canım asıl ben 95 kiloydum arkadasla bir alışveriş merkezinde gezerken pantolonum cartttttttttttttttt yırtıldı.öle böle değil ama baya yırtıldı cokkkk mahcuppp oldum
ondan sonra kendi çabalarımla dengesiz bir şeklde yeri geldi 1 ay oruc tuttum yeri geldi hiç yemedim 10 kilo verdim.85e düştüm.sonra ipleri kaçırdım tekrar yemeğe başladım hele bir arkadasla hergün ya bende ya ondaydık en az 5 çeşit hamur işi yapardık yanınada 1 demlik çay baktım yine 88 89 oluyorum.tayinimiz cıktı gecen sene haziran ayında orduya geldik.tabi arkadas yok komsu yok ben yine basladım diyete bu sefer 7 kilo verdim.arkasından buranın bir ilçesine taşınmamız gerekti lojman gelen giden bitmiyor gelsin yemekler gitsin yemekler ben oldum 85 küsür
eşim polis memuru sınavlara girecekti 1 ay rapor aldı ünyedeki evimize geldik bir gün uyandım sabah bir anda eşime beni doktora götür dedimmmm aynı seyleri giymekten bir yere gittiğimde beğendiğim hiç bir seyin bana uymamasından bıkmıstım.suratım kıpkırmızı oluyordu düşün bişey denerken bile kabin içinden cıkmaz eşime burdan bakmasını söylerdim:2::2:tak etti canıma benim zayıf olanlardan neyim eksik ben neden yapamayım dedim.diyetisyenim bana kararlıysan bu iş olur kafanda bitirmen lazım dedi bende siz ne derseniz onu yapıcam dedim ondan sonra kilo vermeye basladım
zaten kilo vermeye baslayınca insan kendini daha güzel hissediyor daha bi asılıyor şimdi hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor iç çamasırlarım bile ama almıyorum biraz daha bekliyorum 65 olana kadar
ama hiç bir zaman bu kadar asılmamıstım misafirliklerde bile ağzıma bir lokma koymuyorum normalde ne yiyorsam ara öğün olarak onu yiyorum.etrafımdaki herkes cok saskın benim gibi yemeye ve yedirmeye bu kadar düşkün br insan nasıl oluyorda börekler sarmalar dolmalar varken grisini ve ayran yiyor öle işte azm ettim hedefime de Allahın izniyle cok az kaldı.
bu arada doğru beslenmeyi öğrendim şimdi istesemde midem o yağlı börekleri serbetli tatlıları almıyor 1 dilimi bile suan bitiremem
aaayyyy ne kadar dolmusum bak can evimden vurdun beni