78,5

schmarig.............................72

gamzeleyy..........................75

idealist...............................79,8

aysana...............................70

Elsin...................................70

bhk.....................................75

duygu1912..........................73

Yarışmada Olan Arkadaşlarıma Başarılar Dilerimkaydirigubbakcemile4

Yarışmamız başlamıştır.. :teytey:

Son düzenleme:
merhaba herkese:) ben de bu sefer iyice kararlıyım bugün diyete başladım.1 ayy sonra evleniyorum ve şu an 70 kiloyum:( yani 70 kilo olmuşum farkında değilim:( boyum da 170.ve daha önce bir kere de 73 kilodan 63e kadar düşmüştüm kendimi çok iyi hissediyordum.ama yavaş yavaş aldım.yıllarca basen ve bacaklarımın anormal derecede kilolu olmasından şikayet ederken,şimdi bel ve karnım da şişmanlamaya başladı.ve bu beni sinir ediyor.en azından belim ince diye kendimi avuturdum ama şu an hayatımda hep ince olan belim de kalınlaşmaya başladı ben de anlamadım neden...zzaten göğüslerim de küçük vucudum iyice orantısızlaşmaya başladı.kilo verdikçe göğüslerim daha da küçülürse diye çok korkuyorum ama artık umrumda değil,bacaklarım fil gibi..kendimi hiç zarif bir genç kız gibi hissedemiyorum.belki de bir zamanlar çok yoğun ilgilendiğim voleybolu bıraktıktan sonra böyle oldu.ama bir çaresi olmalı..
1 ay sonra düğünüm var ve ben kendimi çok çirkin hissediyorum.lütfen bana da destek olun kızlar:( spor salonuna da gitmek istiyorum,anadolu yakasında oturanlardan ümraniye merkezde spor salonu bilen varsa benle irtibata geçebilir mi?

Back